🍽️ MasterChef България 🍽️ - сезон 8, тема 3

• 35 717
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Осман не е турчин, а българомохамеданин.
Имам приятели от този край, от неговото село. Готини хора със своите особености.
Няма значение какъв е. Въпросът е, че се представя страхотно като хоби готвач.

Последна редакция: нд, 29 окт 2023, 20:28 от Medika

# 226
Много слаба седмица,особено "киновечер" тематиката беше страхотна пародия.
Кой сервира гъбена супа за киновечер? Мекици свързвам със закуска.Тр да е нещо,което се яде с ръце.
Аз бих направила американския джънк,който всяка къща яде като гледа филм (и ние поръчваме от време на време) - мини пица,  моцарела стикове запържени с панировка, пилешки крилца/бутчета с панировка, брауни, хот дог,coleslaw.

От всичките чинии най-много ми хареса рибата на Османовия отбор,а десерта - рулото на Марианна.
Нищо друго от последните 2 епизода не струваше.

# 227
Задачата за кино вечерта беше малко тъпа честно казано. Аналог на задачата за неща, които се ядат с ръце. И кой въобще се тъпче с толкова храна, докато гледа? Сандвичи, банички, кюфтета, сериозно...

# 228
  • София
Добре, че не са като мен.
Аз не ям, докато гледам филми Joy

# 229
При киновечер в къщи е тривиално - чипс, пица и бира, толкова🙈

# 230
  • Sunshine state
Как никой не се сети да врътне една хубава пица с направено от тях тесто.. Не знам. Марианна и на мен не ми харесва, ако ще да готви като Рамзи. Има нещо отблъскващо в тази жена. Биляна си ми остава любимка, въпреки последната си издънка. Simple Smile

Последна редакция: нд, 29 окт 2023, 23:43 от Pupitka

# 231
  • Разпиляна във въображението
Мариана и нейното "Капитан Дамян".

# 232
Пица, бургер, начос с дипове.. Все по-добри варианти от супа и нудли.

Аз харесвам Осман, защото може да готви и знае какво иска. Това не е социална игра, а индивидуална. Може да не е топ лидер, но има познания. Мариана също не е никакъв лидер и ми е супер неприятна, има нещо двулично и фалшиво в нея.
Чудех се коя от двете кифли е по-напрягаща - определено Лора. Тоби е добричка, защо й се води по акъла се чудя.
А с тези обръщания на очите, припъшквания и възклицания се чувствам все едно не гледам МШ, а нещо 18+. Дори да няма нищо между Лора и Кустев, на продукцията не им прави чест да пускат такъв монтаж. Обезсмисля присъствието на хора като Осман и Биляна, които са отишли там само за да готвят и да покажат какво могат. Надявам се те двамата да са на финал.

# 233
  • До морето
Това с Капитан Дамян беше номер на монтажа. Абсолютно съм сигурна. Марианна може да е всякаква, но не е глупава и със сигурност не е с беден речник. Наснимали са й 20 синхрона, в които казва едно и също и вместо да пуснат един, те пуснаха 5 или 6.

Валентина изобщо няма да ми липсва. Посредствено представяне и доста излишна злоба имаше в нея.

Последна редакция: вт, 31 окт 2023, 10:37 от Boho chic

# 234
Всеки път като погледна нацупените устни на Тоби имам усещането, че ще експлодират. Като добавим това, че до сега не е показала нещо кой знае какво, освен може би филетиране, ми е фаворитка за гонене, въпреки очевидното поставяве на костта при съзтезанието с Лора.
Не зная какво е това обсебване на стилистите по кичурите. Не стоят безкрайно добре на Тоби. Имаше и епизод с кичури на Мелят - ще и извадят очите, а тя не ги пипа и стоят над храната.  Не само неприятно, но е и нездравословно за самите тях.

# 235
  • До морето
И аз не мога да спра да гледам долната й устна, която аха-аха да заживее собствен живот. В кой свят това нещо е красиво?!?! Така увиснала долна устна се води лицева малформация и хората правят операции за прибирането й!

# 236
  • пустинята Гоби
Кое ѝ е двуличното на Марианна, каквото ѝ е в главата ѝ е на устата? Други са скритите лимонки, ама ще запазя наблюденията си за себе си.

# 237
Пица, бургер, начос с дипове.. Все по-добри варианти от супа и нудли.

Аз харесвам Осман, защото може да готви и знае какво иска. Това не е социална игра, а индивидуална. Може да не е топ лидер, но има познания. Мариана също не е никакъв лидер и ми е супер неприятна, има нещо двулично и фалшиво в нея.
Чудех се коя от двете кифли е по-напрягаща - определено Лора. Тоби е добричка, защо й се води по акъла се чудя.
А с тези обръщания на очите, припъшквания и възклицания се чувствам все едно не гледам МШ, а нещо 18+. Дори да няма нищо между Лора и Кустев, на продукцията не им прави чест да пускат такъв монтаж. Обезсмисля присъствието на хора като Осман и Биляна, които са отишли там само за да готвят и да покажат какво могат. Надявам се те двамата да са на финал.
Тоби не е добричка, същата простакеса е, обаче няма финанасов гръб за разлика от Лора. Последната изглежда точно като провинциална миска, която излиза с някой местен бизнесмен и си мисли, че е топ. А всъщност е доста смешна и елементрна. Но то целият сезон е оле-мале, така че се вписва.

# 238
"В духа" на последната елиминация, днес видях Валентина със семейството й. Не мислех, че живее в София.

# 239
  • софия
Днес готви в Преди обед по бтв.

Общи условия

Активация на акаунт