🍽️ MasterChef България 🍽️ - сезон 8, тема 3

• 35 730
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
Споделям мнението, че сезонът не е чак толкова силен, но на мен пък ми е приятен за гледане. Таралежков и Сарафов се държат много добре - хем са добронамерени и възпитани, хем правят интересни коментари и не са скучни. Кустев ми е малко по-неприятен с това как се опитва да подражава на грубоватите готвачи от типа на Ангелов, но и с него свикнах. От участниците ми харесва Марианна. Може и да е по-рязка на моменти, но ми се струва готин човек, няколко пъти я видях, че услужва с продукти на противников отбор. Дори и Валентина на последната елиминация като беше останала без яйца и пита има ли някой да ѝ даде, Марианна ѝ отговори, че и на нея не ѝ стигат и просто да намали дозата и на останалите неща - нещо такова ѝ каза, но някак нямаше злоба в гласа ѝ, коренна разлика намирам между нея и Осман и Валентина, които откровено се заяждат и ги избива на злоба. В този ред на мисли, много се зарадвах на отпадането на Валентина, точно навреме беше. Лора и Тоби е ясно, че са бутани, но това не ме дразни кой знае колко. Слаби са, но в тези готварски шоута не може да се прецени кой колко вкусно готви така или иначе. Е да, вижда се кой какви техники на готвене владее, но това не гарантира, че е вкусно. Все пак е реалити предаване и оправдавам продуцентите, че държат и такива като Лора и Тоби, ей така, за парлама. Аз предния сезон например го гледах заради Капитонова (колкото и да разбирах, че не готви добре). После се разочаровах от нея след всичките ѝ изпълнения в Ергенът, но е факт, че в Мастършеф ми беше интересно да видя каква поредна хитрина ще измисли.

# 256
  • да има едно лесно - на мотора
Аз втори сезон не гледам Фермата. След очевадното побутване на миската, гледам през епизод. Бих дала шанс на нов сезон на  Мастершеф само в началото. След Радка гледаха да се "изчистят" с победата на Мария.

# 257
Мария превъзхождаше всички от първото до последното си готвене. Там нямаше драма или дилема кой ще спечели накрая. Ако има мастършеф сезон само с победителите, тя ще го спечели.

# 258
Толкова съм гневен на предаването тая седмица, че дори не ми се коментира.

# 259
Родният зрител е свикнал на гаври, но точно на този формат не бяха си позволявали такова ниско ниво. Изпробваха ни с Радка и Капитонова, прие се, защо да не продължат да копаят още повече надолу?!

Постоянно се споменава Радка?!  Радка как стигна до финала и аз нямам обяснение, но! пуснете си на запис финала на радкиния сезон и ще видите, че реално тя по-добре се справи и съвсем заслужено си прибра парите!

# 260
  • на село
Пробутат ли ни Лора за МШ, нищо чудно да стане като "Един за друг"
Гледах предимно 3 реалита- МШ, Фермата и Един за друг.
Последното след издънка с победителите, няма да има нов сезон.
Фермата тази година се опитвам, ама нещо с тези отбори не ме грабва, в крайна сметка наградата е индивидуална, искам индивидуални игри.
И сега, ако МШ прецакат предаването с Лора- това ще е, а толкова очаквах подновяването на сезона...

# 261
Благодаря за съвета, но имам далеч по-интересни неща за гледане, за да си припомням Радка. Позволете и да имам лично мнение.

Скрит текст:
Какво се е случило с победителите на "Един за друг"?

# 262
  • на село
Tsugumi
Скрит текст:
Победиха, въпреки, че  2 игри в края на предаването загубиха и трябваше да напуснат, но така извъртяха правила, че да останат и продължат участие.

# 263
Не гледам нито Ферми, нито Игри, нито някога съм гледала Биг Брадъри.
Само МШ гледам от миналата година и затова ако устакесата спечели, ще е гавра с мен заради която ще спра да гледам и МШ🤷🏻♀ Но пак това си е лично мое мнение🙃

# 264
Благодаря за съвета, но имам далеч по-интересни неща за гледане, за да си припомням Радка. Позволете и да имам лично мнение.

Скрит текст:
Какво се е случило с победителите на "Един за друг"?

Позволявам Ви😅

# 265
  • на село
Ами то миналата година нямаше МШ.

# 266
И аз разредих гледането на МШ, заради побутването на Лора. Това, което не понасям, е че вместо да си мълчи и да си наляга парцалите се префърцосва по синхроните. Ужасно лигава ми е.
А почна така обещаващо МШ. Още един прецакан реалити формат заради сценарии.

# 267
Ами то миналата година нямаше МШ.

Все тая - ще си остана май само с един сезон и половина гледани, защото този може и да не го догледам 🙈🙃😆

# 268
Да мен продукцията лансира Лора и Мариана. Критиките към тях, ако изобщо има такива, звучат като комплименти. Мариана трябваше да бъде изпратена на елиминация след гаврата с хляба и пуканките. До тук от нея съм видяла 5 заучени рецепти  и това е. Нищо креативно. Сладък салам, няколко пъти доматен сос, два пъти пролетни ролца- едниния път представени като пролетна баница. Neutral FaceИначе е първа във всички скандали и истерии.
Лора е отчайваща...

# 269
  • София

Но пък как умее да върти очи и да мяучи, и да цупи големи устни. Явно това ги влече екипа на предаването. Или е тропнала с крак пред някой спонсор и е казала, искам да участвам в МШ. Друга причина, за нейното присъствие, не виждам.

Общи условия

Активация на акаунт