Бачорски и златната ябълка - семейно риалити (Тема 2)

• 44 705
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Атанаска е родена 1998, през 2014 е била на 16 г. Казаха, че преди да се срещнат на живо, много години са си честитили рожденните дни по фейсбук. И Емилия се е запознала с него на като е била на 16 г

# 601
Атанаска е родена 1998, през 2014 е била на 16 г. Казаха, че преди да се срещнат на живо, много години са си честитили рожденните дни по фейсбук. И Емилия се е запознала с него на като е била на 16 г
Ех, този Фейсбук! Да питаме ли в момента ДБ на колко моми честити рождените и именните дни?

# 602
Сега си е писал в представянето в инстаграм Do not disturb —> angelova 😁

# 603
То написаното не е като направеното 🤣
Не вярвах, че ще разкажат всичко. По знайни и незнайни форуми и клюки от години се върти снимката от ревюто, таймлайнът също е ясен, но никога не съм мислила, че ще го разкажат и ще излезе от блатото на анонимния Интернет. Това е и едно от причините за изначалния хейт към Атанаска, сега просто го узакониха. Не вярвам, че някоя марка би искала да има Атанаска за лице. Имаха полезен ход - да й придадат мило лице, загрижено, да се извини, жената може да излезе от ситуацията с точен сценарий. Но не успяха не заради слаба организация, а заради нейната мания за величие.
Не пожелавам на никое момиче да носи в душата си тази обида, нито като любима, нито като дъщеря.
Атанас, Георги и Рози са Тримата големи

# 604
Това, че никоя марка няма да я иска за лице не е вярно! Всяко чудо за три дни. Помните Капитонова след “Ергенът”, пък минаха няколко месеца и момичето пак рекламира какво ли не.

# 605
Това, че никоя марка няма да я иска за лице не е вярно! Всяко чудо за три дни. Помните Капитонова след “Ергенът”, пък минаха няколко месеца и момичето пак рекламира какво ли не.
Наистина ли според Вас двете ситуации са сравними?

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 10:30 от Sugarchen

# 606
И тъпо беше определението на Даниел, че били в нелегалност. Бил си в изневяра съвсем явно и съзнателно. Но не си имал смелост да признаеш и си продължиш да мажеш очите на бременната си жена.

# 607
Представете си как лъже и Наска Grinning

# 608
Наистина ли според Вас двете ситуации са сравними?
Дори да не са сравними, на Атанаска няма да й секнат рекламите!

# 609
По принцип най-нормалното нещо, когато в къщата се появи бебе, е да се кротне човек и да се позастои вкъщи с бебето. Ама... принципи.

# 610
Атанаска е на входа на магазин за бебешки и детски стоки, бута количка. Ако този магазин беше мой бих махнала веднага лика й.

# 611
Сериозно ли Наска някой я ползва за реклама?

# 612
Ако отворите инстаграм ще видите, че повечето хора, които се използват за реклама са тотално дъно! Няма да споменавам имена, че ще ме изтрият, а и името на тази майка на три деца не се споменава във форума.

# 613
И аз гледах вчера епизода и на няколко пъти останах с отворена уста, въпреки че вече съм гледала подкаста на Даниел, в който разказа историята и бях наясно. На въпросния подкаст обаче беше сам и я нямаше гледната точка на Емилия + строгия поглед на Атанаска.
Сега стана ясно, че всъщност връзката им е започнала 2-3 месеца преди Емели да се роди, аз мислех, че са се случили по-късно нещата. Няколко неща ме потресоха истински - едното е как Атанаска си е качвала сторита, на които се вижда колата на Даниел, ясно е, че се е опитвала по всякакъв начин да направи така, че Емилия да научи. Оправданието на Даниел също е супер "основателно" - "Тя никога не ме попита в прав текст." Joy Съвестта му била чиста като планинско езеро. Еми да, като нямаш съвест, лесно е да е чиста.
А накрая трябваше да съжалим настанената за 2 дни любовница - "Аз бях на 21 години, получих бебе и бивша жена..." Сериозно ли?! А жената на 22 години какво е получила? Че и искаше Даниел да разкаже историята по красив начин... е какво красиво има в нея, откъде да изрови тая красота, като е толкова грозно всичко?
И не, няма оправдание, че е била малка, млада и т.н.

# 614
Изгледах епизода, Атанаска ще отнесе много  много хейт за стореното. Момичето е видно, че е използвало всички средства и без каквито и да е морални скрупули, с цел да вземе чуждия богат мъж.  Тогава е нямало любов а Цел . Целта разбира се е била да " лапне" Даниелчо. На втората среща Атанаска го е целунала в колата по нейна инициатива, общо взето Даниел добре разказа всичко! Колкото и да не и харесва на Наска истината, тя е изгонила една жена с бебе на ръце за да се настани тя в тази "Катакомба"  в Абдовица.
Пеперудите, които усеща Даниел всички с богат житейски опит знаем, че не са вечни, колко ще траят 3-4-5-7 години, после какво ще прави Наска ?!

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 10:48 от Bria

Общи условия

Активация на акаунт