Aктивирайте гена на младостта за 28 дни с BeAdora 🖤

• 7 207
  • 397
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia
Ексфолиране, измиване с гел, мицеларна вода или тоник, серум или есенция, шийт маска, лифтинг маска, крем за около очи и устни, гуа ша масаж, крем за лице, слънцезащита за лице - спазвам ги в този ред. Понякога си правя процедури микродермабразио с домашен уред. Обичам корейската козметика, но и не само. Имам доста добри попадения дори и на български продукти.

# 76
Не познавам марката BeAdora, но ще се радвам да я опитам.
Ползвам козметика спрямо сезона и нуждите на кожата. Зимата по-плътни формули, лятото по-леки.  Активните съставки обикновено са:  ретиноиди, пептиди и серамиди, киселини и др.

# 77
  • Пловдив
Обожавам нежни почистващи гелове, хидратиращи серуми, леки текстури на кремовете, с фин аромат...а, и кожата ми обожава пептиди Blush
Не съм ползвала продуктите на BeAdora 😊

# 78
Използвам хидратираш серум и маски за лице. Изразявам любовта си като си вземам продукти за себе си. Само съм чувала за марката от други активности тук във форума, но не съм използвала марката.

# 79
Чувала съм за марката BeAdora, но не съм използвала продуктите. Имам желание да ги пробвам в скоро време.
Грижата за кожата е много важна за мен - започвам с почистване, хидратация и слънцезащита. Използвам подходящ крем и за околоочния контур.

# 80
Не познавам марката, но ми харесаха продукти по описанието.

Грижата за кожата ми включва почистване, хидратация и ББ крем.

# 81
Не съм използвала Beadora досега.
Залагам на силна хидратация предимно.
Почиствам добре.
Целогодишно използвам spf50+

# 82
BeAdora - този бранд на мен е кръстен,няма друг начин.
Не познавам марката,но съм човек,който обожава козметика,купува ежедневно и би тествала нови имена.

Споделете с нас своите ритуали за красива кожа! Как се грижите за себе си и кои са малките ви тайни за изразяване на любов към себе си?
- Винаги почистване, серуми, кремове за определените зони. Слагам маска всеки ден. Правя си масажи на лицето.
Храня се здравословно,а любовта към себе си е просто да се обгрижвам при всяка една възможност с хубава козметика,книга или готвене за настроение и релаксиране.

# 83
  • Сф
Не съм ползвала марката, бих опитала.
Почиствам редовно кожата на лицето с тоник и използвам качествен крем за регенериране .
2 , 3 пъти седмично слагам натурална маска за лице.

# 84
Познавам марката BeAdora от bg-mamma, но не съм я ползвала все още.
Кожата ми е суха. Ежедневно я почиствам, след което нанасям подходящ подхранващ продукт.

# 85
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Май досега не съм ползвала продукти на марката BeAdora.
Ежедневно ползвам крем за околоочния контур и дневен крем за лицето и шията.  Вечер нанасям околоочен серум и нощен крем на лицето и шията. Два-три пъти седмично включвам серум или маска за лице, или пачове под очите.

# 86
На първо място за мен е идеалното почистване,редовната хидратация и овлажняването с подходящи продукти.Според типът на кожата дневен и нощен крем.И не на последно място достатъчен сън,подходящ  хранителен режим и прием на достатъчно количество вода,която допълнително хидратира и овлажнява кожата.Не съм ползвала продукти от марката на ''BeAdora'',но с удоволствие бих изпробвала.

# 87
Не съм пробвала продукти на BeAdora, но с удоволствие бих ги използвала. Грижа се за кожата си, като спазвам определени ритуали, свързани с грижата за нея. Редовно почистване, хидратиране и слънцезащитна.

# 88
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Най-лесният за мен начин за изразяване на любов към себе си, е да се грижа с много старание за кожата си. Имам богата рутина, която спазвам фанатично сутрин и вечер, ползвайки качествени продукти - балсам или олио за почистване, тонери, есенции, серуми, ампули, маски, дневни, нощни и околоочни кремове, нощни маски, слънцезащита целогодишно. Отделям си време да си правя спа процедури, масажи и различни терапии, както и време само за себе си, за разходки на открито и релакс.

Чувала съм за бранда BeAdora, но до момента не съм ползвала продуктите Ви.

# 89
Не познавам тези продукти ,но с удоволсвие бих тествала.

Грижите за моята кожа  са почистване, хидратация и слънцезащита.

Общи условия

Активация на акаунт