Седмокласници 2023/2024 - тема 3

• 37 443
  • 768
  •   1
Отговори
# 525
  • у дома
То ина и толкова спокойни,че даже и не знаят,че след 7ми клас се кандидатства,а  си мислят,че ако детето учи в училище до 12 кл няма проблем да си продължи в същито училище.

# 526
Колко са спокойни някои родители зависи и от фактори къде живеят, какви интереси имат и как се справя детето им.
В място, където има малко училища и няма особена конкуренция, защо да се тревожат?
Родители на дете, което самостоятелно се справя в училище и пак не са в мелачката на София - защо да се тревожат?
В училище, където е организирана допълнителна подготовка, защото населеното място е бедно или учениците не са от семейства, които планират ЕГ/ МГ за детето си - защо да се тревожат?
Тревожат се тези, чиито деца имат амбиции за конкретно топ училище и гонят максимални резултати, защото има и конкуренция или такива като мен, които искат прилично училище, но възможностите на мястото и детето са ограничени.
Моето вчера беше на пробен по БЕЛ, излезе доволна. И преразказът й не е лош, похвали се, че успяла три път ида прочете текста за времето, което са им дали. В първи модул, естествено, има грешки, не успях всичко да проверя , но се надявам да дръпне заради преразказа до 50 точки поне.

# 527
Аз съм от спокойните, въпреки че ще се борим за топ училищата. Не минавам за пръв път през това и мисля донякъде това е причината. Детето отбеляза доста прилични резултати на междучасието, нищо не следя - особено по БЕЛ, където бих могла самата аз да се справя с четенето с разбиране и с поправката на правописните грешки. Останалото мисля, че той ще трябва да обяснява на мен Simple Smile

# 528
Някой може ли да ми каже /може и на лични/ каква е статистиката на Междучасие по математика?

# 529
От миналата седмица, не знам дали е окончателната

# 530
Вероятно не е окончателна статистиката. Аз не съм получила резултат по математика. На 12.11 се яви. Ще звънна в понеделник да ги питам, реално още е в срока за проверка. А имаше изпит и на 19.11.
Още не съм се притеснила особено, но познавайки се, ще ми е най-напрегнато, докато чакаме класирането. Детето се старае, знаем къде трябва да работи, като според допълнителните учители няма големи пропуски. Сама се е оправяла от 5 клас нагоре, като изключим да пита за някоя задача по математика. По принцип може и повече, в момента не се е напрегнала и освен да си напише домашните, нищо допълнително не пипа. Ходи на спорт почти всеки ден. Мисля, че след март трябва да се даде зор. Дано баш юни да няма някоя пубертетска емоция - гадже, разбито сърце, скарване с приятелки или подобно.

# 531
  • София
Добро снежно утро!
Навън е прекрасно! Моля ви, не се джавкайте! Аз, докато крещя по абитуриентката, свдми клас ще мине нез да го усетя. А мислех, че ще е обратно.
Дъщеря ми ходи в Бултест стандарт. Другата седмица ще има пробен изпит. Преди гк правеха и за външни деца. Сега не знам, но можете да попитате. Това за тези, които питаха за външни пробни изпити.

# 532
Благодаря! Моето дете миналата седмица прави пробен и днес са и го върнали, явно писмо със статистика няма да получа, а исках да знам къде е като класиране, защото много деца се явяват. Но от това, което видях сме повече от доволни.

Последна редакция: нд, 26 ное 2023, 14:06 от Г-жа Рамацоти

# 533
Вече няколко пъти се включат надявам се да ме приемете в групата големи драми са в седми клас и притеснение по НВО. И да попитам някой от вашите дечица има ли да учи цялото стихотворение На прощаване на изуст!

# 534
При моя син първо им казаха да го учат цялото наизуст, но после това отпадна.

# 535
  • при моите любими
Статистиката със сигурност не е пълна на междучасие. На моя син не са излезли резултатите. Той днес е на школа, може и на място да му го дадат. Ще пиша пак довечера.

# 536
Вече няколко пъти се включат надявам се да ме приемете в групата големи драми са в седми клас и притеснение по НВО. И да попитам някой от вашите дечица има ли да учи цялото стихотворение На прощаване на изуст!
В най-доброто основно училище в Русе е дадено цялото, в друго добро училище - половината, в нашето уж от добрите - изобщо не се дават стихотворенията наизуст, съответно моето отказва да ги учи.
Не се борим за елитно ЕГ или МГ, детето иска в най-добрата професионална гимназия, но не съм оптимист. И съм на тръни, че с тройките дето се очертават ще е голям зор да събере 250-300 точки, че да не увисне в нискобалова мъжка ПГ.

# 537
И получената от мен статистика от Междучасие по математика е почти същата като на second. При мен имейлът е от 21ви. По БЕЛ още нищо не съм получила като официални резултати от пробния. Добре, че му върнаха работата на самия курс  Аз, както казах, ще го запиша моя син и на пробните в Регалия в началото на февруари, защото ни е близо, а и той се "продаде" за една почерпка със суфле Laughing Така, че прави пробния, почерпвам го и отива на Физика в неделя.

# 538
По БЕЛ имам тази, моите мейли са от 20 ноември

# 539
Здравейте!
Днес в СМГ имаше пробен изпит  по математика!
Някой от явилите се би ли изказал мнение относно задачите ?
Предварително благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт