Бачорски и златната ябълка - семейно риалити (Тема 2)

• 44 808
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
То това остана да плюе по жената, която е изоставил…

# 421
Е , каква издънка , родила му е дете , но те връзките се разпадат с появата на детето , ако не са стабилни .
Разпадат се и външен фактор особено като се намеси.

# 422
Е , каква издънка , родила му е дете , но те връзките се разпадат с появата на детето , ако не са стабилни .
Е, откъде да знам, предполагам, нямам кристална топка. 😀Ще видим в четвъртък😉

# 423
Няма как да в представена в лоша светлина .
За връзките , ако са стабилни няма външен фактор , който да повлияе -нито жена , нито роднини, самозаблуди са това .

# 424
Щом се стигне да се появи и трети в отношенията, значи нещо под повърхността не е ок.

# 425
Емели е в същата детска градина-Емилия го показа в стори.Атанаска пък направила баница.Тези жени май наистина ни четат.

# 426
Те специално не следят според мен, но това не значи, че няма някой назначен на подобна позиция да следи интернет пространството или пък някоя асистентка, все пак имат финансите за такъв тип услуга.🤷🏻♀

# 427
Много ми е плоска Емилия. Гледах стори от сутринта - и тя да се направи на инфлуенсър, да каже нещо умно , ама ....не става." шот закъснях, шото , нешо , провайте...."   И тя за хейта говори.
   Атанаска пуснала стори как моделства на София фешън уик. Не знам заради мъжът милионер, или зарад нещо друго, но в нея намирам повече живец, отколкото в Емилия.
   Тази сутрин Бачора води децата на градина и ясла.Снощи и двете бяха у тях.
   По повод на горен пост, не мисля,че Емилия гледа двете деца.Може би става дума за друго детенце, което е взела заедно с Емели.

# 428
Не гледа двете деца.

# 429
Един път май се беше случило да ги вземе двете от градина, което не значи, че гледа двете деца по принцип. Тя няма и защо да го гледа малкия Дани (да, братче е на нейната дъщеря ама все пак, а и той си има достатъчно гледачи 😂)

# 430
Баба Сийка много мистериозно изчезна от къщата, откакто мъжа и се появи. Сега Наска взе да готви, крем-супи, баници.

# 431
Баба Сийка много мистериозно изчезна от къщата, откакто мъжа и се появи. Сега Наска взе да готви, крем-супи, баници.

Вярно в последно време Бачорски не я снима, ами то и тя си има личен живот жената. Може лятото да е седяла, ако са имали почивки в детските градини да гледа децата. Или Атанаска прочита тук как я хейтим за помощта и я крие от камерата....Satisfied

# 432
Май,май наистина я няма.Излезе в заслужен отпуск.

# 433
Някой по-напред беше писал, че малкият си е сменил градината, защото не се чувствал добре в новата си група. Ама той е в държавна градина в момента, което значи, че е кандидатствал през пролетта-лятото за нея, което е преди да мине в новата си група в градината, така че не знам как не му е харесало преди да му се случи. С дъщеря ми бяха в една група в Бамбу, много мило момченце и тя го харесваше доста. Странно, че са на различни места с кака му, но не мисля, че причината е, че не му е харесвало, а в държавната ще му хареса повече, нали.

# 434
Даниел кязя,че е на ясла или аз така чух, а Емили е ня грядина в същата,където бяха с Дани.Много напреднало детето,уж биберона махнаха,гледам пак го върнали.
Някой по-напред беше писал, че малкият си е сменил градината, защото не се чувствал добре в новата си група. Ама той е в държавна градина в момента, което значи, че е кандидатствал през пролетта-лятото за нея, което е преди да мине в новата си група в градината, така че не знам как не му е харесало преди да му се случи. С дъщеря ми бяха в една група в Бамбу, много мило момченце и тя го харесваше доста. Странно, че са на различни места с кака му, но не мисля, че причината е, че не му е харесвало, а в държавната ще му хареса повече, нали.

Общи условия

Активация на акаунт