Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 94

• 22 075
  • 766
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте момичета 🤗 Включвам се и аз с един кюртаж в 7г.с. през месец юни. Започнахме след 3тия месец опитите, но вчера ми дойде.. толкова се депресирах… но продължаваме напред 🍀
Пожелавам успех на всички! 🍀

Здравей, Sophiaaaa и момичета! Аз съм в същата ситуация, кюртаж след задържан аборт съвсем в началото на юли, АГто даде зелена светлина да започнем с опитите. Първият път се получи доста лесно за месец-два, дори не бяхме супер сериозни, явно толкова се бях настроила, че ще бъде лесно, че миналия петък, когато дойде цикълът, бях страшно унила. Убедена бях, че имам симптоми дори... Sad

Вярвам, че всичко се случва с причина и бебчетата ни е трябвало да бъдат летни дечица. Стискам палци на всички ни! ❤️

# 121
На някой образувал ли се е полип от аборта?
Днес бях на преглед веднага след приключването на първия цикъл след спонтанния ми аборт миналия месец. Докторката видя малък полип и според нея е възможно да е заради аборта. Имало някаква вероятност да изчезне сам, но по-скоро не. Направо ми се доплака…

# 122
На някой образувал ли се е полип от аборта?
Днес бях на преглед веднага след приключването на първия цикъл след спонтанния ми аборт миналия месец. Докторката видя малък полип и според нея е възможно да е заради аборта. Имало някаква вероятност да изчезне сам, но по-скоро не. Направо ми се доплака…

На мен не, но все пак не се отчайвай. Не съм много запозната с полипите, но изписа ли ти хапчета или нещо, за да се махне? Успокоявай се, че имаш още 2 месеца до започването на новите опити и дотогава всичко ще е наред 🍀 поне аз започнах веднага след 3тия месец.
Успееех 🍀

# 123
Благодаря ти!
Не, нищо не ми изписа. Останах с впечатление, че или ще се махне сам с цикъла или ще трябва хистероскопия за махане.
Каза ми веднага да почваме опити, 1 цикъл бил достатъчно време.

# 124
Ти имаше ли кюретаж или се изчисти с цикъла? Дано се махне с цикъла..

# 125
  • Замък сред облаците
Полип с цикъл не се маха.

# 126
Ти имаше ли кюретаж или се изчисти с цикъла? Дано се махне с цикъла..
Не съм имала кюретаж.

Ако е “остатък” от лигавицата от бременността защо да не се махне с цикъл?  Лекарката каза, че се случвало.

# 127
  • Замък сред облаците
Тогава не е полип. Аз разбрах че за полип иде реч.

# 128
  • На изток от Ада
Аз да питам за пролактин. Около 12 дни без секс само е ок? Дойде ми МЦ със закъснение сега пък ММ го няма и най рано в събота за пускане

# 129
Здравейте! Някой има ли опит с уреаплазма😀 Излезна ми в излседването и сега съм на антибиотик 14 дена. На ММ му пуснаха само спермограма и излезна доста зле, дали и той ако има уреаплазма може от това да е занижена стойността на спермограмата? И тази гад чисти ли се лесно или ще ни мъчи дълго време?

# 130
  • На изток от Ада
Здравейте! Някой има ли опит с уреаплазма😀 Излезна ми в излседването и сега съм на антибиотик 14 дена. На ММ му пуснаха само спермограма и излезна доста зле, дали и той ако има уреаплазма може от това да е занижена стойността на спермограмата? И тази гад чисти ли се лесно или ще ни мъчи дълго време?
задължително трябва и мъжа ти да се лекува. Спермограмата може да е от там лоша . Ми някога лесно се маха...

# 131
  • Замък сред облаците
Аз да питам за пролактин. Около 12 дни без секс само е ок? Дойде ми МЦ със закъснение сега пък ММ го няма и най рано в събота за пускане

Да, минимум 48 часа без секс, повече също е ок. Без кафе, чай, караници, поне 8 часов сън и така. Сутрин преди 10ч на гладно.

# 132
  • На изток от Ада
Сам, колко време без кафе ?

# 133
  • Замък сред облаците
Е, сутринта няма да пиеш кафе, чай и подобни. Само вода може.

# 134
  • На изток от Ада
Да де . Викам да не е повече време, ден примерно. Аз гладна и жадна ходя по принцип

Общи условия

Активация на акаунт