Aктивирайте гена на младостта за 28 дни с BeAdora 🖤

• 7 209
  • 397
  •   1
Отговори
# 60
Не съм ползвала продукти на марката BeAdora, но определено бих се заинтересувака от това, кието се оредлага и как би повлияло на моята кожа.
Иначе използвам хидратиращи и слънцезащитни продукти. И понякога тонизиращи.

# 61
Споделете с нас своите ритуали за красива кожа! Как се грижите за себе си и кои са малките ви тайни за изразяване на любов към себе си? Ще се радваме да разберем дали познавате бранда BeAdora – кои са вашите любими продукти и как ви помагат да се чувствате сияйни всеки ден?

Красива кожа - хм, сън, добра хидратация, качествена козметика за почистване, тонизиране и подхранване, слънчезащита, качествена храна. Освен това си създавам приятни емоции с интересна книга или разходки след природата.
Не познавам бранда BeAdora, но сега ще потърся информация.

# 62
Не съм използвала продуктите на BeAdora. Използвам почистващи, хидратиращи и подхранващи продукти според сезона

# 63
Споделете с нас своите ритуали за красива кожа! Как се грижите за себе си и кои са малките ви тайни за изразяване на любов към себе си?
Моите ритуали включват прием на добавки, хидратация на организма с поне 1.5 л. вода дневно, както и грижа за кожата с подходяща за моят възраст козметика. Това включва хидратиращо измиващо средство, мицеларна вода, серум, хидратиращ дневен крем и интензивен нощен крем. Имам си и своя 1 ден, в който глезя кожата си с домашни разкрасителни процедури. Не забравям да поглезя и душата си чрез време за самата мен, в което да релаксирам или да си доставя удоволствие чрез любимо мое хоби.
Ще се радваме да разберем дали познавате бранда BeAdora – кои са вашите любими продукти и как ви помагат да се чувствате сияйни всеки ден?
За съжаление не съм използвала продукти на BeAdora до този момент, но ревюто на Жаки ме убеди, че трябва да ги изпробвам. Blush

# 64
Качествена натурална козметика,тоник,миц.вода,крем сутрин и вечер.Не съм ползвала продуктите на този бранд,но с удоволствие бих пробвала.Обичам натурални съставки и без парабени .

# 65
Не познавам продуктите на BeAdora, но с удоволствие бих ги пробвала.
Личната ми грижа за лице включва хидратиращ серум, дневен крем, за предпочитане с хиалуронова киселина и задължителната слънцезащита, целогодишно.
Освен тези продукти и добра хигиена, се старая да се храня с минимум рафинирани храни, да се движа повече и да си осигурявам нужното време за сън.
Бих се радвала да спечеля продукти на BeAdora! Heart

# 66
Признавам си, че не познавам продуктите на марка BeAdora.
Ритуалите ми за хубава кожа включват хубав сън, здравословно хранене, без цигари и алкохол.
Редовно използване на качествена козметика за добро почистване, хидратиране и подхранване.

# 67
Не съм ползвала продуктите на BeAdora , но ще се поправя 😀. За мен е най-важна хидратацията на кожата и качествената козметика.

# 68
Не съм ползвала продукти на марката до момента,бих пробвала продукт за мазна кожа.
Прилагам почистване при козметик веднъж в месеца,измиващ продукт за мазна кожа серум колаген.

# 69
Не съм пробвала продукти на марката.

Гримирам се ежедневно и затова почистването на кожата вечер за мен е много важно. В домашни условия правя маски, хидратирам кожата си. Обичам да правя професионални процедури за лице. Кожата ми изглежда добре, когато и сънят ми е пълноценен.

# 70
  • Сливен
Не познавам бранда,но бих го пробвала.
Последната година и половина започнах да полагам по-сериозни грижи за кожата си и виждам разликата.Правя маслено почистване,три пъти в седмицата маски,включих серуми и винаги съм със слънцезащита.

# 71
  • Mediterraneo
Не познавам бранда.
Грижа се за кожата си ежедневно- добро почистване с мицалерна вода и почистващ гел; серум( хиалуронова киселина и ретинол в момента), дневен или нощен крем, слънцезащита.

# 72
🖤 Споделете с нас своите ритуали за красива кожа! Как се грижите за себе си и кои са малките ви тайни за изразяване на любов към себе си? Ще се радваме да разберем дали познавате бранда BeAdora – кои са вашите любими продукти и как ви помагат да се чувствате сияйни всеки ден?
Все още нямам нужда от специално грижа,въпреки това колаген и витамин комплект са част от моето ежедневие.Относно кожата залагам на дневен и нощен крем,козметика използвам рядко и по повод само,не обичам да "запарвам" смесения си тип кожа на лицето с тежки и излишни за мен гримове.Относно грижата за себе си залагам на разнообразна и здравословна храна,ежедневни разходки и упражнения в домашни условия.
Не съм използвала продукти от вашата серия,но бих ги пробвала с удоволствие.

# 73
  • на последния етаж
Не познавам марката.
Използвам козметика, съобразена с нуждите на кожата ми. Винаги слагам слънцезащита, редовно правя масажи.

# 74
Не познавам марката BeAdora
Почистване, хидратиране и слънцезащита.

Общи условия

Активация на акаунт