Бачорски и златната ябълка - семейно риалити (Тема 2)

• 44 760
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Изгледах третия епизод. Даниел е постъпил отвратително, ок, осъзнал си, че не обичаш жената до себе си, не е тя кралицата. Ама кажи ѝ го като мъж в очите, разделете се, имай малко достойнство, запази ѝ нейното.

Останалата част от епизода ми беше скучна и много фейк. Личеше си, че е режисирано.

# 511
Големи мишоци. Атанаска гони златния. Той със слаби ангели. Срещи, целувки, кекс под носа на бременната. Никаква доблест.
Накрая бременнната ги приклещва, изнася се с достойнство и на вторият ден Атанаска се нанася в семейната спалня.
Чудно. Селска история.

# 512
Стана ми жал за Емилия. Атанаска много добре е знаела къде се намесва. Даниел също е знаел какво прави.

# 513
Атанаска е била по-красива преди да издуе джуките.

# 514
Атанаска е била по-красива преди да издуе джуките.

О да. В профила и има снимки от бала. Много по добре е изглеждала. Сега направо се е обезобразила.

# 515
Много гнусно е постъпил Бачорски! Предполагам, че е много трудно да се каже такова нещо на бременна жена и на току що родила, но пък и да я лъжеш в очите. Влюбил се е много, това е повече от ясно, ситуацията е била много трудна. Но като жена ми стана много мъчно за Емилия! Хубаво е, че е успяла да се съвземе и да са в добри отношения в момента. Нанасянето на Атанаска и качването на снимки от къщата два дни по-късно е много глупаво, един вид дай да я смачкаме съвсем бившата.
Представям си какъв хейт ще залее Атанаска след този епизод.

# 516
Сега слушам Емилия. Даниел и Атанаска са много нагли.

# 517
Стана ми жал за Емилия. Атанаска много добре е знаела къде се намесва. Даниел също е знаел какво прави.
На мен и за детенцето й ми е тъжно. Тя е още мъничка и не осъзнава много неща, но като порасне и разбере...

# 518
А и друго да допълня - частта с показването на гащите и вибраторите на Атанаска ми дойдоха в повече.

# 519
EПИЗОД 3

Тези ефекти тип "Господари на ефира" изключително много ме дразнят. Разни цигани, разни откъси от чалга песни, които да "оцветяват" определени реплики... супер много развалят удоволствието от гледането. Или повтарянето на забавен каданс на определена реплика, през минута.. адски досадно, тъпо, непрофесионално, аматьорско!

# 520
Като цяло беше много скучно, обяда при кака Мими, показването на къщата, която всички сме виждали, работата в офиса..

# 521
Наска и Даниел удариха дъното с това криене и пиклата си е качвала “загатващи” сторита и снимки от всяка тяхна среща
Ама и Емилия е знаела много добре и доста си е постояла явно с надеждата, че на Даниел ще му писне от любовницата и ще си остане с нея заради детето

# 522
Относно гащите на Атанаска -ами прост си е човека и това е. 10 пъти каза, че тези са за цикъл. Много беше важна тая информация очевидно.
Относно изневярата му - да, случва се ок. Не го съдя, че е намерил друга. Обаче като Емилия каза, че го е питала доста пъти и той все отричал- ами бъди мъж бе човек, ако уважаваш човека срещу теб най-малко ще си признаеш и ще се разделиш с чиста съвест.
Това неговото е било двуличие иначе ок, щом се е влюбил и не се е чувствал добре няма лошо. Те децата в пубертета почват да страдат за разделените родители, до тогава ще му е широко около врата.
За Наска нямам думи- на 20 години момиче се задяваш с женените мъже....

Емилия излезе най-големия пич от тях.

# 523
Нямам какво да кажа - дъното …
Емилия да се радва, че се е спасила. Пожелавам й да намери истинското щастие с подходящия човек

# 524
Ужас , човека не я е уважавал още докато е била бременна .

Общи условия

Активация на акаунт