Стани богат - тема 17

• 16 903
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
  • Враца
Въпросите за спорт за мен са ужасно трудни.
Ето, едвам открих инфо.
Лошото е, че за този въпрос, дори да си пазил Обади се на приятел, не може приятелят да намери в Гугъл от раз отговора.

*Женският отбор на Зимбабве по хокей на трева печели златото в последната минута. Заради бойкота единствен отбор участник е СССР. В последния момент Зимбабве приема поканата да участва и по-малко от седмица преди началото на Олимпиадата тръгва към Москва. След това печели златния медал.

Имало е много страни, които са бойкотирали и не са участвали.
България имала много добри постижения от тази олимпиада.
Аз мечето- талисман го помня. Дядо ми е ходил в СССР точно през 80та и го е купил за леля ми и майка ми като сувенир, а ние, внуците, родени от 1982ра нататък, си играехме с мечето като бяхме деца.

# 496
  • София
Абс. вярно - в първите 5-6-8 отговора, в анонсите изобщо не се разбира за Зимбабве.

"Туристката" не започна добре, но се засили и я приветствам. Прилична вечер/игра.
На празнуващите - весела именячка вечер! На всички - здраве. До утре.

Последна редакция: ср, 08 ное 2023, 18:56 от EmBrother

# 497
  • Русе
Еха,не се сеща за Туин Пийкс!

Не съм гледала нито един от тези сериали, представете си! Frowning1

# 498
Спокойна вечер на всички!
Наздраве за именниците!
Чичко Гугъл рече ,че днес празнуват и тези които имат по три именни дни!Ами щастливци,имат календар пълен с хубави поводи за празнуване.

# 499
  • Русе
И тази се занимава с туризъм? Да не знае за Букурещ…

Тц-тц-тц! Тя дори не е чувала за Тирана (даже и ударението не запомни!), както и синчето ѝ, което било силно по география! Италиански и арабски! Италиански да, но нерде Адриатика, нерде Арабия!

# 500
  • Sofia
Същият въпрос за фразата от Туин Пийкс го зададе и сега Орлин в “Последният печели”

# 501
  • Пловдив
Еха,не се сеща за Туин Пийкс!

Не съм гледала нито един от тези сериали, представете си! Frowning1

Туинн пийкс е стар сериал, но предвид възрастта на дамата се учудих, че не го знае.
Навремето като го даваха, по улиците нямаше хора. Всичко живо беше пред  тв. Спомням си, че книгата "Дневника на Лора Палмър" се купуваше като топъл хляб.

Букурещ го познах без отговори. Даже съм се качвала върху арката.
Стана ми странно, че

Най-трудните въпроси ми бяха за Дж. Робъртс и за вЪлната.

# 502
Същият въпрос за фразата от Туин Пийкс го зададе и сега Орлин в “Последният печели”
Забелязала съм ,че се случват сходни или еднакви въпроси в двете предавания и то горе долу  в близки по време предавания.

# 503
И на мен ми направи впечатление.
Включително въпросът за Австралия и птицата ему - май скоро беше и в Стани богат?

# 504
Жената, която игра днес, имаше много готини въпроси и не само защото ги познах почти всички Laughing. Реално, повечето бяха от любимите ми, които дори без да ги знаеш, може с логика, общи познания и интуиция, да се отговорят. Най-вече ме затрудни въпросът и за скъпата кожа, където предположих, че е рядко срещано животно и бях между ламата и ангорския заек.

Последните и три въпроса - за находището, Джулия Робъртс и хокеят на трева, едва ли много хора ги знаят като факт, но можеше да се познаят на принципът на елиминация. Особено спортният въпрос, за мен не беше труден като за 10 000лв. Просто волейбол е изключено, както и отбор(щафета) в плуването и леката атлетика. Хокеят на трева е популярен в британските колонии, а отделно има и силни африкански отбори там, ако не се бъркам (най-вече ЮАР). Като добавим и бойкотът, веднага се насочих на там. При този за Джулия Робъртс, всички освен МЛК отпадат чисто времево, така че можеше и повече да вземе жената, особено като добавим тъпо ползвания жокер за Туйн Пийкс.

Последна редакция: ср, 08 ное 2023, 23:53 от Titanbg

# 505
  • София
Честити 2000 лв. на жената, но нивото и беше много ниско, сори. Щеше да е прекалено да си тръгне с 5 хилки или в нейния случай с 10 000 даже.
Леле, как може да иска 50 на 50 за Туин Пийкс, а каза, че го е гледала, тц тц.
За най-скъпата вълна не знаех, голям късмет извади с телефонния жокер
За Малкия Париж - Букурещ да не го знае веднага (дори без да се отворят опциите) е вече скандално!
За Дарваза съм чел, тук късмет
За Лутър Кинг не го знаех. Ти да видиш. Много любопитен факт.
Жената нищо не знае ама - роди ме мамо с късмет.
Хех, хокея на трева много ясно! Леката атлетика беше сложен като подвеждащ въпрос и тя се хвана на въдичката.

# 506
За Мартин Лутър Кинг наскоро го четох. В бг-мама има тема Звездни компромати, където тремите често са посветени на дадена звезда, с любопитни биографични факти. Бащата на Джулия и Ерик Робъртс е актьор, преподавал е в театъра на децата на Мартин Лутър Кинг, нещо такова беше, и семейството за благодарност заплаща разходите за раждането.

# 507
  • Враца
За Мартин Лутър Кинг наскоро го четох. В бг-мама има тема Звездни компромати, където тремите често са посветени на дадена звезда, с любопитни биографични факти. Бащата на Джулия и Ерик Робъртс е актьор, преподавал е в театъра на децата на Мартин Лутър Кинг, нещо такова беше, и семейството за благодарност заплаща разходите за раждането.

Ерик Робъртс е брат й.

# 508
Прочети пак мнението. Wink

# 509
  • София
Ето ни пак. Добра среща край екрана (на телевизора и компютъра/телефона).

Общи условия

Активация на акаунт