Aктивирайте гена на младостта за 28 дни с BeAdora 🖤

• 7 190
  • 397
  •   1
Отговори
# 150
  • София
За съжаление, не познавам марката, но съм чувала добри отзиви за нея от приятелки.

Грижа се за себе си с желязна рутина по отношение на хранене, спорт и козметика. Имам ежедневни стъпки, без които не започва и не приключва денят ми. А основната тайна е качественият сън, защото с него и кожата, и тялото, и душата са щастливи и сияйни.

# 151
Ежедневни ритуали за хидратация прилагам,бих пробвала такива продукти на марката.

# 152
„Моят ритуал за красива кожа започва с любов към себе си – нежно почистване, дълбока хидратация и малко време за релакс. Обожавам моментите, когато си подарявам ароматна маска за лице и усещам как кожата ми сияе! 💖Непознавам BeAdora, но с удоволствие бих се "запознала"."

# 153
  • София
Впечатлих се от ревюто на Жаки, ще пробвам продуктите ви. За себе си гледам кожата ми да е винаги хидратирана, да не се ядосвам и го карам по спокойно.

# 154
Аз също не познавам марката. Най- благодатна грижа за кожата ми е водата. Blue Heart , освен нея използвам натурални масла и нощен крем, серум с хиалурон.
Обичам да се разхождам парковете и да пия кафе сутрин.

# 155
Не познавам  BeAdora.

Всъщност познавам малко марки козметика, защото доскоро залагах само на една. Но с напредването на годините и неизбежните промени, установих, че имам нужда от промяна.
Ежедновно почиствам сутрин и вечер и нанасям съответния крем за хидратация- сутрин  и с хиалурон  - вечер.
Ще пробвам продуктите ви, надявам се да спра с търсенето.

# 156
Грижата за кожата е истински ритуал за себеобичане! Всеки има своите малки тайни, но някои основни стъпки са незаменими. Например моите са :почистването сутрин и вечер, хидратацията с качествен крем и серуми, както и редовното ексфолиране за сияйна кожа.

Що се отнася до BeAdora – това е бранд, който е непознат за мен, но много бих искала да пробвам продуктите.

# 157
  • София, България
Не познавам марката BeAdora сега прочетох за нея, но бих я пробвала с удоволствие.
Хидратирам кожата си, правя си маски.Обичам да се разхождам по еко пътеки и да се срещам с приятели.

# 158
Не познавам марката.
Ползвам козметика спрямо сезона и нуждите на кожата. Зимата по-богати формули, лятото леки

# 159
Не съм използвала продуктите на Beadora. Xидратирам с  качествен крем и серуми.

# 160
Грижата за кожата е правилно почистване, хидратиране и слънцезащитна. Обичам да пробвам различни серуми и маски, които са с различен таргет.
Най-любомият ми ритуал за свежест на кожата е дългият и непрекъснат сън Simple Smile
Не съм пробвала продуктите на BeAdora, с удоволствие бих ги тествала!

# 161
Не съм ползвала продуктите .
Старая се да купувам натурални продукти, съобразени с  кожата ми. Почиствам лицето всеки ден, ексфоалирам 1 път седмично, хидратирам, слагам слънцезащитна преди излизане, правя маски и масажи.

# 162
В последно време правя единствено почистване на лицето с измиващ продукт и нанасяне на крем след това. Сега през зимата предпочитам по-мазен крем.

Не съм използвала продукти на BeAdora.

# 163
Все още не познавам продуктите, но може би скоро това ще се промени.
Не пуша, не пия, не стоя на слънце и кожата ми е много доволна.
Чета много и гледам да не се ядосвам за дреболии.

# 164
Не познавам бранда, но бих го пробвала с удоволствие. Не пия,  не пуша, не прекалявам със слънцето.

Общи условия

Активация на акаунт