Aктивирайте гена на младостта за 28 дни с BeAdora 🖤

• 6 803
  • 397
  •   1
Отговори
# 45
  • Стара Загора
🖤 Споделете с нас своите ритуали за красива кожа! Как се грижите за себе си и кои са малките ви тайни за изразяване на любов към себе си? Ще се радваме да разберем дали познавате бранда BeAdora – кои са вашите любими продукти и как ви помагат да се чувствате сияйни всеки ден?
Използвам само медицинска дерматологична козметика. Не познавам бранда, но бих се заинтересувала, при положение , че вие акцентирате за това.
Продуктите, които изпозлвам в ежедневната ми рутина са - измивен гел пяна, след това нанасям тоник, серум и накрая запечатвам с крем. Така кожата ми се чувства добре Heartpulse

# 46
  • Карлово
Споделете с нас своите ритуали за красива кожа! Добра козметика и много течности.
Как се грижите за себе си и кои са малките ви тайни за изразяване на любов към себе си? Сън достатъчен, добра книга, филм, излизане с приятели, разходки сред природата.
Ще се радваме да разберем дали познавате бранда BeAdora – кои са вашите любими продукти и как ви помагат да се чувствате сияйни всеки ден? Не познавам бранда, за съжаление, но бих го тествала.

# 47
  • София
Не съм ползвала продукти на марката.
Моята грижа за кожата включва почистване, хидратиране и слънцезащита.

# 48
Опитвам се неуспешно да се грижа за кожата си. Почиствам вечер винаги, но понякога забравям да сложа слънцезащита сутрин. Също не успявам да открия подходящ хидратиращ и подхранващ продукт.

# 49
Поддържам кожата си като редовно се грижа за нея с почистване, хидратиране, подхранване с подходящи за моята кожа и възраст продукти. Любовта към себе си изразявам, като ежедневно отделям време само за себе си - ходя на фризьор и козметик, разхождам се по магазините, срещам се приятелки и най-важното всеки ден намирам време да чета интересна книга. 

Не познавам бранда BeAdora и не съм ползвала негови продукти, но с удоволствие бих ги пробвала.

# 50
Не познавам продуктите на бранда Be Adora, но бих пробвала с удоволствие.
С напредване на годините кожата ми има нужда от повече грижи - почистване, подхранване и хидратиране.
А що се отнася до тайните - те не са тайна: здравословно хранене, движение, добро настроение и използване на подходяща козметика.

# 51
Кожата ми променя своите нужди и с това и аз променям грижите. Ежедневните ми ритуали са почистване, нанасяне на подходящ крем и пиене на достатъчно вода. С удоволствие ще ползвам продуктите Ви!

# 52
Почиствам, хидратирам и слагам слънцезащита.
Не съм ползвала продуктите, но бих ги пробвала.

# 53
Винаги правя двойно почистване на лицето си преди сън, след което хидратирам.
Изразявам любовта към себе си, отделяйки време за себе, за здравето и самочувствието си.
Сега за пръв път се запознавам с бранда BeAdora и с радост ще споделя скоро първите си впечатления🍀

# 54
  • Пловдив
Красивата кожа е добре поддържаната кожа, а добре поддържаната кожа се почиства и хидратира ежедневно.
Моят сутрешен ритуал започва с разлепянето на тейповете, бърз масаж и почистване. Следва на насянето на подходящ хидратиращ дневен крем. След известно време нанасям отделно и слънцезащитна, независимо от сезона и времето.
Вечерният ритуал започва със свалянето на грима (ако имам такъв) и масаж. Следва почистване на лицето и шията, нанасяне на нощен крем и след като попие - облепване на проблемните зони с тейпове.

За пръв път чувам за BeAdora и ще се радвам, да пробвам продуктите им!

# 55
  • Плевен
🖤 Споделете с нас своите ритуали за красива кожа! Как се грижите за себе си и кои са малките ви тайни за изразяване на любов към себе си? Ще се радваме да разберем дали познавате бранда BeAdora – кои са вашите любими продукти и как ви помагат да се чувствате сияйни всеки ден?

Чрез редовен физически труд в градината и лозето, водейки се от вековните мъдрости на предците ни, че "Трудът краси човека, а мързелът го грози" и „Трудът е здраве и живот”.
Също така винаги когато имам време спортувам за удоволствие с децата, съпруга и/или приятели играем на федербал, баскетбол, фризби, караме колело, народна топка, плуваме.
Не на последно място разходки в любимия ни парк "Кайлъка" или някъде из неимоверно красивите ни планини в нашата Родина.
За съжаление не познавам бранда BeAdora. В тази публикация тук за първи път срещнах името му и разбрах за съществуването му и не мога да бъда полезна с това да посоча продукти на марката и да дам положителни отзиви за тях.

# 56
  • София
Хидратация и слънцезащита, почистване при козметик поне веднъж в месеца .Не съм ползвала продуктите, но бих ги пробвала с удоволствие

# 57
Не съм използвала до сега марката. Не съм я и срещата много често за съжаление.

Разчитам на добър тонер и серуми (различни за сутрин и вечер) както и крем за хидратация. Винаги завършвам с качествена слънцезащита

# 58
  • София
Не съм използвала продуктите на BeAdora.
Грижа се за кожата си с добро почистване, дълбока хидратация и използване на слънцезащита. Качественият и достатъчен сън също е изключително важен, но обикновено не ми се получава.

# 59
  • Вдън горите тилилейски

Опитвам се да ползвам качествена козметика, подходяща за нуждите на  моята кожа. Моята рутина е почистване с измивен гел, тоник, серум /като редувам различни видове/ и крем. Периодично се глезя с различни маски за лице и околоочен контур. Не съм ползвала продукти на този бранд, но с удоволствие бих ги пробвала.

Общи условия

Активация на акаунт