Aктивирайте гена на младостта за 28 дни с BeAdora 🖤

• 7 206
  • 397
  •   1
Отговори
# 90
Марката е непозната за мен досега.
Ежедневно почиствам, хидратирам, защитавам. Когато имам време и сили вечер правя масаж на лицето рамките на 2-3 минути.

# 91
  • София
Не познавам бранда BeAdora, но с удоволствие бих тествала продуктите.

Използвам слънцезащитни и хидратиращи продукти. Пия достатъчно вода и се старая да се храня здравословно.

# 92
Споделете с нас своите ритуали за красива кожа! Как се грижите за себе си и кои са малките ви тайни за изразяване на любов към себе си? Ще се радваме да разберем дали познавате бранда BeAdora – кои са вашите любими продукти и как ви помагат да се чувствате сияйни всеки ден?

Обичам да медитирам, да си правя домашни маски на лицето и косата. Не познавам бранда, но със сигурност бих му дала шанс!

# 93
Моите ритуали за красота са прием на достатъчно вода през деня, почистване на кожата сутрин и вечер, нанасяне на тонер, есенция, серум, крем за лице. Вечер маска след крема, а два пъти в седмицата ползвам шийт маски. Старая се да не върша неща, които ме карат да се чувствам зле, казвам не, когато не мога да направя нещо. На Beadora ползвам в момента възстановяващ нощен крем и еликсир от черната серия. Разкошни продукти. Спомагат за добре хидрарирана кожа. Ухаят невероятно. Възхитена съм.

# 94
хубавото почистване за мен е основно. редовна грижа за околоочния контур, а при нужда подхранващ крем.
когато имам възможност правя нещо, което ме кара да се почувствам добре. някоя вкусотийка, разходка, книга, концерт, някоя покупка или просто нищоправене на тихо и спокойно място.
не познавам бранда beadora, но някои от продуктите изглеждат интересни и бих ги пробвала.

# 95
Не познавам марката. С удоволствия бих пробвала козметика и. Позвам хидратиращи продукти. Кожата ми е по-скоро суха.

# 96
Всяка вечер нанасям крем или серум за лице. Измивно използвам, както гел, така и мицеларна вода. Често използвам различни маски за лице. Досега не съм използвала продукти на BeAdora, но бих желала да опитам.

# 97
  • София
Не съм тествала продуктите от бранда.
Редовно хидратирам кожата си. Когато е необходимо използвам слънцезащитна козметика. И не на последно място - старая се да си набавям качествен сън.

# 98
  • София
Старая се да почиствам и  хидратирам кожата си, също важна е слънцезащитата. Не познавам марката.

# 99
  • Елхово
Не познавам бранда BeAdora, но с усоволствие бих тествала някой от продуктите.

За мен най-важни за кожата ми са хидратацията и слънцезащитата. За склонната ми към омазняване кожа единствен лек е интензивната хидратация.

# 100
Не познавам марката и не съм използвала продуктите.
Моите малки тайни са достатъчен сън и достатъчен прием на вода.
Ексфолиране веднъж седмично. Ползвам масла за кожата и тонер.
Харесвам и освежаващи маски.
Старая се да ползвам подходяща козметика за типа кожа.

# 101
Бих тествала продуктите на BeAdora. За кожата е важна хидратация, слънцезащита и липка на лоши навици, като тютюн, алкохол.

# 102
Моите малки ритуали за сияйна кожа включват пилинг, маска и качествен крем за лице.Препоръката ми е по възможност да се ползва цяла серия на даден бранд. Да се редуват две серии според нуждите на кожата. Марката BeAdora не съм използвала, но бих искала.

# 103
  • София
Моите малки ритуали за красива кожа е редовната хигиена, след което поставям хидратиращ крем, знам че е полезно да се поспива повече, но в този живот май не е възможно....Simple Smile
Козметика от марката BeAdora не съм ползвала, но бих се радвала да спечеля и да я пробвам!

# 104
Това, с което глези кожата си в последно време е серум с масла, основно розово. Кожата ми го обожава.
  Не познавам бранша BeAdora. Но четейки ревютата, звучи обещаващо.

Общи условия

Активация на акаунт