Бачорски и златната ябълка - семейно риалити (Тема 2)

• 44 723
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Т.е. Атанаска да се сърди на Атанас, че хората я виждат в тази светлина.  Sweat SmileSweat Smile:sweat_smile

# 556
  • София
Абсолютно ненужен е този оркестър, те дори не пеят добре.

Атанас излиза относително добре, защото си изкара кирливите ризи и не се прави на излишно добър. Това, което дразни в Даниел и Наска, е че са фалшиви, послъгват, украсяват. Към заснемането на епизодите Атанаска е с дете на две години, няма нищо лошо да е вкъщи и да си го гледа, няма какво да лъже, че работи в клиниката от сутрин до вечер, все едно не знаем истината. Не е нещо срамно, тя и с инфлуенсърството изкарва немалко пари, почивки, дрехи. По-симпатични ще са, ако са искрени.

# 557
По-режисирана случка от тази с кофата не можаха ли да измислят? И Георги и Михаела как се подсмихваха. Слаби актьори.
Този обяд у кака Мими беше абсолютно ненужен и пълнеж. Спокойно можеше да не го включват.
Показването на бельото на Наска беше абсолютна селения.
Къщата я знаем, но е много зле. Кич след кич.
Не може да нямаш една нормална маса за 6 човека, а да се наредите в колонка за изчакване на ред кой да се храни пръв. Поне дивана смениха.
И по същество - пълни кретени и двамата. Нея не мога да я оправдая, че е била вчерашна пикла. То е до възпитание. И тия сторите и закачки, които е пускала. И след 2 дни да се нанесеш в същото легло? Много грозно, много! И сега се опитваш да изкараш някакво романтично начало. Няма как да стане. Оставаш си любовницата. Иначе преди е била много по-хубава.
Разбирам го Даниел, че на сърцето не може да се заповядва и явно яко е хлътнал по родопската перла, а не е мъжко. Не се прави така!
Емилия - съжалявам я какво е преживяла. Бременна, надебеляла, с бушуващи хормони и мъж, който го няма, вместо да изживеете заедно последните трепетни мигове на бременността, първите красиви дни на това сладко бебе. Много тъжно! Много! На никоя жена не го пожелавам. И привидно сега всичко е нормално, но това няма как да се забрави никога. Най-лошото е, че Емели ще гледа това някой ден. И колко зле се е чувствала майка й в началото на нейният земен път.
И тия реклами ме съсипаха! По-зле са и от бТВ.

# 558
Т.е. Атанаска да се сърди на Атанас, че хората я виждат в тази светлина.  Sweat SmileSweat Smile:sweat_smile

Те в голяма степен са си такива, въпреки някои очевидно нагласени сцени.

# 559
  • София
Емилия не беше напълняла през бременността. Ето снимка от 9 месец. Защо му е било на Даниел да се снима така, ако е знаел, че вече е срещнал жената на живота си. Щом така е в 9 месец, значи в 6 е била още по-слаба.

# 560
В нашите очи не е грозно бременна, но тя как ли се е чувствала като погледне скелестото тяло на Атанаска и какви ги върти мъжа й.

# 561
Изключително некоректно е постъпил Даниел. Но предвид баща му не е чудно какво наследство носи. Деца да има, ама какви травми ще им оставиш няма значение

# 562
Интересна е кариерата на Атанаска, за която толкова се изписа, велика жена на 25, на 35 ще е още по велика. Преди Даниел, освен гримирането в Пловдив за каква точно кариера говорим и кому е нужно това изтъкване. Били най горещата инфлуенсърска двойка, е много се натискат, ама няма да го бъде, Тея и Наум няма да станат, а без парите на Даниел от почистването и перфектното бъдеще може да ме е толкова перфекно. В кое точно Атанасла е перфекционистка освен да си прикрива кривите крака по снимки, да слаба и грацилна е, с дълги крайници, но доста криви хиксовидни крака.

# 563
Даниел и Наска нищо не са споделили на стори. Само Емилия и то са отбелязвания от чужди публикации, че е силна жена.
Андреа Бачорска е писала, че ето това е жена за пример.

# 564
Току що изгледах епизода.
Тази Атанаска да вземе да се скрие в дън земята. И никога ама никога да не се показва. Колкото и да мажеш и да лъжеш, тази мръсотия, която си сътворила. Жена му е била бременна, а ти с него по почивки. Готова да драпаш на всякаква цена. Да бъдеш модел, а той отсреща с жена си на масата. Ти си падение. Ти не си за показване. На какво основание е това самочувствие ?
Да ти развяват гащите и вибраторите публично, това ли ти е класата и стила ? Това ли ти е перфектното, да нараняваш бременна жена?
Ти седиш и ще седиш и ще траеш цялата селяния на мъжа ти, ще трепериш всеки ден дали пък вече не пише с друга, млада и свободна. Преди даже си била доста по-свежа, сега съм сигурна, че стискаш зъбите за пустите пари. Ако той нямаше, едва ли щеше да си с него.
Толкова ми паднаха в очите тези двамата, че вече не са същите образи за мен. Това реалити ще им изиграе лоша ама много лоша работа.
Остра съм, преживяла съм го същото. От това не пожелавам и на най-големия си враг. Но няма нищо, Видов ден има. Атанската ще си го плати с лихвите.

# 565
Даниел каза, че майка му и баща му го били подкрепили в избора. Дали наистина е така? Нещо не ми се вярва, особено майка му да е била чак толкова подкрепяща за нещо подобно. Един живот имал, не трябвало да прави компромиси със себе си заради другите хора. Бреййй … абе я …. Той разбираш ли, съзнанието му било чисто, ах мър майкоу, милинкия, ще кажеш, че жертва излиза.
Емилия каза, че не била сама ама нали не е вече с приятеля си? Дано наистина намери подходящ и добър човек, който да я цени и уважава и най-вече, да бъде отговорен!!!

# 566
  • На зелено
Е, какви сторита ще споделят Атанаска и Даниел. Нейните последователи намаляват, неговите - не знам.

# 567
Два дни след като си е тръгнала Емилия Атанаска дошла. Егати падението.
20 годишна била. Хубаво, тя млада и глупава, ама майка няма ли?

# 568
Не знам не знам, мен ме е срам докато гледах, акъла ми не го побира. Че и с гордост да го разказваш това... Тия двамата са психически не в ред.

# 569
Емилия по време на снимките лятото е била с гаджето си, но към сегашния момент сподели, че е необвързана.
А за Наска, не стига, че се натресла 2 дни след като другата жена се е изнесла с детето, ами го документирала със снимка и пост във фейсбук, снимката и още стои снимана на двора. Амбициозната селянка от Смолян.

Общи условия

Активация на акаунт