Aктивирайте гена на младостта за 28 дни с BeAdora 🖤

• 7 189
  • 397
  •   1
Отговори
# 165
Сън, почистване, хидратиращ крем, околоочен продукт, серум и маска от време на време. Любов към себе си изразявам с отделяне на време за мен самата, някоя дребна глезотия, любима музика, нищо особено и нищо толкова тайно. Бранда BeAdora видях днес в реклама и прочетох за продуктите, събудиха интереса ми, но не съм ги опитвала.

# 166
Не познавам марката.
Ползвам козметика спрямо сезона и нуждите на кожата.Зимата по-богати формули, а през лятото леки.
Ежедневно ползвам слънцезащита, без значение от сезона. Почистването на лицето също ми е задължително два пъти на ден, без значение дали съм била гримирана или не.

# 167
Споделете с нас своите ритуали за красива кожа! Как се грижите за себе си и кои са малките ви тайни за изразяване на любов към себе си? Ще се радваме да разберем дали познавате бранда BeAdora – кои са вашите любими продукти и как ви помагат да се чувствате сияйни всеки ден?

Ползвам гуа ша камъче, с което правя масаж.
За любов към себе си - ходя на спа и на шопинг терапия Joy Не съм ползвала бранда, но бих искала да пробвам.

# 168
  • София
Опитвам се ежедневно да се грижа за кожата си - почиствам, хидратирам, понякога маски и слънцезащита.
Не познавам марката, но описанието събуди любопитството ми.

# 169
Не съм използвала продуктите на Beadora, но имам желание да ги пробвам.
Кожата е много важна за мен - правилно почистване, хидратюция, слънцезащита.
Използвам качествена козметика.
Много е важна и храната и съня.

# 170
Не познавам марката BeAdora сега прочетах за нея но бих я пробвала с удоволствие,ежедневно почиствам кожата си после хидратация и задължително слънцезащита,обичам разходките със семейството ми и срещите с приятели.

# 171
За мен грижата за кожата е един от най-съкровените начини да покажа любов към себе си. Всяка сутрин и вечер отделям няколко минути не само за продукти и рутина, но и за мигове на тишина, в които благодаря на тялото и лицето си за всичко, което правят за мен.

Моите ритуали започват с нежно почистване – харесвам гелове и пени, които не изсушават кожата. След това идва ред на хидратация с лек серум и обичан от мен крем, който подхранва и оставя кожата сияйна. Никога не пропускам SPF – това е една от малките тайни, които пазят кожата ми здрава и красива.

Вечер обичам да включвам масаж с нефритен ролер или гуа ша – истински момент на релакс, който освен че подобрява кръвообращението, ми напомня да се грижа за себе си с нежност.

BeAdora определено е бранд, който познавам и обичам! Любимият ми продукт е серумът за интензивна хидратация, който попива мигновено и оставя кожата кадифено мека. Маската им с антиоксиданти също е сред малките ми тайни за бързо възстановяване след дълъг ден. Обичам това, че продуктите им съчетават луксозна грижа с реален ефект – точно така се чувствам и аз след тях, красива и обгрижена.

# 172
Грижата за кожата -това е грижа за мен самата-почистване,хидратация,подхранване-редовно.

# 173
Опитвам се ежедневно да се грижа за кожата си - почиствам, хидратирам, маски и слънцезащита.
Не познавам марката, но събуди любопитството ми.

# 174
  • София
Споделете с нас своите ритуали за красива кожа! - почистване, хидратация, подхранване, UV защита.
Как се грижите за себе си и кои са малките ви тайни за изразяване на любов към себе си? - правилно хранене, спорт, достатъчно сън, позитивни мисли...
Ще се радваме да разберем дали познавате бранда BeAdora –  марката не ми е позната

# 175
Не познавам марката все още.
Обичам да пробвам нови неща и да откривам бъдещи любими продукти за кожа. Особено серуми и маски.

# 176
Не съм пробвала все още продукти на марката,но планирам.Кожата ми е мазна и има нужда само от хидратация,наблягам на това.

# 177
  • ВАРНА
Не съм пробвала до сега продукти на марката, сега се запознавам с нея. Бих пробвала определено.
Ритуалите за красива кожа - сутрин и вечер почистване, хидратация, подхранване и слубцезащита.
Малките тайни - правилна храна, достатъчно движение и сън, по-малко стрес.

# 178
Моят ритуал за красива кожа е прост, но важен – винаги почиствам и хидратирам лицето си сутрин и вечер. Обичам моментите, в които си подарявам грижа, защото вярвам, че когато се чувстваме добре отвътре, това личи и отвън!
Не съм ползвала козметиката на BeAdora, но с удоволствие бих ги пробвала.

# 179
  • Велико Търново
Много добре изглеждат всички продукти, които предлагате! Наистина страхотно! Ритуалите са ми - почистване и хидратация. Честно казано пренебрегвам слънцезащитата през студените месеци с малко слънцегреене и стоене на затворено.

Общи условия

Активация на акаунт