Какво е нивото на доходите в България?

• 19 568
  • 503
  •   1
Отговори
# 495
Много често съответните приходи си вървят със съответните разходи за поддържане на лайфстайл, курсове и т.н. Та, лесно се харчат.

# 496
  • София
Ми една къща в околностите на София и едно частно училище и всичко е наместено. 😁

# 497
  • София
Ми една къща в околностите на София и едно частно училище и всичко е наместено. 😁
Апетитът идва яденето Simple Smile.

# 498
Баш така е, като замениш София с Отава, описваш моя живот. Като влезе дъщеря ми в университет си отдъхнах!

# 499
По темата: Доходите на българите от Ковида и войната в Украйна просто се стопяват, с всеки изминал ден. Особен ръст в заплатите няма. Парите тогава, които оставаха, сега покриват ежемесечните разходи.

# 500
  • Швейцария
Не само на българите, и тук вдигат цените на тока и парното, но заплатите ни не са мръднали. Много хора си търсят втора работа за допълнителни доходи, което никога не го е имало.

# 501
Не само на българите, и тук вдигат цените на тока и парното, но заплатите ни не са мръднали. Много хора си търсят втора работа за допълнителни доходи, което никога не го е имало.
И тук е така. Цените се покачват, заплатите не, но понеже идват избори, трудно мога да преценя кое е факт, кое е предизборна кампания. В момента се карат за цените на горивата и данъкът върху тях.

# 502
И в Гърция е същото. Тока, нафтата, хранителните продукти...
Като платя на касата в супера и лошо ми става.
Добре че нямаме и кредити.

# 503
  • София /Абсурдистан
Доходите много изостават в сравнение с цените.

Общи условия

Активация на акаунт