Aктивирайте гена на младостта за 28 дни с BeAdora 🖤

• 6 806
  • 397
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Марката не ми е позната. Много внимателно избирам козметиката си, тъй като имам чувствителна кожа. Почистване, подхранване и слънцезащита са ежедневните стъпки.

# 16
Споделете с нас своите ритуали за красива кожа! Как се грижите за себе си и кои са малките ви тайни за изразяване на любов към себе си? Ще се радваме да разберем дали познавате бранда BeAdora – кои са вашите любими продукти и как ви помагат да се чувствате сияйни всеки ден?

- Марката я познавам само по име, но се грижа за себе си с шоколад, книга и лично време.

# 17
Почивка, достатъчно сън и разходка на открито. Хидратация и слънцезащита.
Не познавам все още продуктите.

# 18
  • В Космоса
Не съм ползвала продукти на BeAdora.
Кожата си поддържам с ежедневно почистване, хидратиране и слънцезащита.

# 19
  • София
🖤 Споделете с нас своите ритуали за красива кожа! Как се грижите за себе си и кои са малките ви тайни за изразяване на любов към себе си? Ще се радваме да разберем дали познавате бранда BeAdora – кои са вашите любими продукти и как ви помагат да се чувствате сияйни всеки ден?

Хидратация, качествена храна, витамини, качествена козметика. Не познавам бранда и не съм го ползвала, но ако имам възможност, бих опитала продуктите и ако са моите, със сигурност няма да заменя бранда.

# 20
  • София
Досега не бях чувала за продуктите на BeAdora. С удоволствие бих ги пробвала.
Обичам да се грижа за кожата си и правя маски на лицето, използвам подхранващи серуми и кремове, слагам слънцезащитна ежедневно.

# 21
Не познавам марката BeAdora, бих пробвала с удоволствие.
Кожата ми е смесена. Грижата ми за нея се състои в измиване с подходящ продукт и нанасяне на подходящ за сезона крем и евентуално - слънцезащита. Вечер почиствам измивам и после почиствам с тоник, отново нанасям продукт, който може да е и подхранващ и по-мазен. В почивни дни слагам различни видове маски и 1 - 2 пъти седмично почиствам с продукт с пилинг частици.

# 22
Марката е нова за мен, но бих я пробвала, събудихте любопитството ми.
Като козметична грижа за лицето практикувам двойно почистване, слагам тонер, серум и хидратация през деня + слънцезащита всеки ден, даже и да не излизам от вкъщи, а вечер почиствам, слагам тонер, серум и нощна грижа.
Като цяло от няколко години насам си обръщам много повече внимание, старая се да правя неща само за мен и да си угаждам.

# 23
Не познавам бранда.
Ежедневно почиствам и хидратирам кожата си. Освен това приемам много вода, защото вътрешната хидратация е също толкова важна.

# 24
  • София
И аз като повечето за първи път чувам за марката.
Използвам серията на Колагена за розацея, както и на Body shop серията с витамин Ц.

# 25
Не познавам продуктите на Beadora, но с удоволствие бих пробвала.

Нещата, които правя за себе си е да пия течности , да ходя да тренирам, да се храня здравословно.

# 26
Не познавам бранда.
Ритуалите ми са свързани с почистване на кожата и хидратация.

# 27
  • Варна
Не съм ползвала продукти на BeAdora до момента.
Използвам козмитека, съобразена с възрастта ми и моментното състояние на кожата. Старая се да съм постоянна.

# 28
  • На морето!
И аз чувам за първи път за BeAdora.

Грижа се за себе си с разходки, срещи с приятели, хубави книги и културни мероприятия. През лятото и пролетта отделям време и за любимото си хоби-градинарство.

# 29
Не познавам марката.
Ползвам козметика спрямо сезона и нуждите на кожата. Зимата по-богати формули, лятото леки, но активните съставки

Общи условия

Активация на акаунт