Дани, линка към Spy на руски не ми се отваря. Може ли да погледнеш какъв е превода на заглавието на руски, за да го потърся в сайтовете, които ми се отварят.
А дали сериалът няма и друго заглавие на английски, с което да е качен б превод във вбокса?
. Освен това съм впечатлена, че родата я е последвала в чуждата държава. Както и да е, отплеснах се. Казвам още, че много си паднах по котките на индонезийката
, и че благодарение на влога ѝ научих за остров Нами. Извън това, просто може да надникнем в по-различния бит в онзи край на света, и малко храна да видим. Не забравяйте, че е индонезийка. А ето видеото ѝ от подготовката и заветния ѝ видеоразговор с Куки - https://www.youtube.com/watch?v=kUHw2M6QcZo
Но от самата картина човек може да види много любопитни подробности. Заплюла съм си да изгледам още някое нейно видео, че мярнах публикация и от университета ѝ. Засега съм изгледала още само разходката ѝ на остров Нами, от която разбрах, че някои дървета може да са много красиви, но падналите им на земята листа миришат много лошо. Мен такава смрад би ми развалила разходката и фантастичните гледки, но в онази част на света са свикнали с по-силни миризми. Препоръчани теми