Aктивирайте гена на младостта за 28 дни с BeAdora 🖤

• 7 197
  • 397
  •   1
Отговори
# 135
Не съм използвала продуктите на Beadora, но имам огромно желание да ги пробвам.

# 136
Не познавам марката BeAdora, но ще се радвам да я опитам.
Ползвам козметика спрямо сезона и нуждите на кожата.

# 137
Споделете с нас своите ритуали за красива кожа! - Ежедневно почистване и хидратиране.
Един път седмично пилинг.

Ще се радваме да разберем дали познавате бранда BeAdora – кои са вашите любими продукти и как ви помагат да се чувствате сияйни всеки ден? - Не съм ползвала нищо от марката.

# 138
  • оттам, откъдето започва България
Не съм ползвала продукти от марка BeAdora.
Кожата ми е суха и затова ежедневно се старая да я хидратирам - чрез ползване на козметични продукти, чрез пиене на поне 1,5-2 л вода.

# 139
Поддържането на красива кожа е важна част от ежедневната ми грижа за себе си. Моят ритуал включва редовно почистване, хидратация и подхранване на кожата. Сутрин измивам лицето си със студена вода, което стимулира кръвообращението и освежава тена. Задължително слагам слънцезащитен крем. Вечер използвам подхранващи маски, които действат през нощта за дълбока хидратация, ползвам и продукти с ретинол, ниацин, витамин ц, последвани от хидратиращ крем. Вечер спя с ластична маска за стягане на контура.

За съжаление не съм ползвала продукти на BeAdora и за първи път чувам за марката, но съм любопитна за продуктите ѝ и с удоволствие бих ги изпробвала.

# 140
Все още не съм пробвала продуктите на BeAdora, но бих ги тествала. Кожата си поддържам задължително с хидратация, слънцезащита, серуми, маски , дневен и нощен крем.

# 141
  • Пловдив
Грижата ми за кожата сутрин включва измиване с подходящ гел за лице, почистване, серум, хидратиращ крем и слънцезащита. Вечер включвам и нощен крем. Качествените храна, вода, сън и движение, също се отразяват добре на кожата.
Не познавам продуктите на BeAdora. Бих ги тествала.

# 142
Не ми е позната марката BeAdora, но с удоволствие бих я пробвала. Грижа се за кожата си като сутрин и вечер измивам с хидратираща гел пяна, задължително нанасям подходящ за сезона и състоянието на кожата ми към момента крем. Никога не лягам с грим. Старая се да се храня здравословно, да приемам повече течности, плодове и зеленчуци.

# 143
  • Плевен
Споделете с нас своите ритуали за красива кожа! Как се грижите за себе си и кои са малките ви тайни за изразяване на любов към себе си? Ще се радваме да разберем дали познавате бранда BeAdora – кои са вашите любими продукти и как ви помагат да се чувствате сияйни всеки ден?

Тайната е много сън, добро настроение и хубава козметика...
Не познавам бранда, но с удоволствие бих опитала, за да знам дали е подходящ за моята кожа.

# 144
Най-важни за кожата ми са хидратацията и слънцезащитната козметика. Не я пропускам , както и хубавото почистване вечер.

# 145
  • гр. Кюстендил
Не съм запозната с марката и съответно не дъм използвала продуктите.
А грижата за кожата ми е съвсем проста - измивам сутрин и вечер с измивно сапунче или мицеларна вода, при нужда нанасям хидратиращ крем. Лятото - слънцезащита.

# 146
Използвам много маски за коса,почистване на кожата,пия много вода и използвам защитни кремове.

# 147
Обичам да отделям време сутрин и вечер за кожата си. Ползвам различни кремове, серуми и маски за лице.
Срещала съм марката в социалните мрежи, но не съм я ползвала.

# 148
До скоро кожата ми беше супер, без да използвам нищо. Сега забелязвам леко поотпускане и пробвам с един крем по препоръка на приятелка. Не съм ползвала марката, но прочетох доста добри отзиви, та може и да се запозная с нея Simple Smile

# 149
  • Пазарджик
Не познавам бранда BeAdora, но с удоволствие бих тествала някой от продуктите.Обичам да отделям време сутрин и вечер за кожата си. Ползвам различни кремове, серуми и маски за лице.

Общи условия

Активация на акаунт