🍽️ MasterChef България 🍽️ - сезон 8, тема 3

• 35 742
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
И аз току-що гледах епизода от снощи.
Задачата с кутията - каква беше тази пихтия, повита в чаршаф (пардон - бекон) във формата на женска гърда в чинията на Лора?! Изобщо не заслужаваше да е в топ 3! Тя изобщо не заслужава да е там като цяло, но...! 
Мастър класа ми хареса. Обичам костен мозък. Петя се справи много добре. Мариана е психически лабилна, но явно е и много лош човек. Между другото, тези бао бънс бяха минали покрай баон бънс...
Задачата с чужденците ми хареса. Биляна е толкова освободена и над нещата. Някой по-горе писа, че победата в задачата при нея била на всяка цена. Аз бих казала това за Мариана.
Искам обаче да кажа нещо за Тоби. Може и да греша, но ми се струва, че Кустев не я харесва и ще си тръгне тази вечер. Като че ли тя се защитаваше срещу неговата оценка и я счете за несправедлива.

Аз пък за тоби забелязах че вече не си говорят с Лора след мастъркласа с Шишков . Още тогава ми се струва че имаше напрежение между тях когато Лора я питаше нещо и тя не отговаряше. Дали затова кустев не е ядосан на тоби?

# 376
В снощния епизод накрая Лора изгледа Тоби много грозно. Върнете да видите.

# 377
Точно в десятката💪 До този момент се чудех на какво ми напомнят гласа и интонациятя на Петя (които тотално недолюбвам🤷🏻♀) и ето, светнахте ме🙈
Точно все едно говори анимационен герой🙃 Иначе се справя повече от добре с готвенето - гласът да й е кусура😅

# 378

Точно Rangelova! И на мен ми направи впечатление как Лора гледаше Тоби.

# 379
Вчера попаднах на сладолед Магнум с пуканки, но реших да заложа на класиката с шоколад...Grinning Много ми е любопитно какви десерти ще се готвят днес за бъдещите мами, надявам се само, да не е пак брауни! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 380
  • София
Не бях обърнала специално внимание вчера, но върнах сега - да, гледа надменно и студено, обаче то не е за първи път. Обикновено ако е на балкона, така си гледа към "плебеите", които готвят:

Продължаващото ѝ участие ми вгорчава всеки епизод до някаква степен, особено фактът, че често е в топ 3 с чинии, в които в повечето случаи не виждам нищо специално и превъзхождащо останалите.
Петя действително би могла да озвучава анимационни филмчета. Smiley На Марианна определено не ѝ прави чест коментарът относно радостта от победата на Петя, не успя да си преглътне егото и да замълчи... Особено на фона на това, че благодарение на Петя додрапа за първи път до мастър клас. "Език мой, враг мой."

Последна редакция: сб, 04 ное 2023, 20:56 от Klodilia

# 381
Много е симпатична Петя, харесаха ми и еклерите и куража да покани Марианна на мастър клас. Честно казано, и на Лора чинията ми хареса, и идеята за конфитюр от кренвирши си беше на място, аз поне такива неща искам да гледам, нестандартни. Жалко, че аранчините на Биляна не показаха, също и картофа на Осман изглеждаше добре.

Мастър класа беше много интересен и напълно заслужено спечели Петя. Много ми хареса Сарафов как водеше, това определено е човек, от който бих се учила. Направи ми впечатление и че беше с перфектен маникюр.

И стрес теста беше забавен, Биляна, Осман и Мечока имаха много апетитни чинии.

Като цяло епизода много ми хареса, точно така си представям Мастър Шеф.

# 382
Не го казвам като обида, или да го унижа по някакъв начин, но от следването вече няколко месеца на Таралежков в инстаграм съм почти сигурна, че жените не са неговия избор 😁 и не говоря за това как изглежда визуално, а това, че доста често се тагва от гей клубове в UK. Разбира се, че е възможно просто да е широкоскроен, но по-скоро ме навява на друга мисъл.

Иначе аз тотално се опитвам да игнорирам странния флирт, който се случва между Лора и Кустев, че тамън започна сезонът да ми става интересен и не желая да го довърша с негативни чувства.

Мен също ме разочарова коментара на Марианна към Петя. Марианна откакто явно се усети, че има шанс за победа и кои са основните й конкуренти стана доста неприятна. Преди това пак беше леко sassy, но с къде по-голям финес и хумор. А специално към Петя реакциите на почти всички бяха неприятно подигравателни, когато Виктор се размени с нея и я дръпна на елиминация срещу Евтим. Възможно е да си има някакви дразнещи черти извън предаването, които да не се нравят на другите, но реакциите им към нея си остават отблъскващи.

Чудех се кога някой ще го напише за Таралежков.

# 383
Задачата с кренвирши под всякаква критика. За мен лично това е безумие. Не може преди десетина епизода да им дават кенгуру да готвят, а в топ 10 - кренвирши. Огромна тъпотия !!! Личи си и по задачите и по продуктите и по чиниите, що за кулинари има този сезон. Гротексно ниво, едни и същи тъпи идеи се въртят постоянно. Но кренвиршите удариха дъното, следващата седмица най- добрият сандвич с шпеков салам.😜 А и никой не може да ме убеди , че нещо от чиниите  в топ 3 беше вкусно.  Лорената топка ми докара спазми за повръщане,а профитероли с кренвирш на пастет , гъби и синьо сирене и шамари да ми бият няма да хапна. Същата история и при Марианна , тези разкошни зеленчуци с тези пухкави питки ииии пържени кренвирши вътре - Бляк.🤮 Може би единствено трио вариации на хот дог на Мечока бих яла. А иначе си купувам ,когато мога кренвирши, тук при мен са деликатес не можеш да ги намериш навсякъде. А и БГ кренвиршите са със светлинни години по- добри и от американските и от турските и от полските и т.н.
Иначе забавна задачата с чужденците, особено Биляна и Франсоа. Много се смях, но леко грубоват и беше хумора към него. Но пък забавно грубоват.😉 Но като цяло елементарни рецепти, почти никаква техника за 1 час. Смешно.
Мастъркласа ми хареса. Заслужена победа на Петя, за мен тя не е креативна ,но пък винаги се справя много добре когато следва точни рецепти и има поставена точно определена задача. Не знам дали Марианна нарочно го каза това за първият имунитет или наистина не е знаела , но определено беше грозна реплика. Особено ,че Петя заслужено си победи и наистина много се зарадва, все пак постоянно е по- елиминации душичката. Днес се надявам , че Тоби или Лора ще си ходят, но за жалост съм почти сигурна, че това няма да се случи. Според мен може би Марианна или Виктор ще изгорят. Марианна не случайно я дават в последно време все с излагащи я синхрони, а и не е миска или лигла.
Тази седмица изгледах сезон 6 и почти съм преполвила сезон 7 бях се затъжила за истински МШ, а не за някаква долнопробна версия , и поне се нагледах на топ кулинари. Сега ми е по- лесно да преглътна сегашната излагация. И дано поне свестен финал стане, че вече не очаквам топ 10 да се подобри като кулинарни задачи или рецепти.

# 384
Joy05, къде гледате другите сезони?

# 385
Joy05, къде гледате другите сезони?
Аз съм с онлайн телевизия и там ги има всички стари сезони. Иначе не знам в някой сайт може и да ги има. Tube, Videoclip ,Film4e или nushi- bg...

# 386
Помня, че направиха забележка на Роси, че прави доматен сос от консерва, трябвало с пресни домати, консервираните давали друг вкус, пък сега реклама на консерви.
Мисля, че в кутията има трюфел.

Последна редакция: сб, 04 ное 2023, 22:27 от Stoiyana

# 387
  • на село
Тайната кутия и аз си мислех като Мелят, че е някоя подправка- чубрица например, че хич няма да им се върже.
 Е, не познах Joy люта чушка с китайското на Осман- идеално, виж, ако искаха да им е гадно щеше да е чубрица Joy

# 388
Не знам на кой сценарист му е хрумнало , че домакините в БГ не знаят какво да правят с кренвирши, буркани, замразена храна или за кино вечер...и че  така би се вдигнал рейтинга на МШ. Амааа сериозно се е объркал.🤨 От чиниите които видях отново Биляна с най- добрата презентация. Определено си има голям усет за красиво подредени чинии, досега лоша нейна визия на чиния ( изключение на  един патладжан с билково олио ) не съм видяла. Дано е и в топ 3 определено го заслужава и дано не и е много люто , че тази чушчица много лютичка май е.🤪

Ах ,Марианна искала да се спъне и да падне преди да стигне до журито.😅

Виктор също с много красиво изглеждаща чиния.👍

Последна редакция: сб, 04 ное 2023, 23:08 от Joy 05

# 389
Не го казвам като обида, или да го унижа по някакъв начин, но от следването вече няколко месеца на Таралежков в инстаграм съм почти сигурна, че жените не са неговия избор 😁 и не говоря за това как изглежда визуално, а това, че доста често се тагва от гей клубове в UK. Разбира се, че е възможно просто да е широкоскроен, но по-скоро ме навява на друга мисъл.

Още като го видях си го помислих и съм сигурна, че е така. Няма лошо, хора всякакви. За мен е важно, че е добре възпитан и готви хубаво, въпреки скромния му опит (4 години ако не се лъжа?) ми харесва като жури.

Общи условия

Активация на акаунт