С какво ви разочароваха мъжете ви СЛЕД като се омъжихте за тях

• 15 322
  • 219
  •   1
Отговори
# 75
Вятър и мъгла... най-накрая жената мечта.
Колежке, респект.

Последна редакция: нд, 12 ное 2023, 04:06 от Абуто

# 76

Така че каквото и да направи мъжът, замълчете, бройте до 10, не го гледайте свирепо, не прихвайте да се смеете, не въртете очи, не го питайте какво-е-това-безобразие. Мисълта, че е отделна личност със своите навици и има право на това, е много успокояваща за мен и убива в зародиш всякакви желание да превъзпитавам 30+ годишен човек. Знам, че няма да се промени. Мога само да продължа да го обичам.

Точно това е моето усещане за нещата. И никога не забравям какво ме привлече в него, защо избрах точно него, дори и като ме ядосва.

# 77
Това, което ме привлече в него продължава да ме привлича всеки ден. Еххх  Heart Eyes

И все пак, за да останем в духа на темата, макар и банално: това, което ме шокира изначално беше колко са ни различни представите за хубава храна и по-специално за месо - аз обичам по-сухо месо - филе, контрафиле, а мъжът ми шарено, предимно свински врат. Войната за пържолите скоро ще навлезе в решителна фаза Joy

# 78
Изневяра. Хванах го с една бамбина на калъп на нашата спалня. Рзделихме се.

# 79
Това, което ме привлече в него продължава да ме привлича всеки ден. Еххх  Heart Eyes

И все пак, за да останем в духа на темата, макар и банално: това, което ме шокира изначално беше колко са ни различни представите за хубава храна и по-специално за месо - аз обичам по-сухо месо - филе, контрафиле, а мъжът ми шарено, предимно свински врат. Войната за пържолите скоро ще навлезе в решителна фаза Joy

Не воювайте за пържоли 🤣 У нас е същото, само, че аз обичам вратни пържоли, свински гърдички, висменки🤤🤤🤤🤤, а моя обича някакви филета сухи на барут, които нямат дъвкане. Та просто купувам 2 такива и 2 такива и всички са доволни ❤️

# 80
Не ми дава да отида по пижама до денонощния 🥲

# 81
Не съм женена, на семейни начала с бебе на 6 месеца. От доста време се разочаровам от мъжа си, че откакто съм в майчинство, явно трябва да се грижа за две бебета.
Изисква от мен да готвя 3 пъти дневно, да чистя и да се грижа за бебе. Той работи от вкъщи, постоянно заявява че жената е домакиня. Той може да ми помага, но когато реши и когато иска, през останалото време аз трябва да се съобразявам и съответно да осигурявам всичко това ежедневно, защото съм в майчинство. И още едно нещо, което е против да оставяме бебето на баби, дори и за час, съответно аз трябва да се съобразявам, защото той като родител има това право, а аз съм в майчинство. Като го попитам за причина, защото били възрастни (говорим за хора на около 50).
Обичам си бебенцето, но много ми липсва работата в офиса.

Извинете, стана дълго. Тежеше ми. 🙂

# 82
Елена, звучи зле но не всичко е загубено. Ако сега докато детето е малко обаче не действаш, после вече...
(Ако позволиш съвет, прочети за границите.  Когато не си ги отстояваш-изчезват!)

# 83
Елена, съжалявам че мъжа ти има такова мислене, но майчинството се полага за отглеждане на бебе, не на баща. Можеш да му го кажеш и да опиташ да извоюваш своята правота.

# 84
Не съм женена, на семейни начала с бебе на 6 месеца. От доста време се разочаровам от мъжа си, че откакто съм в майчинство, явно трябва да се грижа за две бебета.
Изисква от мен да готвя 3 пъти дневно, да чистя и да се грижа за бебе. Той работи от вкъщи, постоянно заявява че жената е домакиня. Той може да ми помага, но когато реши и когато иска, през останалото време аз трябва да се съобразявам и съответно да осигурявам всичко това ежедневно, защото съм в майчинство. И още едно нещо, което е против да оставяме бебето на баби, дори и за час, съответно аз трябва да се съобразявам, защото той като родител има това право, а аз съм в майчинство. Като го попитам за причина, защото били възрастни (говорим за хора на около 50).
Обичам си бебенцето, но много ми липсва работата в офиса.

Извинете, стана дълго. Тежеше ми. 🙂
Чудя се, не ги ли обсъждате нещата и да се взима под внимание мнението и на двамата? Не мисля, че той като родител има право да налага какво да прави другият родител, който също има права.
Къде пише, че не може да се даде бебето за малко на баба, докато си в майчинство? Също не съм виждала да има закон, че трябва да готвиш три пъти дневно.

Честно, не бих търпяла някой да ми определя до такава степен житието-битието. Просто аз не бих правила, каквото той смята, че трябва да правя, а каквото аз смятам за правилно и нормално. Ти да не си нещо марионетка?

# 85
Благодаря ви че се включихте. Попринцип не правя това, което иска и затова често имаме кавги. Да не кажа почти всеки ден. Единствено не мога да се преборя с това да оставя бебо на бабите за един час, за да си свърша работа например. Според мен и аз ще успея да бъда по организирана тогава, иначе ми е трудно. Често съм поставяна под въпрос, как другите майки били готвели, чистели и си гледали децата, а аз не мога да намеря време. Е кажете ми майки как се готви 3 пъти дневно, как успявате да поддържате и да гледате деца едновременно? На мен ми е трудно. 🫠 Особено с татко, който по цял ден седи на компютъра, търси какво да яде и се включва когато може да помага.

# 86
Дори не разбирам логиката да се готви три пъти дневно, всеки ден.

# 87
Защото си е вкъщи по цял ден, 2ма възрастни в дома, каквото и да се сготви свършва за нула време. Аз попринцип нямам навик да закусвам, но той си хапва. Понякога може и да си сложи по 2 порции от едно ястие.

# 88
Готви по голямо количество, за два дни. Една тенджера боб, супа, няма как двама души да изядете за ден...
Ако иска разнообразие, да се включи+ готова храна.

# 89
А той не може да си направи закуска защото? Ти имаш едно бебе, не 2 и си в майчинство заради бебето. Мъжът следва да ти е партньор, а не да те мачка.
Какво значи другите се справяли? Той в къщите ли им е, че знае?

Общи условия

Активация на акаунт