Отговори
# 495
Лейди, пращам позитивна енергия за утре и чакаме да кажеш после как е минала първата среща с мъника ❤ при най-добрите си, така че не мисля, че имаш поне от тази гледна точка повод за тревога 😊
Иначе притеснение и вълнение ще си има, няма как, стискам палции

# 496
  • София
Аз също в сак се побрах, точно за да не трябва да го вдигам и да си стои в гардероба. То и не ми трябва почти нищо, половината сак е пълен с шоколад 😂, да се захраня на момента ако ми разрешат сладко. Останалите неща са дреболии, чорапи, джапанки, бельо. Тоалетни принадлежности са всички под формата на травъл сайз. Нещата за изписването съм ги отделила. Та готово е, само трябва да сложа зарядно и таблет и слушалки.

Момичета на Допегит, боляла ли ви е главата в началото като почнахте да го пиете? Нямам кръвно ама ме сцепва главата днес

# 497
Аз също в сак се побрах, точно за да не трябва да го вдигам и да си стои в гардероба. То и не ми трябва почти нищо, половината сак е пълен с шоколад 😂, да се захраня на момента ако ми разрешат сладко. Останалите неща са дреболии, чорапи, джапанки, бельо. Тоалетни принадлежности са всички под формата на травъл сайз. Нещата за изписването съм ги отделила. Та готово е, само трябва да сложа зарядно и таблет и слушалки.

Момичета на Допегит, боляла ли ви е главата в началото като почнахте да го пиете? Нямам кръвно ама ме сцепва главата днес

От Допегита първите десетина дни бях като пияна. Болеше ме глава, виеше ми се свят и непрекъснато ми се спеше. С времето нещата се оправиха и вече нямам оплаквания, освен от време на време че ми съхне устата и това го дават като страничен ефект на Допегита. Бъди упорита, защото ползите са повече от дискомфорта🙂

# 498
  • София
Много благодаря! Ще го изтрая, хич нямам драма , просто ме притесни че от кръвното е

# 499
Маце, даа, шоколад! Макар че през бременността драстично намалих тестеното и захарта и последно кръвната ми захар от нормална висока граница преди бременността, сега е под 4. Но нямам място и за много шоколад в багажа. Е, за какво е ММ ми ще ходи да ми купува 😄 И той нещо да свърши.
Фъстъче, да, и аз ще си пия до края витамините. А прогестерона и магнезия ги вземам за скъсената шийка, което вече няма значение от 36 г.с. и затова си мисля, че е излишно натоварване на организма и скоро, ако трябва ще ги спра на своя глава.

# 500
Боби, Честито, пожелавам ви много радост!

Лейди, дано всичко мине лесно и спокойно.

Момичета, моята радостната новина - след 50 дни в неонатология, нетърпеливото ми момче го изписаха и вече сме си заедно Heart

Пожелавам ви леки раждания и спокойни бебета Flowers Four Leaf Clover

# 501
Боби, Честито, пожелавам ви много радост!

Лейди, дано всичко мине лесно и спокойно.

Момичета, моята радостната новина - след 50 дни в неонатология, нетърпеливото ми момче го изписаха и вече сме си заедно Heart

Пожелавам ви леки раждания и спокойни бебета Flowers Four Leaf Clover
Usergirl и аз чакам вече и моето момче да го изпишат другата седмица, на финалната права сме.

# 502
Usergirl, много щастливи моменти с твоето момченце ти пожелавам! 🙂 Daisy85, пожелавам ти и с твоето момченце да сте си скоро вкъщи🙂
Лейди, стискам палци, всичко ще мине добре 🥰

# 503

Usergirl и аз чакам вече и моето момче да го изпишат другата седмица, на финалната права сме.

Прекрасни новини, браво на него, а и на теб. Гушкането наближава!

# 504
  • София
Момичета, днес точно в 8.57ч, 2270 гр се роди моят малък герой Кристоф! Мъничък, сладичък, абсолютно оформен и прекрасен! Наистина, няма такава емоция!!! Дадоха ми да го цункам няколко пъти и мигновено се успокои и ме разпозна макар и със затворени очи Heart
Скоро и вие ще изпитате тази уникална и неповторима среща. Има любов от пръв поглед и това е именно този момент!
Секциото мина добре, извадиха ми и миомата. Ще пиша подробности по-нататък, но минава бързо и в шеги с лекарския екип. Зорът почва като поотпусне упойката. Но краката можех пак да ги усещам и мърдам още час-два по-късно.
Сега съм в реанимацията с още 3 мами. Досега бяхме на вливки. До утре ще продължим на вода. Наздраве Simple Smile))

Последна редакция: пт, 17 ное 2023, 17:04 от ЛейдиРоуз

# 505
  • София
Честито Лейди, да ти жив и здрав малкия Кристоф, страхотно име сте избрали !
Много, много се радвам за вас!

Днес и от астрологична гледна точка е хубав ден, така че вярвам че пътят му ще е късметлийски и добър! Nature Star2

# 506
ЛейдиРоуз да ти е честит прекрасният син! Нека е много здрав и много да те радва! 🤍
А на теб желая бързо и леко възстановяване! 🤗

# 507
Лейди Роуз, честито бебче ❤

# 508
  • София
Хайде Лейди честит да е Кристоф! Да е жив и здрав и много да ви радва!

# 509
Честито Лейди много се радвам че всичко е минало отлично. Да е жив и здрав малкия Кристоф. ❤️

Общи условия

Активация на акаунт