Бачорски и златната ябълка - семейно риалити (Тема 2)

• 44 865
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
Как реши, че ще се върти около Наска само? Написах, че ще ходят в Стокхолм (тя не беше с тях), бяха на служебен банкет в един хотел (тя не беше с тях). Единствено РД й е съвпаднал със снимките. Покрай РД на децата ще включат сигурно и нея, все пак е от семейството. Няма как да ви се размине появата й.
Не харесвам Наска, ама понякога такива свободни съчинения се правят само и само, за да я наплюят.
Като вчера (ли беше). Даниел пипал силиконови импланти и веднага се реши, че са били монтирани на някоя жена. Още малко щяха да го изкарат, че си е легнал с друга, че и 3-то чака. Прекалява се понякога със съчиненията по картинка.

# 361
Изчетох почти всичко, в началото намирах доста забавни неща, на които не съм обръщала внимание, въпреки че следя и двете девойки и Даниел, но... Ако Даниел дава пари на Емилия, лошо - тя трябва да работи, ама ако не и даваше сигурно щеше да е: За едната дава, другата горката, той е скрънза...Ако Наска си оправи носа ще я разпънете на кол, ама с неоправен пак във всеки коментар се споменава....аз мисля, че много добре си ги нагласиха нещата за да има цирк, иначе нямаше да има гледания. Кой ще седне да гледа нормално и примерно семейство без драми, а те имат от всиичко - раздели, деца, по 100 жени, хомосексуални, мутри, чалга.
Преди няколко месеца Емилия снима някакъв подкаст с една инфлуенсърка, не помня името и се оказа че точно когато е разказала за Даниел била паднала батерията....абе да! Само от там има хора които чакат да разберат драмата, все едно не е знаела за реалитито и не е било планирано. Аз шапка им свалям че са успели да координират всичко и успяват да поддържат този цирк...

# 362
Те хората тъпи и не са чували разказа на Даниел, както и кой кога е качвал снимки .И не могат да навържат 2 и 200. Grinning Аз,пък си мисля,че Емилия не е инфлуенсър или поне не толкова вманиечена като Атанаска, Теа Минкова, Наум Шопов и Александра Богданска.Межде др знам,че не е по темата ,ама ,пък Александра всеки ден рекламира нещо и то все различно.Малко досадно става.
Изчетох почти всичко, в началото намирах доста забавни неща, на които не съм обръщала внимание, въпреки че следя и двете девойки и Даниел, но... Ако Даниел дава пари на Емилия, лошо - тя трябва да работи, ама ако не и даваше сигурно щеше да е: За едната дава, другата горката, той е скрънза...Ако Наска си оправи носа ще я разпънете на кол, ама с неоправен пак във всеки коментар се споменава....аз мисля, че много добре си ги нагласиха нещата за да има цирк, иначе нямаше да има гледания. Кой ще седне да гледа нормално и примерно семейство без драми, а те имат от всиичко - раздели, деца, по 100 жени, хомосексуални, мутри, чалга.
Преди няколко месеца Емилия снима някакъв подкаст с една инфлуенсърка, не помня името и се оказа че точно когато е разказала за Даниел била паднала батерията....абе да! Само от там има хора които чакат да разберат драмата, все едно не е знаела за реалитито и не е било планирано. Аз шапка им свалям че са успели да координират всичко и успяват да поддържат този цирк...

# 363
Как реши, че ще се върти около Наска само? Написах, че ще ходят в Стокхолм (тя не беше с тях), бяха на служебен банкет в един хотел (тя не беше с тях). Единствено РД й е съвпаднал със снимките. Покрай РД на децата ще включат сигурно и нея, все пак е от семейството. Няма как да ви се размине появата й.
Не харесвам Наска, ама понякога такива свободни съчинения се правят само и само, за да я наплюят.
Като вчера (ли беше). Даниел пипал силиконови импланти и веднага се реши, че са били монтирани на някоя жена. Още малко щяха да го изкарат, че си е легнал с друга, че и 3-то чака. Прекалява се понякога със съчиненията по картинка.

При толкова членове на семейството, като се види колко време е отделено за всеки, се набива на очи.
Но ще гледаме и ще се види.

# 364
Именно, аз точно това имах предвид като казах, че точно на примиерата на риалитито Емилия показваше “госпожа реклама” - всичко им е супер координирано. Знаят, че с вечната драма между старата и новата жена ще поддържат интерес и интрига, и ще си я въртят до безкрай. Не казвам, че Наска и Емилия са първи приятелки, няма и нужда да са. Но очевидно не се мразят и доста добре си напасват нещата в името на децата (което е похвално) и в името на това Даниел да е щастлив и да “угажда” на двете 😁😁

# 365
Е, как ще сравнявате Емилия с Богданска ?

# 366
Ами профила на Емилия изглежда като личен и ако беше такъв, щеше да е напълно ок. Обаче тя си е писала lifestyle “blogger” ( макар и в кавички) travel, fashion, real life Показвам красиви места по Света и у нас Което изобщо не е вярно. Това лято е показала най-забития курорт в Гърция и село Лещен, от морето в Турция нищичко не показа. Даже и в кавички блогър не е. Аз имам приятели, които в личните си профили показват много повече фешън, травъл и риъл лайф от нея. За рекламата, първо като си инфлуенсър, за какъвто тя явно се смята, не е нужно само да рекламираш (както казвате, че Александра прави и е дразнещо) но Емилия пък освен НЛ бюти и тия прахчета за отслабване, друго не е и показала. На Наска всички снимки и клипове от пътувания са и супер изпипани, а това отнема много време и не е много лесно (за всички които я изкараха, че не си мръдва пръста и само лежи) И колкото и да ме дразни, поне ми е била полезна с нещата, които показва

# 367

При толкова членове на семейството, като се види колко време е отделено за всеки, се набива на очи.
Но ще гледаме и ще се види.

Точно, защото още нищо кой знае какво не е излъчено, не може да се казва на кой най-много време са му отделили.

# 368
Емилия ,ако не искаше да и се получи като инфлуенсър надали щеше да се запише при Капитонова на курс.

# 369
Аз не мисля, че Даниел дава пари на Емилия лично за нея, просто издръжка за Емели. А това че не показва какво работи постоянно, не означава, че не работи. Не е длъжна да ни дава отчет.
Изпипано й било на Атанаска .. еми да, дрон, апарат и всичко необходимо за тези кадри е осигурено без зор. Предполагам знаете цената на хубавата техника от този тип. И е всичко, което е, пак благодарение на него, така че няма нужда от толкова издигане на пиедестал. Вижда се профила й преди Даниел какво е съдържал.
Днес гледах видеото, което беше споделено с Йоана Йоко, където я гримира .. е там е съвсем друг човек.

# 370
Разбира се. Напъва се яко и мечтае да е известен инфлуенсър и да печели пари от това, но горката е толкова некадърна и скучна, че трябва да направи профил на детето и да поства само интересни неща свързани с него. То е единственото интересно и забавно нещо покрай нея. Няма да и се получи  с грозната госпожа реклама, която трябва да е загадъчна, а е просто неприятна. Трябва веднага да спре да си пуска кафето и всякакви такива баналщини, и да се отпише от всякакви курсове на Капитонова.

# 371
Ти не мислиш, но това не означава, че не й дава за лично нейни нужди. За мен това не е непременно лошо, просто ми писна да я изкарвате по-различна и много скромна и “морална”. Никой не е казал, че Емилия не работи нищо. Говорим, че проекта, за който толкова натякваше, че ще е нещо невиждано до сега, не представлява нищо. По твоята логика и Наска не е длъжна да показва какво работи. И никой не отрича, че Наска е това, което е заради Даниел и никой не я издига на нищо. Но същото важи и за Емилия - даже и в инста никой нямаше да я погледне ако не беше майка на детето му. Между другото може са се види колко повече и на какви места е пътувала Емилия с Даниел - също както Наска в момента. Нищо, ама нищо по-различно не са една от друга

# 372
Хората харесват Емилия повече, защото не парадира, не се прави на работна, домакиня и успяла. Например казва си,че не умее много да готви . Показва живота такъв какъвто е, а не го украсява. Изказа и отношението ѝ е различно.  Може да се записала при Капитонова, но не се е фокусирала да е 100% инфлуенсър и затова не обръща толкова внимание на социалните ѝ мрежи. Може всякаква да е, но в сравнение с Атанаска се набива на очи разликата и не в полза на последната. Не ми е приятелка просто я следя отдавна.

Последна редакция: нд, 29 окт 2023, 11:55 от Anvelope

# 373
А ти твърдиш, че й дава на 100%? Запозната си отблизо явно.
Много хора назад писаха, че трябва да работи, демек тя не работи, а ТРЯБВА. Ама вие знаете на 100%, че тя не работи.
И не, не е пътувала с Даниел на такива места на каквито с Атанаска. Пътували са главно в България. Личи си желанието на Наска да обиколи света, докато може. Емилия може да е всякаква, но е много оправна и сама, докато Наска ще е гола вода, ако е на нейно място.
Къде тръгнахте да сравнявате Богданска с Емилия не знам, първата е един от най-успешните ни инфлуенсъри, Емилия сега навлиза ..
Ти не мислиш, но това не означава, че не й дава за лично нейни нужди. За мен това не е непременно лошо, просто ми писна да я изкарвате по-различна и много скромна и “морална”. Никой не е казал, че Емилия не работи нищо. Говорим, че проекта, за който толкова натякваше, че ще е нещо невиждано до сега, не представлява нищо. По твоята логика и Наска не е длъжна да показва какво работи. И никой не отрича, че Наска е това, което е заради Даниел и никой не я издига на нищо. Но същото важи и за Емилия - даже и в инста никой нямаше да я погледне ако не беше майка на детето му. Между другото може са се види колко повече и на какви места е пътувала Емилия с Даниел - също както Наска в момента. Нищо, ама нищо по-различно не са една от друга

# 374
Колкото си сигурна ти че не й давала, толкова и аз. Ти близка ли си, че да знаеш, че не й дава със сигурност? И хайде да се върнеш назад да погледаш на какви места е пътувала с Даниел, това поне лесно може да се провери от всеки в инстаграм, преди да пишеш, че пътувала само в България с него. На Anvelope мнението е доста по-обосновано и логично защо повечето хора я харесват за сметка на Наска, от нещата, които ти цяла тема дъвчеш. И пак имам чувството, че четеш без да вникваш в нито една дума. Никой не е казал, че Емилия не работи!
Иначе ето ви доказателство как Даниел, след като отнесе супер много хейт по втори епизод, заради Наска, се опитва да привлече интереса отново върху риалитито - “загатва” коя ли съпруга ще покажат и какви ли “бели” ще започнат. Пак с позната драмс търси интереса на зрителя 😂

Общи условия

Активация на акаунт