Търся електронна книга - 45

• 103 040
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте, някой има ли книгата на Катина - "Какво да ям, за да отслабна" ? Благодаря

# 346
  • Beyond the Frontiers
Здравейте, някой има ли книгата на Катина - "Какво да ям, за да отслабна" ? Благодаря

Книгата се продава за 20 лв.

# 347

Книгата се продава за 20 лв.

Къде? Сега погледнах, 35 лв е цената.

# 348
Здравейте, търся "Има ли места в рая"
 vili_patrikova83@abv.bg
Благодаря!

# 349
. Аз имам няколко файла.

# 350
azmimi като качиш толкова много как ги намираш ... то колко страници съдържание излистваш ? показват ли се всички в съдържанието ? Аз имам проблем с много книги да ги преглеждам. Сега даже ще разчиствам всичко, което съм чела

# 351
. Аз имам няколко файла.

Ще се радвам ако можете да ми ги изпратите maria_ivanova1808@abv.bg
Благодаря

# 352
Здравейте, търся “Земно привличане 2"-Кастило Simple Smile

Ако намерите да ви е преведе някой, иначе двете преводачки след като публикуваха първата част  във форума България - свят, обявиха, че няма да превеждат втората.

Благодаря Simple Smile

# 353
azmimi като качиш толкова много как ги намираш ... то колко страници съдържание излистваш ? показват ли се всички в съдържанието ? Аз имам проблем с много книги да ги преглеждам. Сега даже ще разчиствам всичко, което съм чела
Книгите предварително са с поправени и категоризирани ,разделени по автор и серии , например по някога се налага да се оеднаквява изписването на автора и серията, после се търсят по автор.

# 354
  • София
Здравейте!

Търсих в няколко сайта но не откривам следните две книги на авторката Виола Ардоне: " Детският влак" и "Олива Денаро". Някой има ли ги?

# 355
  • ВАРНА
Аз сменям мета данните преди да я изпратя на устройството. Не знам за друг вариант.
А откъде се прави това? Че и аз имам 2 книги със заглавие Untitled в Киндъла.
В Калибре Редакция на метаданни, влизате изписвате името на книгата, автора, а в дясно пак името на книгата, след това фамилията запетайка и личното име на автора, има също чек за корица на книгата. Направих този чек в метаданни, дадох ок, но не ми се появиха кориците на книгите в Киндъл. Иначе заглавията са на български, няма проблем.

Последна редакция: пт, 01 дек 2023, 14:28 от pepa60

# 356
  • Burgas, Bulgaria
Търся,,Момичето от мочурището "на Кели  Мъстиан -много искам да я прочета преди да изгледам филма.

# 357
Здравейте, издирвам книжката "Монтесори за бебето", както и "60 занимания с моето бебе по системата Монтесори". Не връщам и други на тази тематика. Simple Smile

# 358
Здравейте, търся:
"Последното послание"  Никола Бьогле
"Понякога лъжа" Алис Фини
"Аз ли нож в ръка държа"  Ашли Уинстед

Благодаря предварително. 🙂

# 359
Здравейте. Търся електронни варианти на романите на Кен Фолет от поредицата Устоите на Земята и продълженията. mdinev93@gmail.com Ще съм изключително благодарен и задължен, ако някой има възможност да ми изпрати някоя от книгите. Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт