АС и други романтични К-драми - тема 5

• 21 029
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
  • Русе
Рори, и на мен доста части ми бяха със звездички. Добре, че 2в1 сложи линк на руски, та сега ми стои като резерва и ми върши работа.

# 136
От време на време докато гледам се замислям за това че основните коментари в бг темата бяха на нехаресване на серияла и актьорите. И се питам какво не ми е наред, че аз го харесвам. За мен недостатък е мудното развитие на действието т.е. можеха да се съберат в 16 епизода например. И прекалено близките кадри при операция също не ми харесват. Това е. Всичко друго си ми е таман. Историята, героите, актьорите. Дже що се отнася до изражения на лицето и тялото за мен се справя много добре. Единствено ми се струва, че говори монотонно и не усещам емоциите на героя му в интонацията на репликите му. И ако Минка си я харесвам отдавна и още не съм й намерила кусур, то Хонито го харесвам все повече. В първите серии нито визуално, нито като игра ми направи впечатление, но откакто Минка му върза опашката и му направи бретон го намирам за много красив мъж и много изразителен в играта си актьор. Та така. В този сериал Хонито ми е откритието. Но някак ми направиха впечатление и принца - просяк и брата бунтар.

# 137
  • Русе
Аз също смятам, че действието можеше да е по-сбито, да се покаже есенцията в по-малко епизоди. За мен Минка е най-добра , но в същност ролята й не позволява обширно показване на таланта й. Свикнах и с Хонито ( Simple Smile ) , и той е добър. Дже ме докосна единствено в сцената, където чакаше прошка от баща си.
Сериалът не е лош, не разбирам какво толкова има за критикуване.

# 138
  • Варненска клюкарка
Марги, сигурно не съм се изразила добре, исках да кажа не че съм гледала неща зад кадър, а че сигурно голям смях е падало зад кадър с опнатите на крехките рамене на девойката момци. Тя такава мъничка , пък те са си високи мъже 14-ти май беше към 188 и така проснати аха да им се провлачат краката по земята Joy Всъщност знаем ли колко е висока тази девойка? В една сцена като ученичка, с черна коса на черта и униформа все едно гледах момиченце 4ти клас.
Това което съм гледала зад кадър е от Шортс и е кратко.

Посмях се хубаво на 15та серия Joy  Май прекопаха градинката, ама докато се случи....Joy Изгледах последна серия с усмивка през цялото време, много сладки ГГ, особено сватбатата. Пакито с обърната назад косда за момент ми заприлича на момчето от Наследниците, а и как не, минали са само 3 години от тогава, но тук е по-красив.Много сладко гушка главнат, ама с нейните размери кой не я гушка добре. Да си призная и доста плява  превъртях.

На стоп кадрри няма как да се види целия разговор, ама между баща и бъдещ зет, зетко вече две не вижда, иска девойката, таткото пък не може да понесе някой да обича момичето му колкото него, зетко каза това за нощите и като се усети сам си би един шамар Joy

Така е Марги, свикнах майките да ги гледам да тикат щерките си при елитни момци без излишно да се правят на ощипани. И бабата на главната в Кингленд  ступа набързо героя на Джуно че бил спал до внучка и, той започна да се извинява, че само били спали, нищо друго нямало, а тя му обяснява че точно за същото го налага сега - задето само бил спал, навремето какви мъже имало ехеее и зарея замечтан поглед нанякъде....Joy Впрочем изгледа ли го?

Посмях се тази сутрин и на Оска по Лейдито
"Кой, аз да ставам актьор ли?!? Абсурд, това даже феновете няма да го гледат!" Joy

# 139
Лейдито щяло да става Стори и щяло да излъчва сериали от всите континенти. Само Австралия не беше спомената в този списък. Та най-вероятно сега гледат да изчистят започнатото за да си направят схемите за "новата" ТВ. Предполагам,че затова въртят вече давани сериали от тези които ни интересуват и държат подготвените за излъчване премиерни за след това.

# 140
  • пак на Рив Гош
Всъщност знаем ли колко е висока тази девойка? В една сцена като ученичка, с черна коса на черта и униформа все едно гледах момиченце 4ти клас.
Висока е 1.58м. Младежите имат почти 30 см отгоре - Пакито е 1.84м, а Джи Су - 1.86м

Между другото, Джи Су е донякъде "виновен" за манията ми по корейските сериали Grinning.
Преди 4 години щерката ме навиваше да изгледаме заедно един сериал с него, колко бил забавен, а Главният пък колко бил хубав... Тя по онова време гледаше и китайския вариант на БОФ, на който хвърлях по едно око между другото. Та отнемай къде се съгласих и изгледахме заедно My First First Love с Джи Су в главната роля (сладка ученическо-студентска история). После подхванахме (пак заедно) "Хуаранг" и водихме дълги спорове кой е по-хубав и има по-кофти съдба, Кралят или Кучето-Птица... и така поех по пътя на драмите и вече няма отърване Joy

# 141
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Тия пък! doh Все едно не могат да дават каквото им скимне и без да си сменят името. Някоя клявка се е опитала да си заслужи заплатата, измъдряйки "нова" концепция. Или още по-прозаичното, привидно преструктуриране с едничката цел да се разчистят някои кадри и да се отворят места за други.

Белл, повторение ли дават сутрин на ТГ?

# 142
  • Русе
Рори, благодаря за новината! А Корея имаше ли я в списъка?
Приключих с "Др.Джин" тази вечер, но въпросите си ми останаха: Защо животите от миналото и бъдещето да са зависими? Как стана така , че Доктора изчезва още в 1 еп., за да се появи в последния? Нещо ми куца в историята и не ми звучи убедително. Приемам, че според "фантастичния елемент" е възможно преминаване във времената, но нещо ми липсва.
Като изключа тези малки забележки , съм доволна от играта на Дже ( особено финалните сцени с баща му и до края беше убедителен), Минка , Хонито, а също така ми хареса и брат й.
Както казва Рори, един път го гледах, за 2-и...много дълго ще мисля. Simple Smile

# 143
.................. В този сериал Хонито ми е откритието. Но някак ми направиха впечатление и принца - просяк и брата бунтар.
Брата - бунтар (Jin Yi-Han) е Тал Тал от Императрица Ки. Той участва повече в многосерийни сериали.
А принцът е поредният доста популярен актьор И Бом Су. Той е големият брат на Дже в Triangle. Аз го открих в Giant. Още един много добър сериал с повече епизоди. Детската версия на героя се изпълнява от Йо Джин Гу, а Звездолин играе младежките години на друг от героите.

Giant и На изток от рая с Хонито са много сходни като усещане, въпреки, че историите са различни. И в двата сериала действието се развива в периода от началото на 60-70-те години на миналия век и проследява героите в следващите трийсетина години, индустриализацията на страната и зараждането на демократичните промени в ЮК.
И двете драми печелят много награди, а Хони и Бом Су печелят тази за най-добър актьор.

# 144
Уинона, конкретно ЮК - не, но пишеше Азия което би могло да включва и сериали от други азиатски страни.
Ще гледам до утре да приключа Доктора и да го обсъдим финално. До тук мненията ни се покриват напълно.

Профи, повторенията на делничните сериали са от 10ч. сутринта.

2 в 1, благодаря за новите сериали в списъка ми. Този с Йоги и Звездолин в детските роли печели по-предно място заради тях, но Хонито определено искам да го гледам още.

# 145
  • Варненска клюкарка
Проф, да, през седмицата, всяка сутрин в 10.00 започва повторение на серия от предната вечер, аз нали още съм си вкъщи пускам повторението.

Каквото и да сменят,  не мисля че това може да е причина да задържат премиери. Все пак съвсем доскоро, към 3-4 месеца назад пускаха премиери, едва ли тогава не са знаели за предстоящите промени, тези неща  се планират, не се решават за другия месец. А и турските премиери не са спирале. Съвсем наскоро приключи МИП- ком в Кан и ще стане ясно ще има ли нови К-сериали, но според мен връщането на сериалите в предишната схема и неподдържането на страницата хич не ми  изглежда добър сигнал.

Роци, аз като видях краля в Хуаранг направо зяпнах, дрехите му стояха като изляти, дългата права коса, устните, много красив ми се видя🤪 Пако направо не го забелязвах, когато на екран беше младия крал.

Чудя се тази девойка дали не си е надписаля ръста с 10-на см. Турския сериал който ни събра мащаба на главните цифром беше същия 188/158 ама тази девойка ми изглежда по мъничка.

# 146
Имам известни подозрения, че корейските артисти си надписват по някой и друг сантиметър в ръста.

От Пакито в Хуаранг и аз не можех да откъсна очи. Определено Пако там не ми беше чак така впечатляващ. Той най-хваща око или костюмиран, или най-добре без нищо. Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

10 сутрин определено не ми е удобен час да гледам проспаното предната вечер по Лейдито.
Под азиатски, ако разбират индийски, мен ме губят като зрител.

# 147
  • пак на Рив Гош
Белл, вкъщи аз бях за Пак Со Джун, а щерката "викаше" за Пак Хьон Шик. Отделно пищеше "Виииииии!!!", всеки път, когато Ви се появеше на екран Joy

# 148
Роце, щерка ти си е от моята кръвна група. Макар да не ми е баяс, ВИ си е голям сладур и е много талантлив.

# 149
  • пак на Рив Гош
Профи, да сладур е (аз само в сериала съм го гледала, к-попът ми е много непозната територия).
Щерката, обаче, оттогава се прехвърли от другата страна на Източното море. В момента повече клони към J-рок и поп и даже миналата седмица беше на концерт на една японска певица.

Общи условия

Активация на акаунт