Стани богат - тема 17

• 16 901
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Директно ме почнаха с неща, които не знам. Идея си нямам за този Оскар.

# 511
  • София
Хали Бери и не е чак толкова отдавна (спрямо живота ми...)

Ама, "първата тъмнокожа с Оскар за гл.роля", бе човек..., е..ати глупостта. Може би жокерът му е и личен медиум.

Последна редакция: чт, 09 ное 2023, 19:08 от EmBrother

# 512
# 513
  • София
А имаше и само 2 имена да зададе по телефона. Тотално неразбиране (неподготвеност) на играта. ПЪРВАТА, не изобщо чернокожа. То, затова жената го и попита за година, нещо повече...
Не го съжалявам, сори.

Марс

Последна редакция: чт, 09 ное 2023, 18:18 от EmBrother

# 514
Как така мис Марпъл е детектив??? Тя е шивачка или нещо подобно, това, че разследва убийства чисто лаишки, не я прави детектив.
Писнаха ми тъпите им въпроси с много отговори или с неточни такива.

# 515
  • София
А дамата не е и чувала за Троновете, мисли, че е игра

# 516
Въпросът за "Игра на тронове" ми се стовари като тухла на главата. Изобщо не съм очаквала, че може да се пита такова нещо за сума над 500 лева.

А дамата не е и чувала за Троновете, мисли, че е игра

Че те сега за всичко пускат и игри. Ще се учудя ако няма.

# 517
  • София
То, па, щото двете знаят

100 жокера за Троновете и никой не харесва Дракони???

# 518
И аз не знам, не съм гледала този сериал.

# 519
И книгата, и филмът нашумяха достатъчно, а и бяха добре експлоатирани от производителите, така че ми е много странно, че има някой, който да не е чувал за тях.
Но пък и Билалов поне сто пъти досега се похвали, че не е чел и гледал „Хари Потър“, макар че филмът би трябвало да го заинтересува, след като е актьор, да оставим настрани общата култура...
Явно в някои среди е модерно да се правиш на дръж ми шапката, т.е.  „Нито съм чел/а, нито съм гледал/а“, защото ми е под нивото.

# 520
Преди малко пуснах, понеже късно се прибрах, но от двата въпроса, които видях, си съставих отрицателно мнение за участничката.

# 521
  • Sofia
Еееее, чак пък да не са чували!
Хайде да не са гледали сериала, ама ако ползват социални мрежи, не може поне някоя реклама да не са видели.
Пък за феникса да не говорим

# 522
  • София
Еее, не е обезателно човек да е чел 6 книги на Мартин. Нито да е гледал "стоте серии" от "дузината" сезони - но това е общокултурна марка от света на сериали/книги/фентъзи общността.
(Трейлъри, статии, рецензии - и то поне за 5-6-7 години време)

ПС. Доста хора сме разсъждавали едновременно, извинявам се.

# 523
Аз и Хари Потър не съм чела и гледала, не е моето просто.

# 524
  • София
Аз и Хари Потър не съм чела и гледала, не е моето просто.

Огромни извинения, моля Ви. Просто експеримент:
но поне чували ли сте още 1-2 имена около Хари Потър (автор, че има филми, някой от актьорите)?

Общи условия

Активация на акаунт