АС и други романтични К-драми - тема 5

• 21 531
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ползи от слушане на BTS от 50 годишни. LaughingLaughingLaughing Точно така държи ни в кондиция Joy
Better than medicine! A BTS a day keeps the doctors away!😅  
Даже Алекса знае кой е  #jungkook
Oh Alexa you so real for this 😂
Когато си женена за кореец..... Коментар под видеото
"Я на всё готова если мой муж.будет Чонгук" JoyJoyJoy
https://www.instagram.com/reel/C0IpVhMhRHB/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng%3D%3D 
Joy Joy Първият ред да се чете "Ползи от слушане на BTS от 60-годишни". Stuck Out Tongue Winking Eye

# 451
Цитат
отбелязах "Коreo-Kithan war (ист.)",  "The matchmakers"(ист.) и  Ако някой вече има мнение, нека сподели, моля!
Първият е исторически и за сега действието все още е в началото, като вече започнаха първите военни действия. Този вид филми са специфични, аз лично много си ги харесвам. На кратко-
Монголската армия вече е в Корея. От друга страна, страната е разпокъсана и раздробена. Тя не е силна държава, готова да нанесе удар независимо от всичко. Всеки външен враг, ако иска лесна печалба, може да дойде на територията на тази държава. Владетелката на малката държава Корьо, Хьонджун, и верният на страната генерал Канг Гам Чанг правят всичко възможно да обърнат хода на войната. Те обединяват земите си, за да се изправят срещу общ враг!

Вторият е забавна история за сватовници, аз лично се забавлявам и разпускам като го гледам. Лека комедийна дорама.
Комедийната мелодрама "Сватовници" разказва за хора, които въпреки възрастта си се опитват да намерят съдбата си и да се влюбят истински. Овдовелите дами от династията Чосон все още вярват в личното щастие. Един от държавните закони гласи, че всички, които са загубили близките си, докато са живели заедно, не могат да се оженят повторно. Това е много странно правило, което не се харесва на всички. Шим Джонг У е млад мъж, който не много отдавна е останал сам. Той осъзнава, че е можел да създаде щастливо семейство. Вярно е, че, уви, законите са толкова строги, че той трябва да стане престъпник, за да стане щастлив. Няма начин да създаде законно голямо и щастливо семейство. За да поправи по някакъв начин ситуацията, главният герой се обединява със Сун Док. Тя е млада вдовица, която също е преживяла най-лошия момент в личния си живот. Двамата герои започват да разработват нови стратегии, за да помогнат на други като тях да намерят сродните си души и да бъдат щастливи. В опит да подкрепят другите, самите герои стават младоженци. Разбира се, предстои им една голяма любов.

Последна редакция: ср, 29 ное 2023, 17:18 от Danifin1

# 452
Секретарчето в Смъртоносна изневяра е агент на NIS (тяхната разузнавателна служба), но не помня точната причина, поради която бе изпратен при писателката.
Ким Йонг Де набра много популярност напоследък, особено след ролята му в Пентхаус. В момента с него върви Moon In The Day. Превежда се текущо от Вещичките. От 8 излъчени епизода са преведени 6.

Ко Джун е хубав мъж, особено за корейските стандарти. Висок, лъскав, добре сложен. Гледала съм го в няколко заглавия. В Misty пак беше богат и успешен. Жените припадаха по него, даже и мъжете му се възхищаваха. За пред хората беше идеален съпруг и непрекъснато показваше колко обича и цени жена си, но в последствие се разбра, че верността не е от отличителните му качества.

Аз обаче съм фен и на главната Чо Йо Джонг. Тези, които са гледали Лунната светлина с Бо и КимЮ са я виждали в първия епизод като богатата дама, в която беше влюбен слугата, а КимЮ им помогна да се съберат.

Роци, следващия път като тръгнеш за Япония включи и мен в програмата Wink. Ще си обикаляме по храмове, замъци, улички и ресторантчета. Е, аз аниме местата може да ги пропусна, но за останалото сме абсолютно на една вълна Hug.

Уин, за Луната вече написах. Дивата го гледам и ми харесва. Погледни поста ми тук, да не повтарям отново. Има го на руски. На бг няма превод все още.
Дани е писала за другите два, които също не са преведени на бг, но ги има на руски.

# 453
  • Русе
Данифин, 2в1, благодаря!
Дивата и aз го гледах до 6еп. включително. Предполагам, че е завършен вече. Добре, че ми давате напътствия кое-как. Бъдете здрави!

Последна редакция: ср, 29 ное 2023, 17:26 от winona

# 454
Така значи. Баш в деня на к-драмата се мъча с японски сериал. Героят на Дже са го направили да изглежда някак жалък. Хем ми е жал за него, хем ми се иска да го опердаша. Но и ролята някак не му отива. На Ючон японския сериал беше по-интересен и неговия герой определено по-готин. Ама взех да му свиквам на японското сериалче и ще го добутам до края. Двамата главни от японска страна ми харесват като актьори и едната от главните актриси е симпатична, но героинята й не ми харесва. Хващам идеята на историята, ама е поднесена скучновато. И или съм оглушала, или в японските сериали музика няма. Това ще го проверя след финала.
Ако някой скоро е гледал к-филм, който да е с бг или руски превод дайте име, че да го изгледам в чест на деня на корейските драми. Японското и без друго го гледам на почивки.

Уинона, ако решиш да гледаш сериала с Минчо и Сончето не го почвай без мен.

# 455
.......
Дивата и aз го гледах до 6еп. включително. Предполагам, че е завършен вече. ...............
Тази събота и неделя ще се излъчат последните 2 епизода.

# 456
  • Варненска клюкарка
Уин, не ги подценявай плочките и раменете. Виждам че здраво си налазила сладкарницата😜 Ако може дай линк към Болничния плейлист, къде го гледаш, че вече трябва да посъберем линкове за първа страница, а сега без нет не мога, после я ще забравя заглавието, я друго. Линк ако може в самото начало на поста.
2в1, за Дивата става въпрос за сериала с актрисата която изигра специалната адвокатка ли, него ли са превели до 6-та серия, останах с впечатление че го има само на руски.  Може ли линк къде го качват?
Списъкът който имаме на първа страница се оказа добра отправна точка, има ги всякакви - и класиките в жанра има и съвсем нови заглавия, а и повечето от имената за които говорим тук, може веднага да се видят в списъка.

# 457
  • Русе
Bell, https://www.vbox7.com/play:f2942142a5  Само че това е линк за 2 сезон. Пак там си потърси 1-я. О, не подценявам мръвката, Белл. Simple Smile Понякога загадъчните неща са ми по-интересни. Simple Smile
Да, Дивата е със същата артистка. https://doramatv.live/diva_s_neobitaemogo_ostrova
Рори, казвай кога си готова и...почваме.

# 458
Бел, объркала си се нещо. На бг превеждат Moon In The Day.
Дивата е с адвокатката и за сега няма български буквичи.

Hospital Playlist Season 1 - вбох, плейтюб

Hospital Playlist Season 2 - вбох, плейтюб

# 459
Уинона, ако не си почнала нищо днес ще довърша японското и утре почваме. Ако си почнала вече друг сериал ще гледам филми докато кажеш, че си готова.

# 460
  • Русе
Уинона, ако не си почнала нищо днес ще довърша японското и утре почваме. Ако си почнала вече друг сериал ще гледам филми докато кажеш, че си готова.
Утре  е хубав ден за нов сериал.

# 461
Grinning  да си кажа, че "personal taste" като изключим два забавни момента / запознаването им в рейса, и докато търсеха една леща в една баня/ си е малко скучен.
https://youtu.be/U08h3ue8KXQ?si=k9RqU33flP-fexvg   Joy номер 12

# 462
  • пак на Рив Гош
Уинона, как така да няма плочки в Болничния плейлист? Joy В първия епизод на втори сезон (ако не ме лъже паметта), професор Ан поразходи мускули на излизане от банята Heart Eyes

Още един глас от мен за Корабокруширалата Дива (Castaway Diva) - сериалът досега има всички качества да ми влезе след любимите.

Moon In the Day също ми харесва - не е съвсем ром-ком, по-мрачен е, прераждания, стари сметки за разчистване и подобни. Държи ми интереса.

Роци, следващия път като тръгнеш за Япония включи и мен в програмата Wink. Ще си обикаляме по храмове, замъци, улички и ресторантчета. Е, аз аниме местата може да ги пропусна, но за останалото сме абсолютно на една вълна Hug.
Няма проблем, може да си направим програма за места от сериалите, вместо за анимета - например, да отскочим до Еношима, където беше ресторантът от The Girl With Three Sweethearts Joy
Но тъй или иначе, имам твърди планове да се върна някой ден там... и да обикалям, снимам и... ям! Особено в Осака, много ми легна на сърцето този град Heart Eyes
Извинявам се за "японския" спам Hug.

Последна редакция: ср, 29 ное 2023, 19:49 от Роца

# 463
  • Варненска клюкарка
Бел, объркала си се нещо. На бг превеждат Moon In The Day.
Дивата е с адвокатката и за сега няма български буквичи.

Hospital Playlist Season 1 - вбох, плейтюб

Hospital Playlist Season 2 - вбох, плейтюб
Благодаря! Омотала съм се нещо в заглавията.

Уин, то пак си е загадъчно, много фино и с вкус, Марги назад показа сцена по корейски, няма нищо животинско и преиграно.

Последна редакция: ср, 29 ное 2023, 20:04 от Беллора

# 464
  • Русе
Grinning  да си кажа, че "personal taste" като изключим два забавни момента / запознаването им в рейса, и докато търсеха една леща в една баня/ си е малко скучен.
https://youtu.be/U08h3ue8KXQ?si=k9RqU33flP-fexvg   Joy номер 12
Крис, на този линк излизат артисти с и без грим. А под номер 12 е Звездолин.
Значи, казваш, ми предстоят забавни срещи от близък тип? Суууупеееер! Relaxed

Общи условия

Активация на акаунт