Бачорски и златната ябълка - семейно риалити (Тема 2)

• 44 705
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
На двора накичили снимки по оградата, вътре кич. Аз ли нещо не гледам ок, ама обувките в някакви шкафове  наредени като трофеи пред вратата ли бяха ? Изобщо много странна къща.

# 571
  • Glasgow
Прехвърлих и аз по диагонал този епизод, толкова за голямата любов на този клоун. ако Емилия не беше тръгнала сигурно още щяха да се крият.

# 572
Даниел Бачорски е образ, който следвам от около две години в Инстаграм.
До момента мнението ми за него е било много положително. Той е много активен в социалните мрежи и от сторитата и видеата, които качва останах с впечатление , че е страшен пич. Гледа си децата , държи на семейството, активен в къщи, деен като човек , сърцат, добър абееее мъж-мечта.
Явно аз съм една от малкото , които са си мислели , че се е разделил с Емилия преди да си събере с Атанаска. И днес бях така 😳 , честно от него не го очаквах.
Добре, влюбил си се, човешко е, срещнал си правилния човек в грешно време, човешко е... обикнал си и сърцето те е завело при друга...ок , случва се, НО защо бе човек нямаше то****е да си признаеш, защо лъжеш най-нагло бременната си съпруга, седни и говори.
А Атанаска ми беше симпатична, все си казвах красива е , нормално да я хейтят от чиста женска завист... ами не съм била права.

# 573
Много тъжна история.. не обичам да съдя и се дразнех на всички коментари сипещи се върху Атанасия или каквато и да е. А и свръх хвалебствията за Емилия ми идваха в повече, защо? Но сега останах шах и мат, рядко не мога да оправдая човек за постъпките му. Очевидно въпреки годежа на едната и бременната вкъщи жена при другия, те просто са си търсели  - тръпка, пари, емоция. Ок. Изневери, лъжи, като те завърти главата, не пита. Защо са били нужни тези сторита? Чак и колата ше снимаш. Като жена, нямаше ли малко емпатия към бременната жена. Толкова тъжно. А Даниел.. влюбил си се, влюбил си се. Ок. Чак ще си каниш любовницата да дефилира. Винаги е имало и ще има изневеряващи. Дори ще стават и повече. Няма вече ценности. Но това вече е крайно нагло. Историята им е покъртително тъжна и някак си като че ли по-добре да беше останала скрита, лична. Очевидно и за децата си толкова мислят. Браво на Емилия и жалко, че в най-красивия и емоционален период на една жена - появата на първото ѝ дете е изпитала толкова болка. Дано има късмет в живота

# 574
Аз съчувствам на Емилия, чисто човешки. Иначе не ми е симпатична , суперлативи няма да напиша , но наистина ми стана мъчно .
За мен Даниел е най-голямото леке и виновник в случая , пак пробва да си измие ръцете -Атанасия го сваляла , не бих отричал пред Емилия. Наистина сигурно е трудно да вземеш решение , когато жена ти е бременна в осми месец , но от покана за кафе до почивки имаш време да осмишлиш кое ти е приоритет сега . Анастасия е постъпила супер инфантилно и грозно да се нанесе два дни след първата и чак снимки да пуска, но да кажем малка, влюбена . За Даниел оправдание нямам … да случва се , но има начини , той не се е и крил особено , за сторитата е знаел и какво ли още не . Както и да е , според мен Емилия се е отървала , явно не са били един за друг , ще намери по-готин мъж от него .
Не разбрах какво общо дали е качила килограми ? Те очевидно не са се разбирали , а и на най-красивите жени им изневеряват.
Ох много ме дразни Даниел , големият мъжкар .. типичен комплексар .

# 575
Сега Наска ще усети народната любов...отдеве последователите й бяха 87.1 , сега са 87 хил...Вече почнаха да я отследват хората...Инфлуенсър без публика Grinning Аз искам  да питам Сийка дали е доволна от продукта, който е създала .Сега тя и мъжа й сигурно ще умират от срам пред хората.Нали иска да е мн известна ...За да изчистят имиджа й я сложили на корица  на списание Codefashion с Даниел и писали Атанасия и Даниел
Бачорски.Ни името й е това ,ни фамилията.Фалш, фалш.Спретнали и парти тая вечер,точно,когато излезна епизода за истината.Аз се чудя що Мария Бонева ги кани насам-натам...Емили бебе ,Наска дефилира там до бебето, всяка година дават на Насито да дефилира. Сега,пък корица..Пък то Бонанза им е спонсор.... Grinning

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 03:42 от sisi303

# 576
За съжаление в този епизод лъсна грозната истина - Атанаска е искала да бъде разкрита и е правила демонстрации, защото любимият и Бачор е нямал т…и да остави жена си, докато на нея вече не и писва да я правят на маймуна и си е събрала багажа, а първата работа на Даниел е била да покани кралица Наска да уплътни свободната позиция.
Не знам дали тук не беше писано, че е качвала снимки от спалнята им, докато още е бил с предишната жена. Срам и позор … 😐

# 577
Да, беше писано или в тази тема или в Звездни компромати ... То ще им се върне тъпкано.Скоро.Кармата не прощава.
За съжаление в този епизод лъсна грозната истина - Атанаска е искала да бъде разкрита и е правила демонстрации, защото любимият и Бачор е нямал т…и да остави жена си, докато на нея вече не и писва да я правят на маймуна и си е събрала багажа, а първата работа на Даниел е била да покани кралица Наска да уплътни свободната позиция.
Не знам дали тук не беше писано, че е качвала снимки от спалнята им, докато още е бил с предишната жена. Срам и позор … 😐

# 578
А с кой акъл са се съгласили да я разкажат тази история, само хейт ще отнесат….

# 579
Ако всичко това: предаването, тази серия, въпросите, са измислени и сглобени от Атанас като сценарий, то това е страхотен план.
Не знам, възможно ли еда сглоби цялата история за риалитито за да блесне това. Защото фамилия Бачорски е някак на заден план.

# 580
Аз им симпатизирах до някаква степен, но това, което снощи изгледах мина всякаква граница и на разум, и на морал.
Г-ца Ангелова очевидно е златотърсачка, колкото и бяла и добра да се опитва да се изкара.
Даниел всички много ги обича, ако му чуете сторитата. И хигиенистките, и семейството си, и колежките си. Той всички обича. И хората, които следва, и тях обича. За мен този човек няма ясна представа какво е да обичаш. И мисля, че госпожицата няма да е последната му голяма любов. Колкото и да се напъват да изглеждат искрени, за мен не бяха. Нито той, нито пък тя.
За Емилия мога само да кажа, да се радва, че се е отървала. За съжаление, животът й винаги ще е свързан в тях и може би това е най-тъжното.
Евала, че не говори лошо за никой от тях. Вероятно има причина и за това.
Голям фалш, голямо лицемерие от всички в този епизод и изобщо от цялото им риалити.
Пък Даниел нека си казва живият живот.

# 581
Най-много ме подразни начинът по който Даниел разказа всичко. Типично за много влюбен човек обяснява как е срещнал Кралицата, но не съобразява, че е наранил бременна жена. А това за Атанасов ден и рожденния ден на Емилия за мен беше върха, абсолютно подло и долно. Да си показваш пък гащите и вибраторите- баща ми и майка ми биха потънали от срам и само заради тях не бих го направила. Даниел е по живота и изобщо не се е съобразявал с бременната си жена, изобщо не знам как някой си мисли, че като му се роди дете и всичко ще е както преди-ще си щракаме с пръсти и ще си живеем на макс, иначе искал много деца милият. Емилия наистина да пали свещ всеки ден, че се е отървала от този.

# 582
Изключително недостойно се представи историята от страна на Даниел. Не запази достойнството и на двете жени, макар че то едната няма такова, но тъй като твърди, че безкрайно я обича можеше да я "пожали". Относно Емилия няма как да не и съчувствам. На нейните години съм и не си представям как аз бих излезнала от такова блато с високо вдигната глава, за което само мога да я поздравя, доста зряла жена е. Не я упреквам, че е останала с него месеци след като е разбрала истината, все пак е била на 22-23 години в напреднала бременност, разбирам я, че е била в безизходица. Относно репликата на Насето - "на 21-22г се оказах с мъж с бебе и една бивша" ...ами то ти не си се оказала в тази ситуация, а съвсем съзнателно си решила да се включиш в нея и някак това изказване лично на мен ми преля чашата. Много държи да натърти как гледа момиченцето, аз не съм останала с това впечатление, но това си е мое мнение. Сцената на срещата в детската градина беше супер неловка и за двете, даже мега изкуствена и неподходяща, но тук те не са виновни, а предполагам режисьорката (която междудругото и в онлайн предаването на съпруга си залага на същата доза cringe). Другата върховна нейна приумка, сигурна съм, е била да тупнат Емилия в бална рокля на капака на колата - това изглеждаше безумно.
До колкото разбирам Даниел явно не е бил наясно в това какво е да искаш дете и че появата му носи със себе си куп отговорности. Все пак ако желанието е толкова силно, едва ли ще имаш интерес, енергия и желание да градиш паралелна приказка. Силно се надявам Емели да не носи цял живот на гърба си последствията от решенията на баща си, също както леля си, която междудругото е прекрасна.
Случката в офиса беше пълен маскарад, даже не ми се коментира. Музикантите за пълнеж ли са сложени или да допълнят циганията?!

# 583
Според мен Емилия сега е щастлива, виждайки от какво се е отървала. Със сигурност ѝ е било много тежко в началото - бременна, с бушуващи хормони и мъж, който тича по любовницата, вместо да си гледа детето. Да, детето няма да има здраво семейство и това тежи донякъде, но абсолютно съм сигурна, че тя се е отървала от нещо недостойно и зло за нея.
Музикантите са ужасни, а сцената с бельото... ами прекалено много време отделиха на едни гащи и вибратори. Селска история.

# 584
Докато говореха за началното си запознанство, се показа история в Месинджър от 2014-та година с честитката за рожден ден на Даниел от Атанасия. Написано на маймуница, говори за доброта, за извисение и накрая му пожелава много парички. Правописът е един път. Някой ако го има, да го постне и тук като картинка. Велико!

Общи условия

Активация на акаунт