Седмокласници 2023/2024 - тема 3

• 37 518
  • 768
  •   1
Отговори
# 360
И аз чакам пробен от 12.11.
За избираемите отговори на нво по мат мисля същото - не беше нужно абсолютно всички въпроси да са тестови в модул 1. Уви, не зависи от нас. Да видим юни дали това ще доведе до ръст на средната оценка, което май беше целта.

# 361
  • София
Всички ли получихте резултати по МАТ от Междучасие? Нашият пробен беше на 12.11 и още нямам нищо.
Ние все още нямаме резултат по БЕЛ, а се яви на 01.11. По МАТ също, но беше на изпит в неделя, така че там е нормално да няма още.

# 362
Всички ли получихте резултати по МАТ от Междучасие? Нашият пробен беше на 12.11 и още нямам нищо.
Ние все още нямаме резултат по БЕЛ, а се яви на 01.11. По МАТ също, но беше на изпит в неделя, така че там е нормално да няма още.

За изпита от 01.11. трябва вече да сте получили мейл. При мен беше отишъл в Promotions таб-а (аз съм в gmail).  Проверете там и в спама, защото явно ги филтрират пощите. За този от 12.11., срокът който самите Междучасие дават е 15 дни от датата на изпита, т.е. рано е още.

# 363
  • Варна
Миналата седмица наборът ме посрещна на вратата с декорация за участие в олимпиада по Мат. Open Mouth
Имал желание и на тази по физика да ходи. Flushed
Притесних се че се разболял нещо. 😁Иначе с мъка сяда да се упражнява по математика, но седне ли е като машинка. Дано се задържи този ентусиазъм. По Бел пак с мъка се правят домашните, но пък учителката го похвали снощи.
За пробни изпити все си мисля, че е рано. Ще го запиша февруари месец.

# 364
Въпрос за Варна.
Кои школи предлагат пробни изпити за външни ученици?
Кога започват записванията.
Наборката не ходи на уроци, но държа да отиде на пробни матури през март-април.

# 365
  • София
За "Междучасие" - говорих с тях, изтеглили сме "късата клечка" - учителката, към която е разпределена работата на сина ми, не е върнала още проверени работи. Обещаха ми до края на седмицата, но това наистина е ужасно протакане.

# 366
Здравейте,

И ние сме със седмокласник, който обаче грам не се трогва от успеха си и това, че ще кандидатства.
За сега сме го записали на БЕЛ и Математука при учители, не е ходил на пробни изпити. Тази неделя ще бъде в СМГ, защото така или иначе съм записала и брат му ( 3 клас) на пробен. Иначе и аз чух, че СМГ били по-трудни от НВО, та ще видим резултата.
При нас тази година се сетиха да държат много на предмети, които няма да са балообразуващи и това до някъде ме напряга, защото първо е до 17:30 всеки ден на училище, второ им дават домашни за вкъщи след това и за капак допълнителни неща за предмети като музика.

# 367
  • София
Аз вчера получих резултата от пробният изпит по математика в Междучасие - за мен пълна трагедия, за сина ми - не било зле. Изобщо не се трогва, а не е да не знае или да не разбира материала, просто не бил в кондиция. Дали не си сипах!

Последна редакция: вт, 21 ное 2023, 14:19 от tsvety_gd

# 368
  • Варна
Въпрос за Варна.
Кои школи предлагат пробни изпити за външни ученици?
Кога започват записванията.
Наборката не ходи на уроци, но държа да отиде на пробни матури през март-април.
Аз само за Вектор знам. Моята също се подготвя сама и аз мисля да я пратя на пробни на пролет.
Предполагам, че онлайн може и в софийските, но е друго да е на живо.
Нашите бяха онлайн вчера, заради извънредното положение във Варна. Размина се контролно по математика и изпитване на изуст на На прощаване. Нашата я кара лежерно, мисли вече за Коледа.
Успях да се вредя за билети за "Под игото" поне на театър да си го припомни.

# 369
  • София
Е, те ако са по-трудни тези пробни, защо да ги плашим децата? И то отсега Thinking

# 370
  • София
Е, те ако са по-трудни тези пробни, защо да ги плашим децата? И то отсега Thinking

За да се стегнат и да положат повече усилия.  Grinning 

Според мен сега е по-добре да са на по-трудни пробни, а през пролетта на по-лесни за самочувствие.  Wink

# 371
Зависи от детето. Моето от неприятен резултат се демотивира. Ако получи висока оценка, след това започва да учи с желание по съответния предмет.

# 372
  • В Страната на чудесата
Има ли тук деца, желаещи да продължат в някое от училищата с математическа насоченост? За тях, според мен, е доста полезен споделеният пробен изпит на Междучасие (за който едно голямо "благодаря").
Знам, че има хора, които следят статистиките и знаят - колко бяха максималните резултати по математика тази година за София и страната? На тяхна база спокойно можем да си направим прогнозите и за юни месец догодина.

# 373
  • София
По мат в София тази година имаше 142 деца със 100т. Тук са всички статистики по области https://dideva.alle.bg/%D1%82%D0%BE%D0%B7%D0%B8-%D1%81%D1%82%D1% … BD%D0%B5-%D0%BDz/

# 374
Зависи от детето. Моето от неприятен резултат се демотивира. Ако получи висока оценка, след това започва да учи с желание по съответния предмет.
И ние сме така.
При лоша оценка се демотивира.

Общи условия

Активация на акаунт