Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 94

• 22 083
  • 766
  •   1
Отговори
# 135
Наси, вода пий задължително. Аз имам навик също жадна да ходя да не да "разводня" пробата, но миналата седмица се наложи три пъти да ме бодат, докато успеят да ми пуснат кръв, защото съм била дехидратирана. За втори път ми се случва това - първият път беше в болницата след втория аборт, когато 24 часа не бях приемала нищо, което не е по система. Така че си спести мъките и пий вода преди това.

# 136
  • На изток от Ада
Файона,  мерси..

Ох , че продължава да ми прицапва кафяво. Дотегна ми.... Тази в Надежда грам внимание не обърна. Станулов вика трябва ти преглед... Можеше да му назначи хормони да пусна.... Сега Матев ли ще мне оправя ?

# 137
При мен се махна от първия път, но аз бях на два антибиотика.
Мъжът ми беше само на един, защото нямаше оплаквания, но и той е задължително да се лекува, иначе само ще си я препредавате и оправяне няма.
И задължително контрола и за двамата поне 15 дена след края на лечението.

Здравейте! Някой има ли опит с уреаплазма😀 Излезна ми в излседването и сега съм на антибиотик 14 дена. На ММ му пуснаха само спермограма и излезна доста зле, дали и той ако има уреаплазма може от това да е занижена стойността на спермограмата? И тази гад чисти ли се лесно или ще ни мъчи дълго време?
задължително трябва и мъжа ти да се лекува. Спермограмата може да е от там лоша . Ми някога лесно се маха...

# 138
И аз съм лекувала уреаплазма с Доксициклин 12 дни 2xден. Това беше лятото.Мъжът ми пи 18 дни Доксициклин. Не мисля, че уреаплазмата влияе на спермограмата, особено ако само е носител, без ясно изявена инфекция.
На моя мъж спермограмата след като махна бактерията беше много по-зле от преди това. С което не твърдя, че има връзка м/у двете, а по-скоро, че няма.

# 139
  • Замък сред облаците
Уреаплазмата уврежда СГ. Като е носител може да е и безсимптомна. Неслучайно хламидиите и плазмите са “тихите убийци” на фертилитета.

# 140
Много благодаря на всички за отговорите. Започваме да трепем гадината. Но на ММ никой не му е изписал нищо, попитах АГто а за него нещо, той каза няма изследване с положителен тест, че да му изпиша антибиотик. Чудя се дали да не пие същия като моя в същата доза или да чакаме преглед при андролог и да се консултираме с него, вие как мислите?

# 141
  • Замък сред облаците
Пуснете му изследване с антибиограма.

# 142
Пуснете му изследване с антибиограма.
Извинявам се за глупавия въпрос ама изобщо не ми е ясно това с мъжката част. 😀 Урина ли трябва да пусне, ако е така още утре го пращам до лабораторията за да не се налага да чакаме преглед при специалист, че чак тогава той да му пуска..

# 143
  • Замък сред облаците
Урина и еякулат. Две контейнерчета от аптеката, да ги напълни вкъщи и да ги даде за анализ. Еякулата след 3 дни въздържание, урината първа сутрешна.

# 144
  • На изток от Ада
Еякулат . Има за микробиология.

# 145
Дами, кога е подходящо да се посети мамолог след късен аборт и кюретаж съм. Минаха 3 седмици и съответно още не съм имала първи цикъл.

# 146
  • На изток от Ада
По принцип цикъл идва до 50 дни след аборт

# 147
Мерси, но аз питам кога според вас е подходящо да се посети мамолог? След първия цикъл или и преди това може?

# 148
Аз лично мамолог не съм посещавала след абортите ми, но бяха в доста ранни седмици, та не знам дали има изискване да се ходи на такъв след късен аборт. Принципно знам, че е хубаво да се ходи в началото на МЦ, така че ще е по-добре да си го изчакаш.

# 149
  • Замък сред облаците
Аз съм посещавала няколко седмици след аборт, не беше проблем, но моят беше в 3 месец.

Общи условия

Активация на акаунт