Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са някои от основните събития във фигурното пързаляне?
Какви са впечатленията от изпълненията на жените във фигурното пързаляне?
Какви са впечатленията от изпълненията на мъжете във фигурното пързаляне?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са някои от основните събития във фигурното пързаляне?
Фигурното пързаляне през този сезон включва няколко интересни момента. Някои от ключовите събития включват участието на различни състезатели в състезания като Skate Canada, където се появиха нови лица и програми. Също така, има спомен за различни дуети и техните изпълнения, както и коментари за техническите аспекти на изпълненията.
-
Какви са впечатленията от изпълненията на жените във фигурното пързаляне?
Изпълненията на жените във фигурното пързаляне включват различни елементи, като характеристики на програмата, грешки и успешни елементи. Някои състезателки получиха високи оценки за представянето си, докато други се сблъскаха с трудности. Всички тези фактори допринасят за общото впечатление от състезанието.
-
Какви са впечатленията от изпълненията на мъжете във фигурното пързаляне?
Изпълненията на мъжете във фигурното пързаляне включват различни аспекти, като качество на скоковете, хореография и технически детайли. Някои състезатели се представиха добре, докато други се сблъскаха с предизвикателства. Важно е да запомните, че изпълненията на мъжете също са важен елемент от цялостното впечатление от състезанията.
-
Какви са впечатленията от изпълненията на състезателните двойки по фигурно пързаляне?
-
Кои бяха някои от най-интересните моменти от състезанието Grand Prix в Анже?
. Аз понеже гледам докато спортувам от една страна а от друга и като гледам предимно нови лица/спортисти гледам да не "поемам" излишна информация преди да ги видя какво ще покажат та само внимание на имената им обръщам по надписите на екрана преди да заемат начална поза. При това голямо. Та Милана започна и чудесно вървеше кратката ѝ а аз от един момент нататък започнах да
, че звучащата музика нещо подозрително ми звучи много познато. Та като свърши Лебедева програмата си , върнах картината да видя надписа за музика и вярно -

и ей на сега вече....
, толкоз съм "вдигнала ръце" към момента. Та почнаха комшиите своето кратко изпълнение и още в първите 2 минути се ориентирах че по време на изпълненията няма коментар и с това се изчерпваше единственото нормално нещо в транслацията. Оказа се че се снима с една камера, сложена зад и над съдийския панел по централната ос на леденото поле, който сам по себе си също на платформа над пързалката един вид. И да оставин тоз сам по себе си пародиен факт но камерата делегирана на някой, който за 2 минути изпълнение, преди да му прекъсна аз катрината, ми показа на два пъти тела без глави и крака, едни тела за да не кажа по-точно дупета.

, направи си PB и се оказа и със заветното Q.

. Ама Diavolo нямаш си представа колко ми подобри сега настроението, съвсем сериозно. Аз вчера не съм "отваряла" нищо във фигурното като инфо и сие. И сега като те прочетох за мъжете ........ Аз като картина от тях съм стигнала до кратката на Sihyeong lee. Т.е. не съм стигнала даже още до кратките "лъвове" 
за твоите големи любимци.
. "Виновни" са "домашните ми любимци" които спорадично проявяват интерес към "моя" спорт и ей на сега "се включиха" неочаквано на няколко пъти и с методиката ми на гледане.....
Ето защо го видях в последната група на волната , което за мен беше голяма изненада и първо реших , че предвид начина ми на гледане нещо не съм разбрала добре коя група е на тв-екрана.
добре че знам какво се получи финално с Фа на този старат иначе....