Отговори
# 525

Прекрасни новини, браво на него, а и на теб. Гушкането наближава!

Вече е на обикновено легло и се храни от шише и ми разрешават да влизам два пъти всеки ден да го храня, не съм предполагала, че толкова ще е специален момента за мен.

Честито на Лейди за бебчето.

# 526
Честито, Лейди ❤ Да ти е жив и здрав 🤗

# 527
Честито , Лейди ! 💙 Да е здрав и щастлив Кристоф,а на теб бързо възстановяване !

# 528
Честита рожба, Лейди Роуз! Нека изпълва живота ви с радост! А на теб бързо възстановяване! ❤

# 529
Лейди Рауз, честита радост. Да е жив и здрав малкия юнак. Да расте здрав, обичан и разумен младеж.
Usergirl, каква прекрасна новина. Тепърва предстоят най-щастливите ви мигове. Бъдете много щастливи. Heart
Daisy85, стискай зъби още малко. Скоро и ти ще можеш пълноценно да си гледаш и да си гушнеш съкровището.
Момичета, аз не съм добре. Краката ми отново станаха като преди секциото. Вече не знам какво да правя. Не мога да съм пълноценна майка на дъщеричката си. Плача, разстроена съм, защото не мога да се грижа нормално за нея. Едва ставам и ходя, едва я взимам. Нямам никаква кърма. Въобще, на никой не пожелавам моето положение. Cry

Последна редакция: сб, 18 ное 2023, 11:18 от Bobby®

# 530

Момичета, аз не съм, добре. Краката ми отново станаха като преди секциото. Вече не знам какво да правя. Не мога да съм пълноценна майка на дъщеричката си. Плача, разстроена съм, защото не мога да се грижа нормално за нея. Едва ставам и ходя, едва я взимам. Нямам никаква кърма. Въобще, на никой не пожелавам моето положение. Cry
Боби, какво казват лекарите? От какво са отоците,  дават ли ти нещо за тях? За кърмата, при първото ми секцио при мен слезе по - бавно, стимулирах с помпа преди да взема бебето, а и беше доста малко като количество, така че не се отчайвай.  Кураж и вярвам, че всичко ще се нареди!

На всички родили вече, честито, нека бебоците са най - вече здрави!

# 531
Там е въпросът, че не казват нищо особено. А на мен ми се иска да знам какво ми е и каква е прогнозата. Направиха ми изследвания вчера и казаха, че имам загуба на белтък. Вляха ми Хуман Албумин. Днес са си все подути. Просто ако знам, че ще се оправят макар и след месец, ще се успокоя. Но това неведение ме убива.
Лейди, ако си на 12ти етаж (в крайна сметка реших там да избера) и видиш една куцукаща майка с много подути крака... ами това съм аз.

# 532
  • София
Боби, там съм! В 1209. С още едно момиче в стая, защото ме беше страх да остана  сама ако ми стане зле  първата нощ. Аз пък видях зор с раздвижването. Вчера тъкмо свикнах да ходя, даже се разходих добре из етажа като ме качиха (в крайна сметка същата
вечер) и си видях бебо, на мама малкия герой. Добре е, не е на кислород, спокойничък е. Засега нямам кърма, а лохиите са мн обилни. Днес с голям зор успях да се надигна с помощта на една санитарка, и пак почнаха режещите болки. Само движението помага. Вече ме е страх пак да легна, че няма да мога да стана. Съчувствам ти и на теб как се мъчиш, няма ли да уцелят накрая причината? Тук разбирам, че в събота и неделя почти няма лекари, само акушерки, дежурен педиатър и санитарки. Според мен не чакай до понеделник, ами поискай да ти повикат лекар още днес, да ти влеят нещо да облекчат положението. Айде да се окопитваме по-бързо, че да можем да си гледаме бебоците и да пием тук кафе или да хапнем на масите вечерта.
Ъпдейт: сега в момента минават лекари на визитация, дано успеят да ти помогнат!

Последна редакция: сб, 18 ное 2023, 08:36 от ЛейдиРоуз

# 533
  • София
Боби аз след секциото бях мега зле, почти всички на етажа след секцио бяхме със слонски крака. Много протеин и упражнения и след изписването вкъщи спаднаха.

Лейди Роуз Профенид слагаш ли? Много помага за да е по леко движението първите дни.

# 534
  • София
Профенид имам, но засега не съм в състояние да си сгъна краката  от болки и да слагам сама.

# 535
  • София
Профенид имам, но засега не съм в състояние да си сгъна краката  от болки и да слагам сама.

Помоли акушерките да ти сложат, срам не срам, слагаха ни на нас

# 536
Лейди, Боби много хубаво е, че вече не сте реанимация. Аз съм рязана и вертикално и хоризонтално, хоризонталното рязане според мен болеше повече, въпреки, че естетически е по-добре. Само разходки и ставане от леглото много, аз в МД правих по 2000 крачки на ден само като бях с телефон с мен, а отделно без него още. Само не качвайте стълби, аз направих тази грешка и после ми прилоша. Боби относно подуването, не знам доколко може да ти помогне моя опит и сравним с твоето състояние. След реанимацията, в която ме наливаха нон-стоп с какво ли не и в двете ръце, ръцете ми бяха станали двойни и ходилата също (нагоре краката не). Като се качих в отделението, в ръката в която ми слагаха антибиотиците през абокат (дясната) се поду още повече и десния ми крак стана още по-подут от левия. Нещата се пооправиха като ми спряха антибиотиците на петия ден. Говорих с една от акушерките и тя каза, че е нормално след секцио всички да сме подути така и нещата започват да се пооправят след 10-я ден. Само да отбележа, че аз ходих нон стоп да пишкам и даже не можех да се сдържам, ако няма проблем с ходенето до тоалетната ще има прогрес след време. За обезболяване честно казано след втора такава операция нищо не помага особено, освен да стискате зъби и да се раздвижване. Свещички профенид на мен не действат, пиех вечер течен аналгин(питайте дали може, ако кърмите), за да мога да заспя. На 4-я/5-я ден има подобрение.
Лейди Роуз от чисто любопитство, ако твоето детенце е на 8-я етаж, вчера в 16,00 ч. видях една майка, която тъкмо влезе да си види бебето, защото по-късно са я качили в отделението й. Ако е там днес пак в 13,00 ч. ще влизам да го храня, ако си била ти аз нося очила, ще ми е приятно да се видим. Дано си е при теб иначе. Стискам палци на вас и на всички момичета леко раждане.

# 537
  • София
Daisy, моето детенце е било на 8-мия етаж до към след обед вчера, но мен реално не раздвижиха в ранната вечер и не са ме водили до там, а направо на 12-тия, където вече беше и той и си го видях по-късно.
Маце, ще поискам да ми сложат свещичките, наистина не мога сега сама.

# 538
Daisy, моето детенце е било на 8-мия етаж до към след обед вчера, но мен реално не раздвижиха в ранната вечер и не са ме водили до там, а направо на 12-тия, където вече беше и той и си го видях по-късно.

Това е много хубаво щом е при теб. Много се радвам за това. Двете с Боби много се движете, знам, че боли, но това е много важно, както и да ядете и много вода да се пие.

# 539
Лейди Рауз, честита радост. Да е жив и здрав малкия юнак. Да расте здрав, обичан и разумен младеж.
Usergirl, каква прекрасна новина. Тепърва предстоят най-щастливите ви мигове. Бъдете много щастливи. Heart
Daisy85, стискай зъби още малко. Скоро и ти ще можеш пълноценно да си гледаш и да си гушнеш съкровището.
Момичета, аз не съм, добре. Краката ми отново станаха като преди секциото. Вече не знам какво да правя. Не мога да съм пълноценна майка на дъщеричката си. Плача, разстроена съм, защото не мога да се грижа нормално за нея. Едва ставам и ходя, едва я взимам. Нямам никаква кърма. Въобще, на никой не пожелавам моето положение. Cry

Боби, за проблема с краката не мога да помогна, но се надявам да се повлияе най-скоро, за да се успокоиш малко.
За останалите неща не изпадай в такъв негативизъм. Това е много стрес от цялата ситуация, ти си с коремна операция, не може веднага всичко да се случва като досега. Не се претоварвай и не се обвинявай.
При мен също като свърши упойката ми беше трудно, но с профенита беше съвсем поносимо с доста движение, макар и с много почивки.
Кърмата първите няколко дни беше само по 2-3 капки, но се увеличаваше постепенно.
Хормоните са много силни, не им се доверявай в момента, пълноценната грижа за детето изисква ти да се възстановиш, а това не става за една нощ. Всичко ще се нареди.

Общи условия

Активация на акаунт