Не че момичето не играе добре, но с Дже никак не стоят добре един до друг, докато с аптекаря ги харесвам като двойка. Стигнах до средата и ми се струва, че всъщност идеята е героят на Дже да разбере че е преследвал грешното момиче. Но защо са им още 8 серии за това, като са зациклили върху безсмисленото настояване главния да изрече с думи чувства, които не са тайна за никого, дори и за обекта им. Не е някакъв шедьовър сериала, но не е и тъп като замисъл както ми се стори в първите две серии. Напълно неангажиращ откъм емоции. Има идея, която в някои серии е представена по-добре от колкото в други, но все пак се вижда накъде водят зрителя. С всяка серия се подава житейска ситуация погледната под друг ъгъл. И въпросът който сигурна съм всеки си е задавал поне веднъж в живота "Какво щеше да стане ако...." с един от възможните безброй отговори. В крайна сметка става въпрос за това, че човек трябва да приеме живота си такъв какъвто се е случил в резултат на неговите правилни или грешни решения насложени върху решенията на другите и да гледа към бъдещето, не към миналото. Да цени това което има и да пусне това което е можел да има ако.... В някои от сериите има забавни/смешни моменти. Този сериал ме върна към моментите когато тая шахта беше в главата ми. Има няколко момента, за които много съм мислила какво би станало ако мога да ги отиграя отново. И колкото и да съблазнява такава възможност за промяна на реалността винаги стои въпроса а как ще се промени настоящето и новото сега по-добро ли ще е за мен и за хората около мен. Ще мога ли да понеса това което съм загубила, независимо от това което съм спечелила. Разбира се можеше и по-добре да се"поразсъждава" по този въпрос, но и така става за едно гледане.
Явно тази айдълка ще я срещна и като партньорка на Джу Уон. Интересно как ще стои до него, защото с някои от прическите на героя на Дже в определени изражения на лицето ми напомня на Джу Уон. Тук в този сериал ми хареса принцесата от Лунна светлина т. е. другата девойка в картината. Приятелите 3 бр. сякаш преиграват и не ми харесват нито като актьорска игра, нито като герои на историята. Но в аптекаря има нещо. Не в героя, а в актьора зад него. Но 16 серии са прекалено много. Може би в 6 или най-много 8 серии щяха да постигнат по-добър резултат. Даже и не мога да си представя какво още могат да покажат в следващите серии.

Но различавам физиономии, или поне някои. Та...въпросното момче току-що съм го гледала в друг сериозен филм "Тон за любов". Иска ми се да го видя и в нещо по-развлекателно, леко. Ще се търси, значи.
като му погледнах филмографията, в 7сериала съм го гледала и в още 2 планирани го има. На 7години е стартирало в БОФ. Следващият Звездьо