Aктивирайте гена на младостта за 28 дни с BeAdora 🖤

• 6 807
  • 397
  •   1
Отговори
# 375
Не съм ползвала продуктите на BeAdora за съжаление все още. Това което правя в ежедневието си е да почиствам и хидратирам кожата си.

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 10:25 от Prolet2024

# 376
Все още не познавам бранда лично, но обичам да си слагам хидратиращи и озаряващи маски за лице за овлажняване на кожата.

# 377
  • София
Използвам качествена козметика, съдържаща ретинол, пептиди, хиалуронова киселина. Залагам на познати марки, не съм ползвала BeAdora, с удоволствие ще се запозная. Маски, серуми, дневен, нощен, околоочен крем, добро, не агресивно почистване, това е рутината.

# 378
🖤 Споделете с нас своите ритуали за красива кожа! Как се грижите за себе си и кои са малките ви тайни за изразяване на любов към себе си? Ще се радваме да разберем дали познавате бранда BeAdora – кои са вашите любими продукти и как ви помагат да се чувствате сияйни всеки ден?

Започвам с това, че не съм ползвала козметика на марката, но съм я срещала и сум чела хубави отзиви.
Лично аз много обичам маски за лице, ползвам постоянно и всекидневно. Това ми е любима грижа. Използвам и крем, но нощем не си падам по нощна грижа, предпочитам чиста кожа.

# 379
  • Бургас
Почистване с розова вода.

# 380
С много чувствителна кожа съм и тя реагира бързо и много болезнено на агресивни, на мазни продукти, а също и на сезонни промени. Забелязала съм, че и някои съставки, които принципно би трябвало да дават много добри резултати при мен работят в обратната посока. Поради изброените причини съм изключително внимателна с козметиката. В настоящия момент това, до което ме отведе опита по метода проба-грешка е рутина, която се състои от серум, крем за лице ,слънцезащита и 2-3 маски, които ме карат да се чувствам комфортно. Забелязах, че много ми пасват продукти с бетаглюкан и ниацинамид. Стремя се да почиствам кожата си и да я оставям да диша, не напластявам ненужно голямо количество продукти.Наблюдавам ефектът от няколко използвания и тогава решавам дали да продължа или прекратя използване. През различните сезони заменям някои продукти с други, по-леки, за да ми е комфортно и да задържам постигнатите резултати и за момента това, което правя дава резултат.
Не съм използвала все още продукти на BeAdora, но бих опитала. От прочетеното вече съм любопитна за тест.
Любов към себе си изразявам като ежедневно се стремя да си доставям малки и големи удоволствия, грижа се да ми е разнообразно, интересно и приятно на местата, които посещавам и с хората, които допускам около мен. Отделям си време за разкрасяване и всякакви женски глезотии.

# 381
Грижата за кожата -това е грижа за мен самата: почистване,хидратация,подхранване-редовно.

# 382
Ексфолиране, измиване с гел, мицеларна вода или тоник, серум или есенция, шийт маска, лифтинг маска, крем за около очи и устни, гуа ша масаж, крем за лице, слънцезащита за лице - спазвам ги в този ред. Понякога си правя процедури микродермабразио с домашен уред. Обичам корейската козметика, но и не само. Имам доста добри попадения дори и на български продукти.

Не съм ползвала продуктите на BeAdora за съжаление все още.

# 383
Грижата за кожата, особено тази на лицето ми е от изключителна важност, тъй като лицето ни представя пред света. Имам няколко основни риатуала:
- задължително сутрин околоочен крем и дневен крем със слънцезащитен фактор след сутрешното измиване на лицето с почистващ гел- вечер задължително сваляне на грима, измиване с почистваща пяна и нанасяне на околоочен и нощен подхранващ крем. Всеки уикенд си слагам подходяща маска- или за подхранване, или освежаване, или ексфолираща, в завивимост от конкретните нужди на кожата ми в момента. И лятото освен дневния крем със слънцезащита, ако съм на плаж допълнителна слънцезащита.

# 384
Не познавам и аз бранда на BaAdora, но с удоволствие бих ги тествала.
Грижа се за кожата си, като ползвам подходящите за нея продукти според сезона. Внимавам с какво се храня и колко време отделям за сън, разходки и други полезни дейности.

# 385
Бих пробвала продуктите на марката.Ежедневни ритуали за кожата на лицето ми са почистване, хидратация и слънцезащита.

# 386
  • София
Здравейте!
За мен най-важни за кожата ми са хидратацията и слънцезащитата. За склонната ми към омазняване кожа използвам качествена козметика. Сутрин поставям околоочен крем и дневен крем със слънцезащитен фактор след сутрешното измиване на лицето с почистващ гел, а вечер - измиване с почистваща пяна и нанасяне на околоочен и нощен подхранващ крем.

# 387
Не познавам бранда BeAdora, но с удоволствие бих тествала някой от продуктите.

В ежедневието се старая да се грижа за кожата си - крем сутрин и вечер, хидратация и слънцезащита.

# 388
Не съм ползвала тази марка.
Грижата ми за кожата се изразява в ползване на хидратиращи кремове, тъй като е доста суха, особено след измиване.

# 389
  • Не съм от тук и съм за малко
Грижата ми е редовно почистване, хидратиране и слънцезащита. Ползвам и подходящи за тъмни кръгове кремчета и коректори.
Не съм използвала марката, но имам набелязани някои продукти с много добри отзиви.

Общи условия

Активация на акаунт