С какво ви дразнят свекървите? – 151

• 41 529
  • 758
  •   2
Отговори
# 60
Аз съм в шок, колко са годишни тези свекърви , уж всички са модерни и възпитани жени , а се държат като от преди 100 години .

# 61
# 62
  • София
Все едно годините имат значение?!?! Това си е до човек, до личната му визия за “Как следва да се случват нещата” и до отпуснатата му възможност да се налага.

# 63
Аз съм в шок, колко са годишни тези свекърви , уж всички са модерни и възпитани жени , а се държат като от преди 100 години .

То това не е до възраст, а до манталитет.
Нали ги гледам и тук – уж млади жени, съвременни, модерни, някои още неженени, а свекървите в тях вече се зъбят. Simple Smile

# 64
Гледат твърде много турски сериали. Grinning

# 65
Тези свекърви на работа не ходят ли? Щом има малко бебе,сигурно са в работоспособна възраст.
8часа на работа,един час път,два часа готвене и чистене.Кога имат време да се месят?
То остава само събота и неделя.

# 66
Питам за годините, защото аз съм бъдеща свекърва,мои приятелки вече са, но не се бъркат ,като ги поканят ходят , когато идват децата на гости посрещат и не се бъркат ,за да няма конфликти ,дори не си позволяват да разпитват. Свекървите ходят на работя и нямат време за планове за тормоз на снахите .Аз питам гладни ли са жадни и т.н., напомням да се обличат, за сега ме изтърпяват .

# 67
Избирайте си мъж, чиято майка е скарана със спорта, иначе лошо... Wink Joy
https://btvsport.bg/drugi/mma-50-godishna-nokautira-bivshata-na- … H_UJ5O0wO8d9v8szg
ММА: 50-годишна нокаутира бившата на сина си
В света на бойните изкуства явно всичко е възможно, включително битката на майка срещу бившата приятелка на сина й.

Видеото, което показва как 50-годишната жена нокаутира бившата на 19-годишния си син, се превърна в абсолютен хит в социалните мрежи.

Clout MMA организира двубой между Малгожата Жвиержинска и Нике Алокин в Полша. Малгожата нажежи страстите, записвайки видеоклипове със сина си Даниел, с които предизвика на ринга Алокин.

# 68
  • волно калдъръмче
ММА: 50-годишна нокаутира бившата на сина си
Това, че е бивша, си е сериозен мотив Satisfied Как така няма да иска детето на мама?

# 69
  • Варна

Това, че е бивша, си е сериозен мотив Satisfied Как така няма да иска детето на мама?

Ами да! А ако е обратно - как така ще посяга на детето на мама?!

Няма угодия значи Simple Smile

# 70
  • Варна
Какво да кажа... И поята се пробва навремето, ама не ѝ се получи. Търпение му е майката.

# 71
  • волно калдъръмче

Ами да! А ако е обратно - как така ще посяга на детето на мама?!

Няма угодия значи Simple Smile
Абе, мама си е мама.

# 72
И нейното си е НЕЙНО.( последното да се разбира Гооооляма точка!)😉

# 73
Здравейте! За пореден път пиша в групата с повод свекърва ми... От както сме семейство с мъжът ми тя не ме харесва, защото смята, че настройвам сина и срещу нея и съм змия. Кълнеше ме и обиждаше. През бременноста също имах проблеми с нея. Говореше ми се как детето като ходи при нея ще прави каквото тя реши...  Та роди се детето и се започна една надпревара с майка ми коя е по-добрата баба, коя го вижда по-често... В началото мълчах, мир да е все пак е баба, нооо немога повече и не знам как да подходя. Детето било нейно, при което мъжът ми каза, че детето е мое и тя се обърна към мен с въпроса: "Е детето не е ли мое?". Постоянно пуши около детето, когато идва да го вижда, не си мие ръцете след това, а и говорехме от раждането, че трябва. Преди да дойде звъни да пита със сопнат тон "Всички ли сте вкъщи?" демек майката на детето там ли е? Контакта, когато иска да види детето никога не е с мен, а с мъжа ми и винаги се казва "Идвам да видя детето" няма може ли, няма удобно ли е. Чашата преля вчера, когато звънна на мъжа ми и каза: "Кажи и да облича детето, че идвам да го взимам да ходим на на кафе!" Мъжът ми и каза, че не сме се разбирали предварително и нейните думи отново бяха срещу мен: "Ами или не ме е разбрала или се прави, тогава утре идвам и го взимам!" ... Много ми е болно, че се получават така нещата, опитвах се да си затварям очите, да мълча заради детенцето, но немога повече... Има още много ситуации, но мисля че и това е достатъчно... Не знам как да постъпя има ли майки в същата ситуация като моята?

Здравейте отново! В неделя беше поредната и надявам се последна среща с моята свекърва! Дойде да види детето, изплела му розово одеяло и му купила плюшен ромпър с еднорози, отново розов. Но това не е най-шокиращото. С влизането влезе в хола и взе детето на ръце докато той си играеше. Мъжът ми и направи забележка, при което тя каза ти ли ще ми кажеш какво да правя аз съм отгледала 3 деца. Мъжът ми и обясни, ме нейното време е минало и това дете е наше и че ние сме хората които ще казват какво да прави. И понеже синът ни има проблем с гръбначния стълб и рехабилитатор препоръча да се носи по-малко на ръце и повече в гнездото да ми правим гимнастика и да го занимаваме я помолихме да го остави за втори път. Тя не ни отрази и тръгна с детето по стаите. При което този път мъжа ми с по стриг тон и каза, че ако не спре няма да види внука си никога повече. След тези думи на вещицата нещо и стана и започна да крещи докато детето е в ръцете и. Остави го на дивана и започна със сцените. Почна да реве и да крещи като обезумяла до сина ми... Той започна да пищи и стана целия червен. Мъжът ми и каза да си тръгне на момента и повече да не се връща. Тя каза, че ние сме психично болни и да се лекуваме, блъсна вратата и излезе. Бях в шок 2 дни... Надявам се този път и мъжа ми да е видял за какво става на въпрос в действителност и да не ме кара да викам тази жена в нас да вижда детето ни....

# 74
🤔 "тази жена" му е майка. Хубаво сте я подредили, браво на вас. Дано все пак да му държи по-дълго на мъжа ти, че бързо им минава, когато става въпрос за родните им майки.

Общи условия

Активация на акаунт