Отговори
# 555
Екси благодаря ти за успокоението. Надява се и мен скоро да ме отпусне. Малко ми е подобре с дишането сега, но корема все още така подут и твърд... Осещам и бебето е активно па малко се успокоявам.

# 556
Честити бебчета момичета! Да са ви живи и здрави 🥰🥰

# 557
Екси благодаря ти за успокоението. Надява се и мен скоро да ме отпусне. Малко ми е подобре с дишането сега, но корема все още така подут и твърд... Осещам и бебето е активно па малко се успокоявам.
И при мен се случва доста често, вчера вечерта бях дори на косъм да тръгвам към болницата, но отминаха. Предполагам на този етап е нормално да има контракции по - често и по - болезнени.  Въпреки че с първото ми дете така и не разбрах що е това контракция.

# 558
  • София, България
С първото дете имах само леко стягащи контракции до 38ма седмица и после секцио. Така и не усетих болезнени такива.
Сега обаче си имам болезнени. И нощно време също. Тази нощ към 5 часа даже бях аха аха да стана от кревата. Чудих се дали ще се налага да ходя до болницата, че пък аз съм си секцио и не ми се струва много оферта да стигам до разкритие, изтекли води и т.н. Замислих се дали лекарката ще вдигне. Като цяло определено този път си усещам подготовката на тялото.
И по този повод писанията на Кексчето, да и при мен много се движи и са много болезнени движения и понякога не спира по цял ден и нощ. Simple Smile

# 559
Кексче, според мен е важно да се наблюдава активността на бебето и да се обърне внимание, ако изведнъж стане много активно или обратното, особено в последните седмици на бременността(не дай си Боже да се оплете в пъпната връв). При мен бебето също е активно. Особено активно става на тонове и при непознати гласове, когато съм някъде. Вчера бях на курс за родители и още от началото та до края не се успокои и не заспа, а и след това изкара до вечерта будно. Изглежда се превъзбуди. Но аз вече съм забелязала, че реагира така на непознати хора🙂 Днес ходихме с ММ пак на този курс и още в началото се събуди и размърда, но после се успокои 🙂

# 560
Фъстъче и аз ще съм секцио и затова много ме е страх, ако ве хванат истински контракции да не пристигна късно в болницата.  Имаш ли вече дата за секцио?
Благодаря ви момичета, помогнахте ми да се успокоя. ❤️ ММ си дойде вкъщи преди малко и ми измасира краката и като че ли ме отпусна и корема. Не знам дали е до масажа или просто съвпадение но сега се чувствам доста подобре.

# 561
Мами благодаря ви , утре имах час само за изследвания , обаче ще се обадя на доктора да ми удължи часа да видим и бебка , защото наистина много се притеснявам . Няма угодия на нас мамите , само ние си знаем през какво преминаваме , ако мърда много защо мърда , ако не е активна защо не е и така .

# 562
  • София, България
Summer, не нямам. Надявам се сега във вторник да говорим вече с лекарката. Хем не бързам, хем наистина имам някакъв страх тоя път. Нещо ми се струва, че няма да издържи още дълго вътре…. Може и само да си въобразявам и да си стои мирен, ама някакво вътрешно чувство имам, че няма да е като миналия път. Тогава и бебето ни беше мъничко и беше къде къде по-спокоен.
А отделно ме е страх и за разреза от предното секцио да не тръгне да се отваря. Сега съм и с предна плацента, чудя се да няма някое срастване. Ей такива неща ме тормозят.

# 563
При мен положението става все по зле … Вече съм абсолютно убедена , че нещо не е наред . Това са над горе долу 72 часа ,в които не е спряла за секунда . Като кажа секунда , наистина няма и секунда . 😓😓😓 Със сигурност бебето се мъчи супер много в момента . Четох в интернет , че може да страда от липса на кислород . Не знам какво да правя вече 😥

# 564
Кексче, отиди до спешен кабинет и ще пуснат тонове. Няма смисъл да се стресираш излишно, когато за час може да разбиреш какво се случва.

# 565
При мен положението става все по зле … Вече съм абсолютно убедена , че нещо не е наред . Това са над горе долу 72 часа ,в които не е спряла за секунда . Като кажа секунда , наистина няма и секунда . 😓😓😓 Със сигурност бебето се мъчи супер много в момента . Четох в интернет , че може да страда от липса на кислород . Не знам какво да правя вече 😥
Кексе отиди да я погледнат, дано всичко е наред.
На лекция в Токуда ни казаха, че в късните седмици на бременността, когато бебето е много активно или въобще не усещаме движение- и в двата случая е важно да се посети лекар!
Според мен не чакай, стискам палци да е фалшива тревога!

# 566
Summer, не нямам. Надявам се сега във вторник да говорим вече с лекарката. Хем не бързам, хем наистина имам някакъв страх тоя път. Нещо ми се струва, че няма да издържи още дълго вътре…. Може и само да си въобразявам и да си стои мирен, ама някакво вътрешно чувство имам, че няма да е като миналия път. Тогава и бебето ни беше мъничко и беше къде къде по-спокоен.
А отделно ме е страх и за разреза от предното секцио да не тръгне да се отваря. Сега съм и с предна плацента, чудя се да няма някое срастване. Ей такива неща ме тормозят.
И аз имам същите тревоги, все си мисля, че ще тръгне по - рано да излиза, тревожи ме и разрезът от предното секцио, макар че са минали 4 години, също и дали ,ако тръгне раждане ще успея да реагирам навреме.  С първото ми детенце ми беше едно такова лежерно,  спокойно, за сметка на това като се роди ни разказа играта Joy

Кексче,  отиди до спешен кабинет , няма смисъл да изкараш цялата вечер в тревоги.

# 567
Отидох на тонове в крайна сметка
Обаче като легнах по гръб едвам улових някакво движение и не съм сигурна изобщо имало ли е движение и сега не знам до колко са достоверни тоновете .

# 568
Ами вижда се, че е доста реактивно бебето, но е в норма, според мен. Какво ти казаха на място?

# 569
Тоновете според мен са чудесни, а АГ-то ти какво казва?

Общи условия

Активация на акаунт