Aктивирайте гена на младостта за 28 дни с BeAdora 🖤

• 7 203
  • 397
  •   1
Отговори
# 105
  • на дъното
Не познавам вашия бранд и ще се радвам да го опозная 🙂
Ритуалите са ми веднъж в седмицата задължително маска и ексфолиант.
Серуми, дневен,нощен, околоочен и почистване вечер с тоалетно мляко измиване с гел или олио

# 106
Споделете с нас своите ритуали за красива кожа! Как се грижите за себе си и кои са малките ви тайни за изразяване на любов към себе си? Ще се радваме да разберем дали познавате бранда BeAdora – кои са вашите любими продукти и как ви помагат да се чувствате сияйни всеки ден?

Не познавам Вашия бранд.
За красива кожа един път в месеца посещавам козметик. Отделно си правя маски, дневен, нощен крем и серум, подходящи за моя тип кожа. Стремя се да пия повече вода.

# 107
Не познавам бранда BeAdora, но след вашето описание и ревюто на Жаки, би било огромна чест и привилегия да се докосна до тях.
Впечатляващ състав и действие, но аз обръщам особено внимание и на аромата.
Изключителен фен на "арома- терапията" 🥰
Хубав, дискретен, или малко по- изразен, обичам ароматите да са навсякъде около мен.
Затова и подаръка, който най- често правя на себе си, е нов парфюм или козметика!
Кожата на лицето ми е нормална към мазна в Т- зоната!
Не използвам много продукти, почистващ гел, тоник(редувам- по- лек, натурален с по-изразен, с някаква к- на) и завършвам с хидратиращ крем или флуид.
Вечер вкарвам и по някой серум вече, Anti- Age грижа, както и една ролка за околоочния контур!

# 108
За мен най-важни за кожата ми са хидратацията и слънцезащитата.
Използвам качествена козметика и се старая да не се излагам на вредни влияния.

Чувал съм за бранда; четох доста и с  интерес бих използвал всичко на BeAdora, за да активирам гена на младостта.

# 109
Нямам опит с продукти на марката, бих ги пробвала с удоволствие.

Моят ритуал е да не пропускам серума и да ползвам продукти с чисти съставки.

# 110
Ритуалите ми са маска веднъж в седмицата и хидратация всеки ден.
Бих пробвала продукти на марката за хидратация.

# 111
Хидратирам ,овлажнявам и почиства  всеки ден задължително. Слънцезащита е задължителна целогодишно. Пия н
вода поне 1,5л дневно.Глезя себе си като намирам време за пълна почивка с хубава книга.Не познавам вашите продукти ,но нямам против да ползвам нови продукти.

# 112
  • София
Не съм ползвала марката, но съм любопитна.
Иначе използввам хидратация, слънцезащита и антиейджинг продукти. Почистването също е доста важно, хидратацията на организма и добрия сън.

# 113
Не познавам марката BeAdora, но ще се радвам да опитам.
Използвам маска с червена светлина и козметика спрямо нуждите на кожата - основно с ретиноиди, серамиди и киселини.

# 114
Не познавам бранда, но съм впечатлена от описанието и дизайна на козметиката, и с удоволствие бих я използвала.

"Как се грижите за себе си и кои са малките ви тайни за изразяване на любов към себе си?": Напомням си че физическото и психическото здраве вървят ръка за ръка. За това се стремя да се храня здравословно, ходя на йога и изразявам любов съм себе си като правя неща които ми доставят удоволствие.

# 115
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Вече съм в по напреднала възраст и все по сериозно подхождам в грижата си към кожата.Редовно почиствам вечер без значение дали съм ползвала грим.През деня ползвам дневен крем против бръчки, а вечер нощен.Два пъти седмично ползвам пилинг за по добро почистване и маска която гледм да е подходяща за възраста ми.Обичам да ги сменям и да изпробвам нови неща.Признавам не познавам бранда, но определено ми направи много добро впечатление откъм асортимент.Черните опаковки са много хубави!

# 116
  • Смолян
Не познавам марката BеAdora, но с удоволствие бих ги тествала техни продукти.
Грижа се за кожата си, като ползвам хидратиращи и слънцезащитни продукти. Също така избягвам нанасянето на тежък грим.

# 117
Хидратира. И овлажнявам всеки ден кожата си като избягвам всякакви гримове

# 118
Почистване,хидратиране, подхранване. Винаги намирам време за себе си, използвам го според настроението. Хубава книга, дълго отлаган филм.

# 119
  • Пловдив
Споделете с нас своите ритуали за красива кожа! - ежедневно почистване, добра хидратация, слънцезащита и в най- мрачните дни, добавки и серум против бръчки
Как се грижите за себе си и кои са малките ви тайни за изразяване на любов към себе си? - позволявам си дребни глезотии-шоколад, ядки, червено вино, релакс и сън
Ще се радваме да разберем дали познавате бранда BeAdora – кои са вашите любими продукти и как ви помагат да се чувствате сияйни всеки ден? - досега не бях чувала за марката, не я познавам, но с радост бих пробвала някои от продуктите й.

Общи условия

Активация на акаунт