АС и други романтични К-драми - тема 5

• 20 952
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Скръбната девойка е главната от Наследниците. Заради нея този от героите на Минчо ми е най-безличен и изобщо не мога да си го спомня за разлика от баткото, приятеля-враг и героя на 8ия ни принц, които помня и които ми дадоха сили да довърша сериала.
Понеже по-отдавна си гледала Вяра кажи когато свършиш Сватовниците да го почваме. След него и Плейлистата. Искаш ли така?

# 571
  • пак на Рив Гош
Уинона, ако си гледала "Пинокио" или "Спомени от Алхамбра", може и да си видяла Пак Шин Хе (а.к.а. Скръбната девойка).
Нали знаеш, че "Сватовниците" се излъчва в момента? Последният епизод е предвиден на Коледа. Имай го предвид, ако предпочиташ да го гледаш целия наведнъж.

Аз Плейлиста ще си го "преговоря" може би през коледната ваканция.

# 572
Тогава Плейлиста остава за коледната ваканция вие да преговаряте, а аз да го изгледам. Така ще бъде по-забавно за всички, а и ще помогнете да премина през първа серия успешно.

# 573
  • пак на Рив Гош
Рори, ако решите с Уинона да го започнете по-рано, не се съобразявайте с мен, аз съм го гледала 3 пъти Joy
Ако искаш, мога да ти напиша "визитка" за всеки от петимата главни герои, та да им свикнеш по-лесно Wink

# 574
Да, напиши ми. Сигурно това ще реши проблема с първа серия, който имам. Знам че е временно усещането за хаос в нея, но ти каза че не мога да я пропусна и като ми напишеш визитките всичко ще си дойде на мястото.
Ще те изчакам да гледаме заедно. Предполагам, че и Уинона ще се съгласи. Много по-хубаво и пълноценно е изживяването когато има с кой да се сподели.
Когато гледах с тийна Илджиме на мен сигурно ми беше петото гледане, но пък беше най-пълноценното защото в реално време споделяхме емоции, смяхме се заедно, плакахме (за плакането не ми правеше компания, а ми се подиграваше, но това са подробности), повтаряхме моменти, обсъждахме и беше страхотно. Разбрахме се и че ще повторим заедно след време.
Затова предпочитам да си наруша личния план, но да гледам с някой друг, за да са емоцията и удоволствието споделени. Още повече, че обичам да вляза в историята и да се запозная с героите подготвена. Уинона така ме подготви за Вечния монарх и за разлика от нея в нито един момент не се почувствах объркана и се наслаждавах на макс на сериала, героите и актьорите, въпреки че масово мненията бяха негативни. Чета предварително мнения и по никакъв начин не се влияя от тях, просто ми помагат да уловя детайли, които при първо гледане има вероятност да пропусна и не веднъж съм харесвала това, което предварително съм прочела че другите не харесват или не съм харесала това, което масово е харесвано. За мен ще бъде истинско удоволствие да споделя гледането с теб и Уинона и ако още някой реши да се присъедини.

# 575
  • Русе
Тогава няма да бързам със "Сватовниците" и съм на стендбай. Simple Smile Още повече, че от 19 до 29.12 няма да съм тук, таман ще  са готови всички серии. Ако и някой реши да преведе на бг, ще е двоен дюшеш! Казвайте, момичета, кое да почваме?

# 576
Вяра искаш ли?

# 577
Идвам с новина.
Pushpin Нова к-драма на VOYO -"Роднини в повече" (Three Bold Siblings). Започнала е на 7.12., т.е. вчера. https://tvnovellas.blogspot.com/2023/12/blog-post_7.html?fbclid= … JcOGy0ag9CG_A&m=1
Ако отворите сайта инфото ще ви се стори малко подвеждащо 😂 В скобите след датата пише понеделник, но всъщност се отнася за четвъртък. Преди да публикувам се върнах да сверявам откога е новината, но с изключение на деня другото е точно.🤪

Уинона, ето ги Скръбната и Минчо. Да добиеш представа. Вярно, че баткото (човекът-глас Че Джин Хьок) беше доста по-интересен герой, но аз си харесах и главните ако трябва да съм честна😆 Попреминали са възрастта за гимназисти и след първото гледане историята вече ми се стори скучна, но в началото си бях доста ентусиазирана и го препоръчвах.hahaha

# 578
Марги, така ме уплаши с кадъра от това вградено клипче. Помислих, че Минчо са го повторили със скръбната девойка.

# 579
Идвам с новина.
Pushpin Нова к-драма на VOYO -"Роднини в повече" (Three Bold Siblings). Започнала е на 7.12., т.е. вчера. https://tvnovellas.blogspot.com/2023/12/blog-post_7.html?fbclid= … JcOGy0ag9CG_A&m=1
..........................................
Това го загледах, когато се излъчваше в ЮК, но не ми хареса и го зарязах. Има далеч по-хубави семейни драми. Не знам защо точно тази са закупили, освен, ако не е била в пакет с друг/и сериал/и.

# 580
  • Русе
На старта съм. Simple Smile
Харесвам сериали, в които динамиката започва от първите минути и не те пуска. Както е тук. Гледам и Мин-хо, не е   типичния корейски красавец и все пак е чаровен.

Последна редакция: пт, 08 дек 2023, 17:31 от winona

# 581
Малко настроение
 Tango My Demon
Изгледах https://mydramalist.com/7837-cheo-yong
Остава още две серии и него го свършвам https://mydramalist.com/28622-today-s-private-investigator
Ето този също гледам, лека комедия, много е забавен https://mydramalist.com/22234-queen-of-mystery
Гледам още  My demon,  The Matchmakers ,Goryeo-Khitan War, Moon in the Day, Welcome to Samdal-ri, Tell Me That You Love Me започна интригуващо. И това са само корейските Satisfied Оставам на страна китайските, английските детективи, американските и куп още ,които съм загледала Stuck Out Tongue Closed EyesSmirkLaughingLaughingLaughing

Последна редакция: пт, 08 дек 2023, 19:42 от Danifin1

# 582
Дани, Демона с Ким Ю вече излъчен ли е целия. Във вбокса намерих само 4 преведени на БГ серии и реших да изчакам да мине поне половината. По колко серии седмично дават? На теб харесва ли ти? Аз надникнах малко, но главния нещо не ме грабна и затова реших, че ще изчакам да се съберат повече преведени серии.

Започнах Вярата и съм изненадана много. Рускините сравняваха този сериал с Др. Джин и мислех, че Минчо ще е лекар, а той някакъв началник на охраната. Не знам тази кралица дето я защитават с важна роля ли е, но лицето й ми се струва познато, но не правя асоциация с никой от гледаните сериали. С тази дълга коса и бретон Минчо ми напомня на Хонито от Др. Джин. Освен това да са имали предвид рускините, пък аз да не съм ги разбрала.

# 583
Цитат
Дани, Демона с Ким Ю вече излъчен ли е целия.
Не, в момента  върви, за сега са 4 серии. Не мога да ти кажа кога излизат, не ги следя. Нека другите да кажат. Просто ги гледам когато ги качат на съответните сайтове, от които гледам.

# 584
   JoyJoy с това пръскане най-много сама да се беше обгазила, но са големи сладури и двамата.
  Аз пък предКоледно съм набрала на сценаристът на "войната м/у синовете" кой ли не го предаде ГГ накрая го и разболя, после определено ще ми трябва нещо хард пинково.
  "Вяра" си спомням, че си го бях харесала от шортс, с нагласата че ще гледам комедия. Joy а главната взе ,че го разфасова  още в първите серии и след това не спряха да се трепят.

Последна редакция: пт, 08 дек 2023, 20:13 от Krissttinna

Общи условия

Активация на акаунт