КГБ = Клуб на Готините Баби - 217

• 40 094
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
  • Кубрат/ Пишурка
Добър ден от мен.
И при нас е слънчево, но доста духовито.
Айша, как пък на вас се случи!!! То ние сме си Маркототевци, но все пак! Ами да не ви е скучно! И дано болните бързо да оздравеят!
Клечице, мрачното време понякога действа депресивно. Кураж и се стегни, че те чакат ангажименти.
Аз за стотен път гледам Хавай 5 0, но поне е само разсейващо.

# 166
Още едно добър ден от мен!
Днес тук времето няма нищо общо с вчерашното, топло и слънчево. Ние сме на село. Прибирам цветята, поорязох сухите в градинката отвън. ММ оправя големия двор, иска да фрези, но не знам дали ще стигне времето.
Клечи, главата все така тъпо и гадно ме боли. Днес макар слънчево съм по сдухана от вчера, но това е винаги когато си дойда на село и особено като няма никой с нас. Оправям, говоря си с мама и тати, поплаквам и продължавам. Ще се оправя, няма как. Та и ти, стискай зъби и напред, все още сме нужни на децата си.
Айша, много неприятно това с болните и с количките. Количките ще се намерят, дано болните по бързо се оправят.
Янче, вчера даваха страшни неща към вашия край. Вярно вие сте по встрани, но все в нея посока мисля, че е. При теб имаше ли нещо такова, или по спокойно мина.
Фло, толкова сметана сложих и в подобна тава пекох. Стана разкошен и вече е изяден даже.
Момичета, влязох да си почина, нагледах ви и отивам, че ей сега ще мръкне. Дано успеем да отметнем плануваното.
Пожелавам ви усмихнат и ден и искам отново да ви благодаря, че ви имам. Страхотни хора, всички сте големи истински Човеци! ❤️
Голяма прегръдка за всяка една от вас! ❤️

# 167
Привет и от мен! Почивам в момента, след малко се набутвам в банята, правя се на красива и към 19ч. тръгвам към Радомир. Там има балотаж, както и в Земен. Трябва да мине много бързо всичко, защото на протокол с две имена няма какво толкова да му объркат. Ще се надявам да се прибера като Пепеляшка, преди полунощ. И мен ме боли главата, вчера обиколихме с ММ гробищата в дъжда, днес ми е много смазано, но трябва да се стегна.
Прегръщам всички!

# 168
  • София
Привет от мен!
   Айша,бързо оздравяване на болните! За количката нямам думи.Както казва сина ми -Германия не е това,което беше.Събраха работници от вън и това оказа много негативно влияние на прочутата немска точност и дисциплина.
   Тук от сутринта е слънчево и аз прострях две перални.След това се изви силен вятър и преди да успея да прибера прането го отнесе заедно с въжето.Събирах дрехи по двора,после ги прах втори път.Обичам да простирам на вън.Все още при нас има чист въздух и прането мирише свежо,

Скрит текст:
1414 г. – Открит е Констанцки събор на Римокатолическата църква, който слага край на Папската схизма.
1605 г. – Осуетен е опит за атентат срещу Камарата на лордовете и краля на Англия и Шотландия Джеймс I.
1757 г. – Седемгодишната война: Фридрих II побеждава обединените армии на Франция и Свещената римска империя.
1885 г. – Сръбско-българската война: Започва Битката при Сливница.
1895 г. – Джордж Селдън получава първия американски патент за автомобил.
1912 г. – Удроу Уилсън е избран за двадесет и осми президент на САЩ.
1913 г. – Великобритания анексира Кипър и заедно с Франция започва военни действия срещу Османската империя.
1914 г. – Първата световна война: Великобритания окупира Кипър.
1916 г. – Първата световна война: Германия и Австро-Унгария подписват акт за създаване на Регентско полско кралство.
1940 г. – Франклин Рузвелт е избран за трети мандат като президент на САЩ.
1945 г. – Колумбия е приета за член на ООН.
1967 г. – Открит е металургичният комбинат Кремиковци.
1968 г. – Ричард Никсън побеждава на президентските избори в САЩ.
1979 г. – Аятоллах Хомейни обявява САЩ за „великия сатана“.
1994 г. – Акио Морита оповестява оттеглянето си от ръководството на Sony.
2002 г. – Космическият апарат Галилео се сближава само на 160 километра с естествения спътник Амалтея и отклонението, оказано върху траекторията на апарата, е измерено с цел точно установяване на масата на спътника.
2006 г. – Бившия иракски диктатор Саддам Хюсеин е осъден на смърт чрез обесване за престъпления срещу човечеството.
2008 г. – Барак Обама става президент на САЩ.

# 169
  • София
Привет, момичета!
Мина и днешния ден. Интересно и уморително.
Тази седмица ми върви на фишове. Онзи ден, защото не бях включила светлините, а днес за неправилно паркиране. Няма къде да ходя, ще ги платя.
АЙША, гаджето каза, че понякога свалят част от багажа, при претоварване. Не допуска, че са оставени на пистата. В правото си сте да искате възстановяване, ако количката е повредена. Дано по-скоро болните да оздравеят.
Ходихме и да гласуваме. Бяха казали, че е избран районен кмет още на предишните избори, но се оказа, че не е, та днес гласувахме за кмет на София и за кмет на района ни. Да видим какво ще стане.
Още не съм си прибрала мушкатата. Тази година за пръв път това ми се случи - цъфнаха веднаж и това си беше. Полях ги веднъж с капки йод във водата, но нямаше никакъв резултат. А сакъзчето цъфтя много.
ЯЖКЕ, всички чепки, които ми даде се хванаха. Дано успея да ги запазя през зимата. Изнасям саксиите в едно помешение, не е студено и е осветено, но забравям да ги поливам и малко китки оцеляват. Тази зима ще се постарая да не ги забравям. Rage изчервих се до ушите.

# 170
Ходих в една приятелка - мушкатарка голяма, такива цветове е събрала , ума ми зайде. Да ми даде , ама не ми се занимава вече.

# 171
  • София
За мушкатата съм пас.
Яжке, от тученицата нищо не стана. Тогава, щом се прибрах веднага я набодох в сандъче, поливах редовно, но увяхна. Семенцата ги пазя за пролетта.
Благодаря за съчувствието. Количката е втора употреба, купена за 20 - 30Е. Та сега се молим да е счупена или загубена за да вземе Ани 200 Е компенсация. Вчера е попълнила рекламация, дала е моите данни, че няма бг. тел. номер. И Фло, кажи на гаджето, че немската пунктоалност е необятна - изпратиха ми снимка на лежащи на пистата колички. А около тях се движеха вагончета с багаж за други машини и автобусче. Самолета на Райън е над пистата вече на снимката. Другите потърпевши бяха от село, близо до Боряна. С малко бебе и тяхната количка скъпа, в нея сложено и столчето за кола. Останахме да чакаме заедно - много ми харесаха хората. Цигани, личи си, но много културни, умни, добре облечени. А бебето беше сладурче - дебеличко, тъмничко, опулено с големи очи. С бабата се смяхме, че мяза на мене.

# 172
  • София
БОРЯНЧИЦЕ, жалко, че не съм близо до твоята приятелка цветарка. Имам голям мерак за мушката, та щях да я моля за чепки.
АЙША, изумена съм от това, което пишеш. А дано да са ви повредили "каляската" и да ви я платят подобаващо.

# 173
Сега е късно за присаждане Фло, но на пролет ако сме живи и двете може да я помоля ,макар сега да отказах.
 То разкош на цветове. Пък едно подарено през май  има над 10 цвята , не четох но купчина.

# 174
  • Кубрат/ Пишурка
Касс, страшното е било в с. Лъвино до Исперих. Казаха, че имало и торнадо. Имаше видео. Аз торнадо не видях, но наистина имаше страхотна буря.Има съборени дървета и покриви без керемиди в селото. При нас пак беше силен дъжд с гръмотевици, но няма нищо съборено.

# 175
  • София
Добро утро!
Ениса, надявам се, че вече всичко е приключило и почиваш!
Фло, дано свърши серията с фишовете!
Касс, сутринта казаха, че имало силни магнитни бури. Даже показаха и северно сияние на София. Може затова да те боли глава, но все ще свършат бурите и ще ти мине.
Айше, да оздравяват твоите гости и да си дойдат при теб!
Много ми се искат мушкати, ама като съм далеч!
Аз съм уморена, малко съм спала тази нощ.

# 176
За добро или за зло, ние си останахме с предишния кмет. Няма  да коментирам.
Още повече, че съм грипозна и дори и да искам да  кажа нещо смислено, няма да ми се получи.
От вчера сутринта съм с хрема и гърлобол. Днес ме болят и мускулите и главата. Дали от това или от
необичайните магнитни заигравки, но съм като парцал. За това съм в режим "икономичен" и смятам привечер да започна да се лекувам с народни средства по лекарско предписание

Мериан, за мушкатите знам, че е добре да се захващат от резници, престояли 2-3 дни на сухо. Точно, колкото да пристигнат с пратка по Еконт, примерно. Но може и да се увият в мокра салфетка и пак да се пратят. Така че разстоянията не са пречка. Аз имам само 4-5 сорта. Не са атрактивни, но при желание - пращам.

# 177
Преди да си легна официално, да се обадя.

Айша, как са болните ти германци? Всички ли са при дядо бос или само Мрънличка и татко и, а здравите да са при вас?
Има ли вест за каляската, или ще се сдобивате с нова?

Тану, помогнаха ли народните средства за лечение Simple Smile?

Кассс, Ениса как ви е главоболието днес ?

Другите - как изкарахте днешния късноесенен, но слънчев и топъл, направо прекрасен ( поне у наше село ) ден?

Аз се похвалвам - бива.
Възвърнах образ и картина Simple Smile. Издадох децата, реабилитирах се на Кучо с дълги разходки в хубавото време, че го бях неглижирала два дни. Даже вечерта и на козметечка бях, та сега съм полукрасива, а утре като отида да ме боядисат, че в главата на нищо не приличам, ще стана вече истинска красавица Simple Smile.
Дето вика адашката - ,,брях, чИ красота", ти да видиш Simple Smile.

Почвам да мисля положително и тържествено обещавам, че поне до Коледа ще гледам да не попадам в ,,черни дупки"".
ОММММ!
Всичко ми е наред!

А сега - лека и мека!
И до новия ден,  останете със здраве!

# 178
Доволна от днес, вихрих се ,вървя ми. За утре не знам, но се надявам на същото.

# 179
Доволна от днес. За утре не знам, но се надявам на същото.
Дай, Боже!
Така да е!

Общи условия

Активация на акаунт