Aктивирайте гена на младостта за 28 дни с BeAdora 🖤

• 7 199
  • 397
  •   1
Отговори
# 120
Не съм ползвала продуктите все още.
Старая се да купувам натурални продукти, съобразени с моята кожа. Почиствам лицето редовно, ексфоалирам 2 пъти седмично, хидратирам, слагам слънцезащитна, когато излизам, правя маски и масажи.

# 121
Все още нямам впечатления от BeAdora. За мен най-важната грижа включва вътрешната хармония и почивка. Разбира се, правя почистване, използвам подхранващи маски и ежедневно слагам хидратиращ или богат, подхранващ крем.

# 122
Не познавам марката, но външно като дизайн на опаковките изглеждат много стилно и предизвикват интерес,

Грижа се за кожата си като я почиствам ежедневно, мажа с хидратираши кремове и слагам маска за лице 1-пътпоне в седмицата

# 123
Избирам натурални и изчистени продукти. Почиствам и хидратирам според нуждите на кожата ми.
Ползвам редовно слънцезащита.
Познавам бранда, но не съм пробвала продукти.

# 124
Не съм запозната с продуктите, за първи път разбрах за тях тук от форума.
Грижа за кожата - измивен гел, хидратиращ крем, някоя маска за лице.
За съжаление някой път даже си забравям рутината,покрай другите ангажименти и често боледуващи деца.

# 125
  • Варна
Не познавам и аз BaAdora, но с удоволствие бих ги тествала!
Относно моята рутина старая се да избирам натурални и изчистени продукти. Почиствам и хидратирам според нуждите на кожата ми. Не пропускам слънцезащита.

# 126
Не познавам марката BeAdora сега прочетах за нея но бих я пробвала с удоволствие,ежедневно почиствам кожата си после хидратация и задължително слънцезащита,обичам разходките със семейството ми и срещите с приятели.

# 127
Не ми е позната марката BeAdora, но с интерес прочетох за нея.

Грижата за моята кожа се изразява в подбора на подходящи продукти. Измивам старателно, нанасям грижа и хидратация. Задължително ползвам слънцезащита и продукт за околоочната зона. Обичам да тествам нови продукти и да намирам непознати съкровища, които се отразяват добре на кожата ми.

# 128
Не познавам бранда BaAdora, но с задължително ще ги пробвам, особено след положителните отзиви.
Грижа се за кожата на лицето си с оптимална хигиена и хидратиращи продукти. Малко повече грижа отделям за околоочната зона, правя гимастика и масаж с ролер от розов кварц.

# 129
Не познавам марката.
Ползвам козметика спрямо сезона и нуждите на кожата. Почиствам ежедневно, изплаквам със студена вода, серум, крем за лице и околоочна зона. Веднъж седмично си правя маска за лица.

# 130
Не съм ползвала продукти на марката.
Моята грижа за кожата включва почистване, хидратиране и слънцезащита.

# 131
  • София
Все още не съм се запознала с продуктите на BeAdora.
Ползвам осноно хидратираща козметика, защото целогодишно съм със суха кожа, склонна към лющене, почиствам всекидневно разбира се и се опитвам да си осигуря колкото се може повече сън и почивка.

# 132
Не познавам тази марка, все още изпробвам и търся моята козметика за лице!

# 133
Споделете с нас своите ритуали за красива кожа! Как се грижите за себе си и кои са малките ви тайни за изразяване на любов към себе си? Ще се радваме да разберем дали познавате бранда BeAdora – кои са вашите любими продукти и как ви помагат да се чувствате сияйни всеки ден?
Качествена козметика, достатъчно сън, поне един път в седмицата хидратираща или подхранваща маска.
За съжаление,  все още не съм ползвала продукти на бранда.

# 134
Не познавам марката.
Грижата за кожата ми е почистване,хидратация,използвам шипково масло от скоро,различни флорални води и когато не забравя- слънцезащита.
Опитвам се да пия доста вода и да ям повече плодове.

Общи условия

Активация на акаунт