Отговори
# 570
Ами каза , че са супер и нямало от какво да се притеснявам . Обаче май накрая преди да ми ги изключат взе да мърда повече .

# 571
Според мен нямаш повод за притеснение, плюс че и АГ ги е гледал.
Аз съм с обратния проблем - много често бебето е заспало и ме карат да ги повтарям по три пъти докато ги одобрят, което ми е вкарвало също доста филми.

Успокой се и си почивай Simple Smile

# 572
  • София
Ами казах аз че се шашкаш излишно. Виж и какво ядеш, ако ядеш сладко, кофеин също има значение. Изключи тези неща от храната. Просто е в някакъв активен период бебето

# 573
Сега като бях на тонове май малко спря да шава , може би и моето напрежение се е отразило така . Благодаря ви мами и извинявайте , ако ви натоварвам 🩷

# 574
  • София
Кексче не ни натоварваш, сама себе си тормозиш, но то напрежението си оказва влияние. Purple Heart

При мен също е много активно бебето, така е от две три седмици, на последната фетална доктора ми каза, че явно се чувства добре бебето и така е по-добре. Мисли позитивно и се наслаждавай на последните дни сън Smile.

За жалост аз не спя добре, будя се всяка нощ в 2, 4 и в 6 часа и почти нямам дълбок сън. Общо взето съм спокойна, гледам да не го мисля толкова, каквото има да става ще става. Тревожа се, че може да няма свободна единична стая, че майка ми ще ми досажда и такива работи Smiley.

В четвъртък ще махаме песара, вече минах кардиолога и анестезиолога- всичко е наред, даже хемоглобина ми е добре - 119. Бебето вече е 2800 в 36г.с., качени килограми 10, дано повече не качвам, че ми е доста тежко.

Да ви питам нещо - имам един "космонавт", има ли смисъл да купувам друг?
И друго - АГ набързо ми обясни че ако имам контракции да изчакам да станат на 10 мин и мн.болезнени и тогава да тръгвам, от вашия опит така ли е най-удачно?
Спокойна вечер! Flowers Hibiscus

# 575
  • София
Теди по принцип е на 5 Мин , ама щом е казала на 10. Моите с баткото станаха на 3 Мин веднага, даже нямах време да и се обадя.

# 576
Теди, и на мен ми каза за изтичане на водите и 10 минутни контракции. Аз понеже съм се ориентирала към секцио, може би не бих чакала да станат на 10 минути - като цяло не искам да почва раждане, защото много активно ме насърчава за естествено раждане и се притеснявам, че ако тръгне такова в ход, ще продължи и на място да настоява, пък аз като не ми е комфортно, ми пада пердето и възпитанието. Досега любезно оставям опцията за естествено като последна, но нямам усещането за чуваемост.

# 577
Americas и Фъстъче напълно ви разбирам. Трябва да опитаме да се успокоим и ако осетим че почват болки да ходим веднага до болницата. Подобре да не върнат вкъщи отколкото да пристигнем късно за секциото.
Познавам жени които са правили повече пъти секцио и всичко е минало на ред, пробвайте да не мислите много по този въпрос, сигурна съм че всичко ще мине добре.

И аз още нямам дата, в четвъртък трябва да ходя да говорим на тази тема.

Кексче добре че си била да те види АГ. Радвам се че всичко е на ред. 🍀❤️

# 578
Не ни натоварваш, Кекс! 😊
И аз мисля, че нямаш база за притеснение, почивай доколкото е възможно, че му се вижда края! 😬❤️

Аз напоследък по-скоро трудно заспивам, ама заспя ли съм като пор и сутрин в 10ч. трудно ставам!
Във вторник ще говорим за плана за раждането и ще ви споделя подробности!

Бобче, Лейди, как сте? Как са бебетата?❤️

# 579
Кексче, нормално е да се притесняваш. Аз също много се притеснявам,  има дни в които бебето не е много активно и изпадам в ужас и обратно.
Аз от няколко дни съм с доста изразени отоци по ходилата, дори болезнени.. Има ли момичета като мен?
Tsvetkova17 Aз също много трудно заспивам, сутрин много ми се спи и не ми се става. 🙈

# 580
  • София
Деси аз съм с такива отоци и с предната бременост бях в края на 9я. Сега обаче вдигам и малко кръвно, та проследи го сутрин и вечер за да си сигурна че не от кръвното. Втория вариант е натиск от матката и трябва да държиш краката на високо

# 581
Добро утро, момичета! Успешна седмица на всички! Моя бебок цяла вечер е бушувал, а по принцип вечер като спа и то спи с мен.. Кексчето ми вкара сега филм и на мен.. 😁 И аз взех да се чудя дали не му е тясно вече.. Утре съм на тонове,а днес започвам да пера дрешките му. Вие кога мислите да стерилизирате шишета, биберони? След като ви изпишат или преди да влезете в болницата? 🤷

# 582
Деси аз съм с такива отоци и с предната бременост бях в края на 9я. Сега обаче вдигам и малко кръвно, та проследи го сутрин и вечер за да си сигурна че не от кръвното. Втория вариант е натиск от матката и трябва да държиш краката на високо
Благодаря ти маце. Аз също започнах да вдигам кръвно за сега съм на Допегит в четвъртък съм при Аг, надявам се всичко да е наред до тогава. За сега кръвното се повлиява дори на моменти е ниско. При теб в какви граници варира кръвното?

# 583
Кристина, и аз се чудя кога да стерилизирам шишетата и къде и как да ги съхранявам след това. От една страна искам всичко да ми е готово, от друга - може в началото да не ми трябват въобще шишета, а бибероните така или иначе не се използват веднага. Чудя се. 🙄 Опитните мами, споделете опит 🙂

# 584
Аз мисля тези дни да стерилизирам шишета и помпа, най-малкото за да видя кое как работи като уреди, че досега не съм пипвала подобно нещо. Пък вече след това не пречи да се пуснат отново за 10 минути - то не отнема много повече.

Общи условия

Активация на акаунт