Бачорски и златната ябълка - семейно риалити (Тема 2)

• 44 693
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Мен най-много ме е жал, че такива жени като Атанаска - без морал, ценности и т.н, забременяват супер бързо, раждат и възпитават. Когато погледна жени като мен, които имат усложнения с забременяването, а са в стабилни отношения и брак, и не им се получават нещата от първия път, за разлика от такива като Атанаска... няма как да чувствам нищо по-различно от тъга и бяс...

# 616
За съжаление в живота не всичко е концерт пожелание! Кой кога да забременее природа! ....Де да имахме бутони, натискаш и се появява желаното бебе ❤

# 617
За съжаление много неща са нечестни. И аз много пъти съм се чудила защо … как… какво … но така става.

Направи ми впечатление, че историите на Даниел и Емилия малко се разминават. Той казва, че не я е лъгал и не е отричал, а тя обратното - че той и се е извинявал и е казвал, че ще се оправят нещата.

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 11:08 от Adriana11

# 618
Аз съм склонна да вярвам на всеки друг, но не и на този циркаджия... Не обичам хора като него - с такъв характер, всичко ми е нагласено, постоянно се снима, качва...Метнал се е на баща си. Жалко за прекрасните му две деца, майка му и сестра му Рози. Само на тях симпатизирам. Ама крушата не пада по далеч от дървото....

# 619
Тя е ясна  работата, че я е лъгал, иначе как биха се осъществявали любовните срещи със скакалеца Наска от Родопите?!

Снощи останах със усещането, че е готов да  хвърли Наска на вълците за още една голяма доза популярност! Все пак целия Цирк се прави с цел реклама. Момичето сега ще изяде много хейт, а той ?

# 620
Да, в тая част бая им се разминават версиите.
Атанаска добре постъпва, че не още деца засега. Да не се окаже бременна, боса и на улицата.

# 621
Да, в тая част бая им се разминават версиите.
Атанаска добре постъпва, че не още деца засега. Да не се окаже бременна, боса и на улицата.
Детронирана кралица. Линия за следващо реалити само дето никой няма да я ожали. Мъже като Даниел не се променят, ще изскочи по-млада, по-красива и по-амбициозна звезда

# 622
Правилно sigma, при следваща бременност, Наска спокойно може да изгори.
Златотърсачките са бол, а той е податлив да сменя. Как се живее с такъв товар на раменете?
Двайсет годишни ще има винаги, в готовност да я заменят, но тя няма да е на 20 вече ..

# 623
Разминават се, но нека не забравяме в първи пеизод, когато той говореше за себе си и призна, че лъже.

# 624
Коментарите в инстаграм и YT са ад. Не знам как тези коментари се вписват във визията, класата и стила на Атанаска. Колкото и да не се вярва на някои от вас, има и брандове, които внимават с какви лица се обвързват.
Лъгал е яко, може би се е притеснявал, докато е била бременна, да не стане беля с бебето, след това сигурно просто я е съжалявал.

# 625

В пъти по-симпатично е бившето гадже на Атанаска от Бачорски. А и да не забравям да вметна колко красива е преди корекциите й, и по-щастливо изглеждаща!

# 626
  • София
Този епизод е дъното! Емилия е страхотен и земен човек,докато оня индивид е но комент малко. С какъв акъл ще сваляш женен мъж и ще претендираш "аз не съм такава" ? Точно такава е! И другото което е че той преди време реагираше на чужди моми на сторита тъй чеее .. може и да не се задържат много дълго. Иначе мрънка че тя не е домакиня 🤭 Абе човекоо 🤭

# 627
Grinning Grinning опасни сте, как изровихте тези снимки?! Grinning
Интересно беше, че Атанаска сподели, че не се е чувствала като истинска жена преди да срещне Даниел. Добре де, ами как така се сгодяваш, а не се чувстваш жена до годеника си. Каза, че сега не била водеща, ама не е така. Върти си го Даниел на пръста, поне това излезе от другата част на епизода, освен ако и тя не е преекспонирана.

# 628
Не се е чувствала истинска жена, защото момчето не е имал пари да я води по Тайланди майланди, Турции мурции. Нормално е когато имаш амбиции да се додрапаш до София и намериш балък който ти се е вързал на акъла, колкото и да ти е било хубаво с обикновенното момче от с.Гела, че ще го направиш черен пред камерите. Нали трябва да се изтъкне че е Софиянка вече, и че Бачора е мъж-мечта.
Тия да ги разправя на хорицата от нейния край. Ние виждаме за що иде реч  Wink

P.S Ако снимката с бившето гадже изчезне от на баба Сийка фейсбука тези дни, да знаете че АНанаска ни чете. Другаде не съм я срещала до сега Wink

# 629
Grinning Grinning опасни сте, как изровихте тези снимки?! Grinning
Интересно беше, че Атанаска сподели, че не се е чувствала като истинска жена преди да срещне Даниел. Добре де, ами как така се сгодяваш, а не се чувстваш жена до годеника си. Каза, че сега не била водеща, ама не е така. Върти си го Даниел на пръста, поне това излезе от другата част на епизода, освен ако и тя не е преекспонирана.

Явно не е имал същите финансови възможности като Даниел. Иначе не харчела много пари, но коша и за боклук е 500 лв., това лъскаво куче до дивана е потресаващо, а пък лъскавото дърво в спалнята направо ме уби. Стаята на децата и е метър на метър, но дрешника е важен. Всичко уж била обзавела тя, пък тук казвахте, че Емилия имала снимки в същата спалня. Лъжат и двамата здраво, но не знам кой лъжат. Парите са си техни, да си ги харчат със здраве. На цялата и лъскава къща се снимат как ловят мишки.....
На мен Георги ми е много забавен, че си пишел с много жени, пък реакцията на моя син като го видя беше: Този гей ли е Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт