Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 94

• 22 087
  • 766
  •   1
Отговори
# 150
  • На изток от Ада
Не знам за мамолог. Не съм ходила. Но те са ми в малка седмица аборттите 8 -11 г с

# 151
Дами, кога е подходящо да се посети мамолог след късен аборт и кюретаж съм. Минаха 3 седмици и съответно още не съм имала първи цикъл.

Аз ходих след първи цикъл. Казаха ми, че се забелязват все още изменения от бременността в следствие на хормоните. Та, бих предположила, че след като се поизчистят тези хормони и изменения би била по-ясна картинката. Но не претендирам за компетентност, разбира се Simple Smile

# 152
По препоръка на аг на мамолог отидох 17 месеца след успешна бременност, като първите две загуби бяха в преходните две години. Т.е. Ходих 2019 пролетта и чак сега октомври 2023. Да, отнема време да се изчистят хормоните и при всеки е различно като време, но не мисля че става след месец два. Единствено ако има някакво съмнение/образование/симптоматика тогава ситуацията е различна според мен и се отива веднага. Моя близка след неуспешно инвитро се наложи да си оперира гърдата, като страничен ефект от терапията.

# 153
Момичета, при вас след колко време след аборта забременяхте отново? От кой опит след аборта? 😊

# 154
Аз втория път забременях на третия месец след аборта ми, на първия ни месец опити, за съжаление се оказа извънматочна, та и тя завърши с аборт.

Сега ни е първият месец опити след втората бременност, като направихме три месеца почивка този път, та се надявам да имаме отново бърз резултат, но този път до щастлив край.

# 155
  • На изток от Ада
Файона, не е ли добре да ходиш на фоликулометрия? Уж О се редува от ляво и от дясно. Но чета че може и да не се редува

# 156
На мен АГ-то ми каза, че няма значение от кой Я ще е О, реално останалата ми тръба трябва да може и от двете страни да я поеме. Иначе съм подготвена, че може да стане два пъти поне по-бавно, допълнително тук много често чета, че яйчникът, който си няма тръба, започва по-често да работи, докато другия си мързелува.. Та и аз не знам какво да очаквам. За момента се опитвам да мисля позитивно.. с първата бременност ни отне 2 години, втората - месец, та съм подготвена психически и за двете.

# 157
  • На изток от Ада
Да. Само казвам. Правете опити пък може да стане....

# 158
Оооох… поне имаш вече двечки.. не се отчайвай, ще стане. Аз мечтая дори и за една бременност до финал..
Стискам ти палци ♥

# 159
  • На изток от Ада
Оооох… поне имаш вече двечки.. не се отчайвай, ще стане. Аз мечтая дори и за една бременност до финал..
Стискам ти палци ♥
няма дете.

# 160
София, май аз не го написах ясно, но и двете ми бременности са приключили с аборт. Просто продължавам да си ги наричам бременности, въпреки, че са неуспешни.. иначе ако трябва да броя до успешна, още си чакам, а годините са вече три (реално с 2 години и половина опити, заради двете прекъсвания).

# 161
  • На изток от Ада
Ми и аз ги наричат бременности при мен са доста аборта. Не са 1 или 2 , 3...

# 162
Мале извинявай.. аз разбрах грешно.. сега схванах.. ПОЖЕЛАВАМ ТИ от все сърце следващата бременност да е до финал.
И аз съм с две бременности неуспешни. Едната в 6г.с. като се изчистих с цикъла, а втората в 7г.с. чрез кюретаж..
Стискам ти палци!!!

# 163
  • Замък сред облаците
След първия ми неуспех забременях след 11 месеца, но реално опити имахме в последните 5-6 месеца от тези 11. Първо възстановявах витаминни дефицити, после правихме пауза покрай двете дози ковид ваксини.

# 164
  • На изток от Ада
Да питам, кървене след секс, от какво може да е ? Полип? Друго?
Нямах полип при Станулов август края. Обаче септември, октомври и сега имам кървене след секс,не всеки път но да кажем общо 5 6 пъти ...

Общи условия

Активация на акаунт