Отговори
# 540
  • София, България
След секциото и аз задържах много вода. На изписването съм като балон подута. Така че вероятно и това утежнява нещата при Боби Sad

Момичетата със секцио, пийте много вода! Наливайте се. Така се изчиства и организма от упойките и за кърмата спомага.
Пожелавам ви бързо възстановяване Heart

# 541
Лейди, Боби, хайде дано скоро се почувствате по-добре! Ще стане, момичета, само кураж и търпение ❤️

# 542
Лейди, Боби, дръжте ни в течение как сте ❤ за бебоците не се и съмнявам, че са супер, такива големи деца родихте, развити, а от вас да се надяваме вече утре-вдругиден на положителни новини, че вече се възстановявате

# 543
Здравейте момичета , искам да ви питам колко често усещате бебета . Много силно съм притеснена , че от 2 дена абсолютно постоянно мърда и рита моето бебе , реално въобще не е спирало , даже вечерта като се събудя пак шава . Притеснявам се да не би да му има нещо . Също така нали им се вдига пулса така , реално кога му пада пулса и кога спи ? Моля ви кажете как е при вас .
Сигурна съм , че след това ще има и дни на затишие , но може и да няма .

# 544
Кексче и при мен е така. Има дни когато не се спира, постоянно мрдо не мога да си намеря погодна позиция да седна или да легна. Но ето че има и дни както последните 3-4 когато мърда само сутрин и вечер някъде след 17-18 часа се започва.
Не се безпокои, мисля че е съвсем нормално.
Аз имах толкова силни болки в кръста и корема през последния месец и много се притеснявах. Сега вече от няколко дни нямам никакви болки и ако бебето не мърда забравям че съм бременна, а вече влезнах в 9ти месец.

# 545
Кексче и при мен има дни когато бебето се движи повече, те и като спят се движат, не само като са будни, ние също не сме като статуи като спим 😁 мен повече ме стресират дните когато бебето е мързеливо и едва едва помръдва

# 546
  • Somewhere beyond the moon and stars
Кексче, ако го усещаш абнормално и постоянно, иди на АГ възможно най-бързо.
Към този момент би трябвало да спазва своя си ритъм и крайностите е хубаво да се проконтролират, особено ако те притеснява.

# 547
И аз ги мисля тези неща....или мърда много или не мърда изобщо...и паниката започва, не случайно хората са казали "Да не ти се случва това, дето ти мисли майка ти" 🤣🤣🤣🤷🤷🤷
Дето казва Съмър имам дни дето сутрин се събуждам и забравям, че съм бременна...а има нощи дето не можеш да забравиш и да искаш хихи

# 548
Емералд със сигурност в понеделник ще посетя следящия ме . Благодаря ви за подкрепата ❤

# 549
Добро утро момичета. Аз както вчера се похвалих че нямам болки и през последните дни се чувствам добре, днеска направо немога да диша. Още од 5 сутринта съм будна, корема ми е през цялото време като камък, имам леки болки от време на време при срамната кост. Обаче не мога да дишам колко ми е твърд корема, нито мога да лежа нито да седя, постояно ви се гади и имам чувство че ще ходя в тоалетна. Това разчита ли се за контракции? Първа бременост ми е и не знам какво да очаквам.
Случвало ли ви се и на вас? Какво мога да направя освен че пия магнезий, взех си и един душ но не помага?

# 550
Мами моето бебе продължава да не спира да мърда , снощи докато заспя и с отварянето на очите днес не е спирало. 🥹 Опитвам се да не мисля за нещо лошо , ама не мога , чак се изнервям , че рита искам да спре . Ще полудея до утре , и преди съм писала , че все събота и неделя при мен все става нещо 😀

# 551
  • София
Кексче я се успокой. Мърдало. Ми супер, какво лошо може да има в бебе което е активно и не заспало???

# 552
Ох Маце благодаря за успокоението . Иначе в сряда бях на тонове , всичко беше нормално .

# 553
Добро утро момичета. Аз както вчера се похвалих че нямам болки и през последните дни се чувствам добре, днеска направо немога да диша. Още од 5 сутринта съм будна, корема ми е през цялото време като камък, имам леки болки от време на време при срамната кост. Обаче не мога да дишам колко ми е твърд корема, нито мога да лежа нито да седя, постояно ви се гади и имам чувство че ще ходя в тоалетна. Това разчита ли се за контракции? Първа бременост ми е и не знам какво да очаквам.
Случвало ли ви се и на вас? Какво мога да направя освен че пия магнезий, взех си и един душ но не помага?
Вчера и аз бях така, но после ме поотпусна.

# 554
Бобии, Лейди, как сте момичетаа, възстановявате ли се вече активно, много е тихо тук

Общи условия

Активация на акаунт