Бачорски и златната ябълка - семейно риалити (Тема 2)

• 44 879
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
И Капитонова се е намърдала там...
То остана ли някое предаване, където да не се е...

# 346
Емилия се е записала на тези безумните курсове на Капитонова за развитие на инстаграм и от там се познават. Та бяха дошли заедно на премиерата. Капитонова няма да участва.

# 347
# 348
Ами значи Капитонова да спре да го води този курс, защото и трите на снимката, които са го изкарали - Емилия, Анастасия и Мария мезонета - са гола вода в инстаграм. И Емилия точно на примиерата на риалитито “реши да показва” част от новия си проект - тази с маската, госпожа реклама 😁

# 349
Ами значи Капитонова да спре да го води този курс, защото и трите на снимката, които са го изкарали - Емилия, Анастасия и Мария мезонета - са гола вода в инстаграм. И Емилия точно на примиерата на риалитито “реши да показва” част от новия си проект - тази с маската, госпожа реклама 😁

Той пък един проект, както ни надуваше всеки ден главата за него, сега изведнъж спря. Рязко ми загуби интереса.

# 350
Включвам се да припомня нещо, което Атанас каза по повод Рени и Атанасия, - Ако Рени е тази която, бута влака да върви в нейния дом, то Атанасия е тази която ще подреди вътре в него розови възглавнички и няма да дава да се пипат (цитирам по памет).
Това според вас в какава светлина поставя Атанасия, не съм сигурна дали беше комплимент или упрек към нея?

# 351
Няма да дава да цапат май каза и
направих асоциация със зодията, понеже и аз съм Дева.

# 352

Той пък един проект, както ни надуваше всеки ден главата за него, сега изведнъж спря. Рязко ми загуби интереса.
Аз да си призная не разбрах какъв е грандиозният нов проект на Емилия, заради който чак си е загубила гаджето. Не разбирам и каква е ролята на госпожа реклама и какво рекламира освен себе си. Ма сигурно не ги отбирам тези инфлуенсърски работи.
Това за врака и перденцата беше в смисъл, че Рени реално прави нещо, Наска изпипва детайлите. И аз долових интелигентен укор към нея.

# 353
И аз не схванах какво толкова е подготвяла по този проект. Май идеята е да се поддържат инстаграм профили. Емилия не мисля, че се справя особено добре със своя инстаграм. На Наска е далеч по-подреден и изпипан.

# 354
Ами аз и двете не ги следя редовно, пък и от профили в ИГ не разбирам. Следя Бачорски като пуска видеа с децата. Но напоследък доста е изпростял. Това с имплантите....доста тъпо.

# 355
# 356
И аз не схванах какво толкова е подготвяла по този проект. Май идеята е да се поддържат инстаграм профили. Емилия не мисля, че се справя особено добре със своя инстаграм. На Наска е далеч по-подреден и изпипан.
И аз това разбрах, нещо като рекламна агенция и тази госпожа реклама им е един вид емблемата. Каза, че вече поддържа социалните мрежи на две фирми. Как ги поддържа като то нейния профил не изглежда поддържан, не знам.

# 357
На Емилия профила в инстаграм е толкова скучен и тъп, че няма на къде. Влизам чат пат заради детенцето. Та значи, може да се види Капитонова колко може да развива профили. И си представям каква и е цената.
Та тя ако не се бута на всяко реалити, отдавна да е забравена.
Дали ще има епизоди извън тази маса и заведение ?

# 358
Да, ще има. Ходиха до Стокхолм, ходиха на банкет и направиха хотела мармалад, ще има РД на Атанаска, където бяха в една вила и дрес кода е зелено. Мисля, че трябва да са снимали и РД на децата.

# 359
Т.е. пак по-голяма част ще се върти около Ананаска?
Обща взето, може да пуснат да тече текст през видеата: Какъв би бил живота Ви, ако се прицелите в правилния мъж.

Общи условия

Активация на акаунт