Отговори
# 510
Честито Лейди Роуз! Да е жив и здрав и много послушен малкия Кристоф! Много скоро да се гушкате!
Толкова леко звучи да е минало всичко като си в правилните ръце!
Почивай си сега, че само хубави емоции те очакват оттук нататък!

# 511
Прекрасно, Лейди, живичък и здравичък да ти е този малък човек, съпреживявам силните емоции с всички вас, които вече сте се срещнали с дечицата си!

# 512
Ех че хубавооо- да ти е живо и здраво малкото момче Лейди- много да ви радва, а на теб бързо възстановяване ❤❤❤

# 513
  • София, България
ЛейдиРоуз, прекрасни новини! Да е жив и здрав Кристоф Heart да расте умен, игрив и много обичан Kissing Heart на теб бързо възстановяване!

Bobby, кажи и вие как сте днес Simple Smile

# 514
Честит да е Лейди ❤ живи и здрави и бързо възстановяване (то не че имаш избор вече де хехе)

# 515
Честито, Лейди! Да ви е жив и здрав, малкия юнак и много да ви радва! 💙
Бързо възстановяване ти пожелавам! ❤️

# 516
  • Somewhere beyond the moon and stars
ЛейдиРоуз, честит син! Наистина е най-вълнуващата среща! Не забравяй да го снимаш много, като ти го дадат! Heart

UserGirl, честито събиране с твоето момченце! Оттук нататък само безоблачно щастие по пътя ви да има!
Heart

# 517
Лейди... От сутринта до сега ако знаеш колко пъти влизах за да прочета нещо от теб! Честита радост! Жив, здрав и обилно благословен да е малкият юнак! Как се вълнувам с всички вас ако знаете, момичета! Колкото и да се сърдят лекарите за този сайт( поне на мен са ми мрънкали, че било голяма тъпотия и всеки много разбирал тук) , аз съм благодарна на всяка една от вас, че се познаваме дори и виртуално и от началото до ден днешен споделяме и хубави и лоши неща! Всяка една от вас е прекрасна и заслужава да прегърне рожбата си! Призванието,, мама" е божии дар! 🙏🏻🍀❤️

Последна редакция: пт, 17 ное 2023, 23:34 от kristina.d

# 518
Честита рожба, Лейди Heart Да бъде жив и здрав малкия Кристоф! А на теб, леко възстановяване Flowers Hibiscus

# 519
Добре дошъл на малкия Кристоф!
Да е жив и здрав! На мама бързо възстановяване! ❤️😘
Прегръщаме и окачваме подробности с нетърпение!

# 520
Лейди Роуз, Честита Радост! Да расте здрав и щастлив малкият юнак! ❤️ А на теб ти пожелавам бързо да възстановиш силите си!

# 521
Лейди, честито! Нека е жив, здрав, много да ви радва. Бързо възстановяване на теб.

# 522
Лейди, честит да е Кристоф! Да расте здрав и все така борбен за гордост на мама и тате! Бързо и безболезнено възстановяване на теб, и благодарим за инфото(за времето и миомите)💕

# 523
Лейди, честит да бъде Кристоф! Да расте здрав, силен и решителен като майка си!
Бързо възстановяване ти пожелавам и всички грижи да останат зад вас - напред само слънчеви дни, веселие и семейно щастие!

# 524
Честита рожба, Лейди! Бъдете здрави и щастливи! Бързо възстановяване!

Общи условия

Активация на акаунт