Бачорски и златната ябълка - семейно риалити (Тема 2)

• 44 727
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Вече си мисля, че онази вечер на Хелоуинското парти е казвала на Атанас, че идеята за този проект ябълката не е била добра идея и тя го отнася най-много от всички. Ами намерила е това, което заслужава.

# 541
Бачорски не каза ли, че бил изгубил надежда, че ще намери своята кралица (или нещо такова) и за това в крайна сметка се взима с Емилия и си правят дете.

Поправете ме, ако греша, но ако съм чула правилно това звучи ужасно!

А къщата им е много кич. Те нямат и една нормална кухненска маса, на която да ядат?!?

# 542
Те мъжете все кралици си търсят понеже .
Човека не е за една жена Grinning спокойно е можел да си кара и с двете едновременно . Има ги много такива .

# 543
  • София
Нямат маса, да, ядат на части. Оградата стана ужасна с това сиво, прилича на току-що построена, все едно тепърва ще има ѝ сложат мазилка.

Първата част беше тотален фейк, то дори Рози каза, че за първи път е в къщата на Мари т.е. в на баща си, другите бяха изненадани и от молитвата. Определено не се събират така.

Последна редакция: чт, 02 ное 2023, 22:14 от Niya-

# 544
  • София-Лагера
Във фейса нова публикация с Наска ,моля погледнете тоалета .Пълен кич,точно в тон с къщата 🤣🤣🤣❤

# 545
Изгледах епизода.
Емилия трябва курбан да дава, че се е отървала от тоя изключителен тъпак.

# 546
Честно казано не знам Атанаска като се гледа и слуша отстрани не я ли е срам. Да ходиш да се вреш в семейство, да го разтурваш, да се слагаш на мъж дето дете чака. Ама моме, къде ти е морала, ценностната система... Жалко, тъжно, унизително. Че и на втория ден да се намъкнеш в къщата му. Айде, остави го него, той че не е цвете. Ами ти като жена, каква си според теб ?... Просто съм потресена. Че и горда със себе си, така си вири носа.
Иначе епизода все едно го е снимала някоя 12 годишна, пълна боза.

# 547
Георги хич и не прилича на шефът, който искат да изкарат. Веднага ходи при Манасиева и изведнъж като от реклама и Даниел изскача. По-режисирано и от "Шеф под прикритие". Атанас го даваха много малко, Георги не ме печели нещо. И хич не може да ми стане симпатичен. Ако дават повече Атанас ще е по-интересно.

Ох, епизодът беше пълен кошмар. Joy

На образа на Георги също не мога да повярвам - полов атлет, който си пада по груб секс. В същото време клати глава като в индийски сериал и чупи китки като посетител на София Прайд. За мен момчето е хомосексуално и трудно ще ме убедят в обратното.

Да не пропусна да кажа и няколко думи за къщата на Бачорски - отвън като хале, отвътре кръгла безвкусица. Grin

# 548
Най-смешно е в началото, където Атанас дава буркана на Георги и казва "отвори го, вие, хетеросексуалните сте силни", а Георги (който всъщност е истинският гей)  като не можа да го отвори каза "вие, хомосексуалистите сте явно по-силни", хахаха. Перефразирам по памет, но нещо такова беше.

# 549
  • На зелено
Бачорски се закопа с този епизод. Никога не бих имала професионални отношения с това л@йно и фирмата, на която е лице. Поради една причина, че тези номерца може да ги върти и на партньорите си. Когато имаш ценности ги прилагаш във всички сфери на живота.
За Атанаска, абсолютна дъно, рядко се виждат такива лицемери. Дано никога не се разделят с Даниел, защото са си лика прилика и цял живот ще се опитва да разказва "романтичната" им история.
Емилия - както казах и преди, да благодари всеки ден на Бог, че този човек не и е партньор в живота.
Останалата част от епизода, фалш и лошо сглобени сцени.

# 550
Адмирации Емилия, това през което си преминала, не го пожелавам и на най-големия си враг....

# 551
Аз още се чудя кой от двамата (Атанаска и Даниел) е по безскрупулен и арогантен..
Атанаска през цялото време се мъчеше да се оправдава и омаловажава това, което е направила. Да се нанесеш при мъж (че на всичкото отгоре да си и в друга връзка) два дни след като се е изнесла бившата граничи с  тотална неадекватност. На 20г си е намерила просто банкоматче .. каквото си търсят толкова много девойки в днешно време. Евала на Емилия, че си е стъпила на краката и си живее живота.. била простила, но не и забравила. Честно казано малко са тези дето ще простят това.

# 552
Мисля, че с цялото това нещо Даниел само ще спечели. Вдига шум и плаща за реклама по една или друга причина.
Основното обаче е, че според мен иска да продава бизнеса с почистването. Колкото и шокиращо да звучи.
Като типичен сейлс - колкото по-скъпо, толкова по-добре. Мисля, че на цялата фамилия им е писнало от всичко покрай почистващият бизнес.И ще се пренасочат към нещо друго в близките години.
Една си е "Василка", една ще си остане, опитът за конкуренция беше добър, но ....

От друга страна, тук ме питахте откъде знам, че Емилия е обичала Даниел - казвах ви, че го видях. Днес, го чухте и от самата нея. Атанаска, наистина е била първа красавица преди. Много бяха хубави снимките, но тази с Емели на Фешън шоуто беше меко казано нередна. Как го гледа отзад като хиена.....

Последна редакция: чт, 02 ное 2023, 22:39 от vanya.pavlova

# 553
Виждам във фирмата 350 мениджъра и накацали на клона хора. Как няма да слага такива цени на услугите си ? За мен фирмата куца, конкуренцията е жестока и са готови на всякакви панаири само да се рекламират.
Този оркестър ами направо ми идва в повече.
И това парадиране аз бях чистач, аз съм чистач ама облечен с клоунски костюм и се въртят цял ден из офиса 300 ненужни човека, конкуренцията ги отвява без тези реалитита.
Само с лепенки по колата, сторита и реалитита не става. Всичко е фалшиво и скалъпено.

# 554
Според мен този, който ще спечели  най-много от целия цирк, е Атанас. Като креативен продуцент и режисьор по монтажа той има пръст в представянето на всеки един от тях. Засега той излиза най-чист и има защо.

Общи условия

Активация на акаунт