Бачорски и златната ябълка - семейно риалити (Тема 2)

• 44 750
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Атанаска се опита да поукраси историята за голямата любов, голяма естетка в къщата в Абдовица, но работата е ясна, обаче тя им повече грация и финес и като слушам как й се иска да е топ инфлуенсър, Даниел може и да не е толкова висока топка за нея, а иначе без корекциите е направо кукла в сравнение със сега. Емилия, стана ми жал, че по време на бреюеността реално е била сама като куче и е знаела какво се случва под носа й,  доста тъжно. Обаче има сила в това момиче, аз не бих могла да се издигна толкова. За момента се бори сама и си личи, че донякъде е зависима от Даниел, но кой знае може и да стен също толкова успешна, колкото й той, дано намери любовта. А Даниел беше честен, но ми се стори безкрупулен

# 526
Нищо не казвате за гащите и лилавият вибратор. Подарък от Даниел, отново.

# 527
Много ми допадна Емилия. От историята, която чух.. нямам думи. Не искам да използвам епитети спрямо Атанаска, да не получа бан.
Само жалко за Емели... че няма нормално семейство като другите деца.

# 528
А Даниел наистина пише на други жени, писал е и на моя приятелка - реакции на сторита - сърца, огънче и тн. Сега, той може да си го приема само като безобидна закачка, но не го виждам цял живот да стои верен на Атанаска.

# 529
не го виждам цял живот да стои верен на Атанаска.
Май и на нея трябва да й се случи същото, което и тя е причинила. За да види колко е хубаво. Макар че..  друго си е чувството, ако е бременна в седмия или осмия месец и разбере, че бащата на детето, което чака... й кръшка.

# 530
Eстествено, че няюа да й е верен до гроб, но Атанаска е хитруша, трудно ще го пусне, тя е напипала какво ми харесва и така, даже и вибратора....най много ме издразни при нея, че тя е искала Емилия да разбере, Емилия е чакала бурята да отмине или да събере смелост, както много други на нейно място, а Даниел ни лук ял, ни лук мирисал..не е казал той истината като мъж...но сега е ясно защо Атамасла му е до гъза нон стоп хаха

# 531
Относно изневярата му - да, случва се ок. Не го съдя, че е намерил друга. Обаче като Емилия каза, че го е питала доста пъти и той все отричал- ами бъди мъж бе човек, ако уважаваш човека срещу теб най-малко ще си признаеш и ще се разделиш с чиста съвест.
Това неговото е било двуличие
Иска се смелост да си признаеш като мъж и да си тръгнеш, повечето ще лъжат и мажат до последно. Що народ живее така в заблуда и губи ценни години в измамно щастие.

# 532
А Даниел наистина пише на други жени, писал е и на моя приятелка - реакции на сторита - сърца, огънче и тн. Сега, той може да си го приема само като безобидна закачка, но не го виждам цял живот да стои верен на Атанаска.

Безобидна закачка е докато някоя не му отвърне на реакциите както е направила Атанаска и хайде. То и баща му явно е такъв, та не е чудно и Даниел да кръне отново. Самият факт, че не е признал до последно показва, че не е бил толкова уверен, че това е жената, но като са го зарязали вече и му е олекнало. Пък г-жа Монако се е нанесла два дни след като другата си е тръгнала, чест и слава. Сигурно къщата още е миришела на Емилия и Емели. Не им разбирам вижданията на такива девойки, но сигурно съм консерва 😄

# 533
Моето виждане по въпроса е, че докато са се крили, Наска е искала да са си заедно официално, но на него не му е стискало да признае пред жена си, въпреки, че му е казвала, че се съмнява в изневяра. И така наша Наска поема нещата в свои ръце и пуска снимки, сторита с жокери, с надеждата бременната жена да се събуди и разгневи, и да го зареже и така да се намърда тя. Много ми падна в очите вече, супер долно от нейна страна. И това напъване да изглеждат перфектни, ми идва too much, ами Бачора си е селяк, тя какъв очаква да стане. Май след време тя ще установи, че не това е краля.

# 534
Този тип напористи девойки /Атанаска/ са способни на всичко, за да се докопат до това което иска. Да градиш щастие върху нещастието на една майка и новородено бебе, нагло да се нанесеш в дома им... долно и отвратително ! Един ден и нейното място ще изстине, от кралицата да не се окаже пепеляшка.
Емилия дано е разбрала от какво се е оттървала. Тази Атанаска е пълен фалш, от името до представянето до всичко. Гледала е тя парите, то иначе селското поведение на Данито едва ли я е влюбило в него.

# 535
Даниел не осъзнава, че любовта е най нетрайното чувство и ще отлети рано или късно.

Танаска да му мисли тогава.

Само на мен ли математиката не ми излиза. Когато се запознала с Даниел 2019 година учила в Пловдив. После завършила,  пишем и една година майчинство. Остават за кариера 2 години, тя от 6 месеца неплатена…. Кога изгради кариера тази жена, кога се помисли за успяла ????

# 536
След днешният епизод хейта по Наска тепърва предстои. Даниел обаче много я връща на земята като това с готвенето. И мама изхвърля боклука, ох, милата. Поне като едни новобогаташи да си назначат жена на заплата, не мама да юркат.
И как се побутваха кой какво да каже, че да не излезе разбивачка на семейства.Емилия е доста по-зряла макар и на същите години и ме впечатли доста. Личи си малката от кой е взела и красотата и интелекта.

# 537
  • София-Лагера
Страшна @ача тая Наска .

# 538
Значи аз като се сетя по време на бременностите и майчинствата ми, колко слаба психически и несигурна съм се чувствала само ще кажа евала на Емилия, че е успяла да се събере и да си стъпи на краката за да си гледа детенцето…Атанаска и Даниел не мога даже да ги коментирам, пък за голямата им любов да видим до кога ще изтрае…

# 539
Ох, епизодът беше пълен кошмар. Joy

Първата част - напълно изкуствена и нагласена. На историята с провинилата се чистачка се съмнявам дори и дете да повярва. Тези вметки с кадри на животинки, моменти от "Съдебен спор" и прочие, са адски излишни и накъсват много историята.
На образа на Георги също не мога да повярвам - полов атлет, който си пада по груб секс. В същото време клати глава като в индийски сериал и чупи китки като посетител на София Прайд. За мен момчето е хомосексуално и трудно ще ме убедят в обратното.
Единствената неподправена история ми се стори разказът за аферата на Даниел с Атанаска. Лошо са постъпили. Въпреки това не тръгвам да припадам по Емилия, защото от нея също лъха на чалга култура.

Да не пропусна да кажа и няколко думи за къщата на Бачорски - отвън като хале, отвътре кръгла безвкусица. Grin

Общи условия

Активация на акаунт