Бачорски и златната ябълка - семейно риалити (Тема 2)

• 44 702
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
За мен Емилия също играе някакъв театър и е готова да е под прожекторите на всяка цена, защото беше казала,че не иска Емели да знае изобщо последователността на тези събития с Даниел, но много подробно го описа. С ясното съзнание,че един ден ще го гледа и Емели има хиляди начини вече youtube,tiktok..
Противоречи си и то много. Не иска детето да знае, но чакай да разкажа защото съм яхнала метлата "жертва" и излизам бяла и добра.

# 586
Е, вероятно е получила известна финансова стабилност Grinning

# 587
Че и целувка сложила Grinning  И парти си организирали снощи в Маринела Grinning Много цирк.То тоя човек излезе много богат...Награда си купи във Форбс.Имам позната ,дето даде пари и тя взе награда ,че и някъде в челните места на класациите беше.Пък фирмата не е известна.
Докато говореха за началното си запознанство, се показа история в Месинджър от 2014-та година с честитката за рожден ден на Даниел от Атанасия. Написано на маймуница, говори за доброта, за извисение и накрая му пожелава много парички. Правописът е един път. Някой ако го има, да го постне и тук като картинка. Велико!

# 588
Даниел каза, че майка му и баща му го били подкрепили в избора. Дали наистина е така? Нещо не ми се вярва, особено майка му да е била чак толкова подкрепяща за нещо подобно. Един живот имал, не трябвало да прави компромиси със себе си заради другите хора. Бреййй … абе я …. Той разбираш ли, съзнанието му било чисто, ах мър майкоу, милинкия, ще кажеш, че жертва излиза.
Емилия каза, че не била сама ама нали не е вече с приятеля си? Дано наистина намери подходящ и добър човек, който да я цени и уважава и най-вече, да бъде отговорен!!!
Епизодът е правен доста по-рано, някъде ми се мерна 2022 г. И аз желая на Емилия да намери голямата любов. Много откровен разказ от нейна страна, без излишни емоции, но то само фактите са покъртителни. И ДБ като е такъв пич и голям мъжкар какъвто се изкарва да беше казал още в началото на връзката им с АА на бременната си жена, че се разделят, вместо да лъже и шикалкави. Епизодът снощи не ми хареса, много режисирано некадърно и изкуствено. Двете майки с двете деца в детската градина да бе да....братята с боята за оградата и трапезата тоже. Някой се изпусна, че за пръв път сядат така. Гащите и вибратора вече сте ги коментирали. Кофата за боклук пък беше типичен просташки коментар на новобогаташ. Видите ли, имам кофа за боклук за 500 лв. То стандарт, то чудо! ГледайтИ, завиждайтИ!

# 589
Лятото на 2023 е снимано всичко, те си качваха сторита, когато снимаха.
А то тоя Даниел се оказа по-долен от тревата. Подиграва се на обичната си кралица,  че си купила инфлуенсърски награди, а ако той наистина си е купил награда на Форбс - 🤦🏻♀🤦🏻♀🤦🏻♀ Пълен фалш излязоха нещата. Голяма греда с риалитито

# 590
Емилия казва мислех,че ще си оставаме вкъщи.. Мислиш си, че ще вържеш някой който пътува служебно в този момент доста и който се забавлява?! Wtf? Не защитавам никой но спорен мен и двамата не са знаели какви ги очаква с дете, не само Даниел. Те изобщо не са гледали в една посока. Единия си мислел това, другия онова

# 591
Ами логично е като имаш дете малко да намалиш излизанията. Няма как живота да ти е същия. Като поотрасне нещата ще се нормализират. Явно баба Сийка гледа Дани и те няма проблем да си скиторят, при Емилия може би не е било точно така и е трябвало сама да гледа детето си по цял ден. Съответно с новородено нямаш много опции за забавления и излизания.

# 592
  • На зелено
Относно месинджъра ми направи същото впечатление. Писане на маймунски и накрая някакво изречение от типа на "da imash mnogo parichki v portmoneto". 😄
А за кофата...някой пита ли те колко струва?! Това е признак на наскоро забогатял човек и без класа.

# 593
Е тя Емилия е била в началото на 20-те си години като е родила. Явно не е преценила ситуацията.

# 594
На сцената в детската градина, Атанаска изглеждаше като да й е ужасно неудобно, а Емилия даде вид, че не може да я диша.
Фалш, фалш, фалш.
На сцената с бельото по никакъв начин не се впечатлих, Даниел е страхотен простак. Опитвайки се да се изкара човек, който е широкоскроен и с чувство за хумор, показва само простащина и нищо повече.

# 595
Тази ограда кой ли не я боядисва… първо Танаска пусна стори, как можела да си позволи бояджия, но запретнала ръкави и боядисала сама.
После с приятелката си боядисваха една вечер, а Даниел пи вино. На следващия ден Даниел беше покатерен на стълба да боядисва.

Сега показаха, че и братята са боядисвали…. Колко е голяма тази ограда?

# 596
Това, което му е писала е от 2014 година. Тогава е била на 16 години. Какво очаквате от едно лапе? Вижте си и вашите писаници като сте били на 16 години. Няма да е нещо по-различно и извисено.

# 597
На 20 е била, завършила е средно образование по това време и е учила

# 598
Оправданието на всички прости хора е че са естествени. 😅 Бачорски за мен е абсолютен палячо, селянин и простак!
Възможно е Емилия да е имала по-тежка бременност (гадене, повръщане, умора), а и задимените кръчми на които е фен Даниел не са най-подходящото място за бременна жена! Много добре разбирам защо е искала да си стои вкъщи!

# 599
Когато му е писала това първо пожелание за РД е била на 16 г. Видя се, че съобщението е от 2014 г, сега е на 25 г.

Общи условия

Активация на акаунт