🍽️ MasterChef България 🍽️ - сезон 8, тема 3

• 35 721
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Ех, по ягодите, развалиха ми любимото предаване. Не мога да повярвам каква пародия бяха последните два епизода.

Недоразумението Лора в топ 3 и със значка. Докога с това бутане? Страшно ми е грозно. Поведението й е като за Ергенът, не за Мастър шеф. Много, много ми е антипатична. А това с горелката си беше страшна издънка. Интересно защо го излъчиха. Когато и да я изгонят, все ще е късно.

Отпадането на Валентина си беше съвсем навреме. Не показа нищо по-специално като умения, затова пък разкри завиден за възрастта си мрънкащ и заядлив характер. В последните й готвения не се виждаше особен устрем, всичко беше малко отбий номер. Така че не е само липсващия компонент, който я извади от напредварата.

Въпреки това обаче смятам, че Марианна трябваше да е на елиминация след жесткото си излагане на кино вечерта. Тъпкането на пуканки беше отвратително, абсолютна подигравка с хората, които гледат и с тези, които ще опитват. Чинията й изглеждаше покъртително зле и най-важното - направи го от злоба и безсилие. Показа лабилност и тотално несправяне със ситуацията. Все качества, които няма да са й от полза в готвенето.
Като цяло споделям мнението ви, че никой не се справи с тази кино вечер. Мекици, супи, измишльотини. Никоя чиния не бих взела пред телевизора.

Биляна си ми остава фаворит и най-добре справящия се готвач до тук. Заслужава да е на финал, може би с Осман, когото вече недолюбвам, но не може да му се отрече, че има идеи, рискува и знае много за готвенето.

Ще си догледам сезона, но след последните два епизода ми остана една горчилка в устата. Ако ми се гледаха въртиопашки и мятане на погледи, щях да си пусна друго предаване.

Някой знае ли на каква възраст е шеф Таралежков? Не намерих информация в автобиографията му Simple Smile

# 241

Някой знае ли на каква възраст е шеф Таралежков? Не намерих информация в автобиографията му Simple Smile
Не знам с точност,  но бях чел как едва навършил пълнолетие заминава за Лондон.  В едно интервю пък е казал, че е пътувал за там 2007.  Значи е около 33-34 годишен

# 242
Съгласна съм. Бе направен голям жест към Марианна на кино вечерята. Храната е не само добър краен продукт (какъвто липсваше), а отношение към нея по време на целия процес. Вероятно и към тази участничка има особено отношение и действат други правила.

# 243
  • пустинята Гоби
Те излъчиха как се отлепва сутиена на Лора (каквото и да означава това), няма да излъчат лиготията с горелката. Имам залепващ сутиен, последното място на което ще го сложа е докато готвя в Мастършеф. Той е за специални облекла, които се носят по специални поводи.

# 244

Следващата седмица ще навърши 35.

# 245
  • София
Най-голямата простотия е да рупаш на главите на другите, докато гледат, независимо къде са.Киновечери в нас не правя, щото всеки си гледа собствените харесвани филми на своя комп.Пуканките са за панаирите, а пиците за вечеря.Защо ми е да ям ,докато гледам филм?

# 246
  • софия
Те излъчиха как се отлепва сутиена на Лора (каквото и да означава това), няма да излъчат лиготията с горелката. Имам залепващ сутиен, последното място на което ще го сложа е докато готвя в Мастършеф. Той е за специални облекла, които се носят по специални поводи.
Ееее, ама по-специЯлен повод от Мастърфеф има ли?
Недейте така!

# 247
Лора и Тоби простеят и не са за този формат в никакъв случай. Не си взеха урок с Капитонова, та ни набутаха даже две битер нея🙄 Какви ги вършат и какво размятат под носа на зрителя си е чист срам и резил🙄
Мразя някой да ми шумка с опаковки и да ми мляска на главата като съм на кино, отврат!
За киновечер у дома вече писах😊
А за Таралежков, точно на толкова си изглежда, да е жив и здрав! Много приятно се държи, дори и като е раздразнен от нещо, пак си е сладък😇
Валентина си беше аут още от пилешкия крак. Няма феър плей при нея, а сипеше злоба с цели черпаци🙄
За другите - ще видим.
Осман и Марианна са със способности, но и с отблъскващи характери и невъзможност да се впишат в колективната игра.
Виктор все изгаря нещо🙈 Уж все всичко знае на приказки, а все нещо прегаря…
Биляна е едни гърди напред.
Даниела не си напуска комфортната зона.
Но ако наистина джукесата печели формата тази година, ще бъде най-голямата гавра с родния зрител от векове насам😳🙄🙈

# 248
  • София
Ло както си и купила короната за мис, така може и Мастършеф да си е купила.

# 249
Родният зрител е свикнал на гаври, но точно на този формат не бяха си позволявали такова ниско ниво. Изпробваха ни с Радка и Капитонова, прие се, защо да не продължат да копаят още повече надолу?!

# 250
Не мисля, че се свиква с гавра.
А и точно с този формат наистина идва в повече. Някаква джукеса, че й кулинарен връх?!? Да, ние щото ядем томатите с колците.

# 251
Не мисля, че се свиква с гавра.
А и точно с този формат наистина идва в повече. Някаква джукеса, че й кулинарен връх?!? Да, ние щото ядем томатите с колците.
Дали се свиква?! Елементарна проверка - ако победи Лора, колко ще гледат формата следващия сезон?! 😎

# 252
Същите, които и сега го гледат(ме). Само си се възмущаваме, но продължаваме да гледаме. Ако още отсега всички възмутени сменим канала, няма да има "следващ сезон". И от Фермата се възмущаваме вече два-три сезона, ама ей на, гледаме.

# 253
  • Мюнхен
Същите, които и сега го гледат(ме). Само си се възмущаваме, но продължаваме да гледаме. Ако още отсега всички възмутени сменим канала, няма да има "следващ сезон". И от Фермата се възмущаваме вече два-три сезона, ама ей на, гледаме.

Не баш, преди не можеше да се смогне с темите тук, осезаемо по-слаб трафик и по-малко мнения има. Преполовен сезон, едва влачим трета тема.

# 254
Не ми изглежда като да са много високи рейтингите на Мастър шеф тая година. Нито тук има някаква особена активност, нито в социалните мрежи - хората не се вълнуват особено от предаването явно, та и да спечели Лора и да има недоволство, ще е точно буря в чаша вода и всяко чудо за 3 дни.

Общи условия

Активация на акаунт